![]() |
|
simina2
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Da Valy, sunt articole cu aloe vera ...pe care eu le folosesc de 6 ani...dar nimeni nu mi-a spus ca sunt atat de bune pentru copii...
Acum cand m-am inscris, am intrat in atingere cu echipa de medici care mi-au recomandat sa le dau si copiilor mei. Mi-au prezentat cazul unui baietel care avea nereguli de acest gen cand era la gradinita... A inceput sa ia aceste produse si acum este in clasa a 3-a ...l-am vazut si am ramas placut impresionata...un copil deosebit de bine educat si mandru de mama lui si de rezultatele lui la invatatura... Mama lui era fericita ca a facut dintr-un copil bolnav un copil fericit si cu pofta de viata... Andrei ia aceste produse: Forever Ginkgo Plus Intretineti-va creativitatea cu Ginkgo Biloba, legendarul “tonic al creierului”, datand de peste 5 milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinatie unica de 4 plante chinezesti. Extractului din frunze de Ginkgo Biloba, componentul principal, i-au fost asociate renumite compoziție vegetale din China: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schisandra si Fo–ti uscat. Se cunoaste faptul ca Ginkgo este cel mai vechi arbore care a supravietuit. Acesti arbori traiesc incredibil de mult (deseori peste 1000 de ani) si sunt extraordinar de rezistenti fata de ciuperci si insecte. Ginkgo Biloba este unul din cele mai cunoscute (accesibile) suplimente nutritive disponibile in Europa si America de Nord. Extractul din frunze de Ginkgo Biloba contine flavonoide si terpenoide care cresc rezistenta capilarelor. De asemenea, actioneaza ca antioxidant. S-a dovedit ca Ginkgo imbunateste circulatia cerebrala, ceea ce il face un remarcabil “tonic al creierului”. Continut: 60 tablete Mod de administrare: 2 x 1 pastile zilnic Pret vanzare: 32,29 Euro Articol: Ginkgo biloba - arborele tineretii vesnice
Forever Kids Multivitamins Aceste multivitamine amuzante si delicioase asigura atat adolescentilor, cat si copiilor in crestere (peste doi ani), necesarul de vitamine si minerale vitale, substante nutritive vegetale, care, poate, le lipsesc. Substantele nutritive vegetale se gasesc in legume si fructe. Noile tehnici de prelucrare ne permit sa emulsionam, sa deshidratam si sa uscam prin liofilizare fructe si legume proaspete pentru a proteja valoroasele substante nutritive, vitaminele, substantele minerale si enzimele necesare organismului. Rezultatul este o multivitamina cu gust delicios, masticabila, amuzanta, o completare a seriei de suplimente pe care le ofera Forever Living Products. Nu contine zahar, aspartam, coloranti sau conservanti sintetici, iar nutritivele vegetale de baza sunt extrase din produse nutritive cum ar fi morcovii, acerola, brocoli, spanacul, varza, merele, afinele, tomatele si citricele. Veti fi incantati de gustul normal de portocala si struguri! Continut: 120 capsule Mod de administrare: 2 x 1-2 tablete zilnic Pret vanzare: 14,33 Euro Forever Aloe Bits'n Peaches Bunul poseda un gust foarte de placut si ne bucura cu toate calitatile gelului stabilizat de Aloe vera. Contine fragmente de Aloe vera si suc de piersici bine coapte. Un preparat savuros! De mii de ani, oamenii din intreaga lume au intrebuintat Aloe vera pentru mentinerea sanatatii. Prin adaos de piersici, gelul de aloe primeste carotenoide si devine mai valoros, deoarece astea au rol antioxidant si reprezinta sursa de vitamina A, indispensabila sistemului imunitar. Bits n' Peaches contine multe ingrediente importante pentru sanatate, fiind cu adevarat o bautura cu gust excelent, mai ales daca se adauga suc de fructe si gheata! Bucurati-va de gustul delicios pe care natura il ofera cu marinimie, in indiferent ce moment al zilei! Prezentare: flacon 1litru Mod de administrare: A se agita inainte de folosire. Se vor consuma 60-80 ml, de 1-2 ori pe zi. Pret vanzare: 28,33 Euro Seara le dau din ceaiul meu...dar mai diluat...si indulcit cu miere de albine: Aloe Blossom Herbal Tea Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de produse vegetale si condimente preparat intr-un mod special pentru a conferi un gust delicios si o aroma bogata. Lipsit de cofeina, el a fost astfel formulat, incat sa dea totusi senzatia de revitalizare. Fie ca se bea fierbinte, fie ca se adauga cuburi de gheata, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat si este simplu de preperat. Acest produs international combina ingrediente alese cu mare grija din China, Jamaica, Egipt, America si India. Scortisoara reconfortanta, coaja de portocala si cuisoarele confera un gust placut de fructe, alaturi de piment si ghimbir pentru a calma. Combinat cu boboci florali de aloe culesi de pe plantatiile noastre, acest ceai reconfortant si sarac in calorii este inclus in programul "Forever Lite" de monitorizare a greutatii corporale, ceea ce ne onoreaza. Ingrediente: scortisoara, coaja de portocala, cuisoare, frunze de mure, pimenta, fenicul, ghimbir, piper de Jamaica, nucsoara, boboci florali de aloe, Gymneme sylvestre, musetel. Prezentare: 25 plicuri unidoze Mod de folosire: pentru ceai fierbinte se pune un plic intr-o cana si se toarna apa clocotita. Se lasa la infuzat 3-5 minute, dupa care se scoate plicul. Pentru ceai rece (un litru) se pun 4 plicuri intr-un vas peste care se toarna 2 cani de apa clocotita. Se lasa la infuzat 3-5 minute, dupa care se scot plicurile si se adauga 2 cani de apa rece si se racaste pe gheata. Pret vanzare: 18,07 Euro Nu stiu daca am voie sa le scriu aici...mai tarziu o sa le sterg Eu m-am inscris la Forever si le iau cu o reducere de 30% Sper sa ajute si alti copii! Doamne ajuta! |
||||||||||||
|
_________________ Va doresc toate cele bune si multa dragoste... Cu respect,
Simina2 http://viata-sanatoasa.piczo.com/?cr=4&rfm=y |
|||||||||||||
|
vali
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Simina. dar toate aceste articole se pot lua in acelasi timp,s-au trebuie sa optezi pentru unul din ele?
Cunosc o doamna de aici care avea ciroza la ficat si care sa vindecat cu aceste produse, iar acum este distribuitor de produse Aloe Vera. Eu ai dau baiatului incepand din luna septembrie-aprilie in fiecare an si se vad efectele, a fost racit numai de 3 ori in iarna aceasta, plus sa vindecat de o colita... |
||||||||||||
|
_________________ Bogdan, august 2002, autism infantil, face ABA la "Cristi's Outreach Foundation" |
|||||||||||||
|
simina2
![]()
|
Deci aceste produse pot fi luate pe langa tratamentul alopat pe care il indica medicxul pentru indiferent ce afectiune.
Sunt articole naturiste care ajuta organismul sa lupte cu boala. Eu personal ma tratez cu ele: - atunci cand sunt racita...fac gargara cu First -la copii le dau cu First pe absolut orice rana sau julitura -sotul o foloseste pentru prevenirea caderii parului Sunt f numeroase calitati...dar acum ma grabesc sa plec la Iasi cu Andrei sa-l vada medicii din echipa Forever. Andrei ia cate o tableta de multivitamine si una de Hrana mintii dimineata si seara, impreuna cu cate o lingura mare de gel. Vad ca toate sunt destul de bune la gust si au forme de jucarle/animalute pe care Andrei le accepta si le mananca cu placere. |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
vali
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Multumesc Simina, ne mai ti la curent!
Vad ca dau cautare pe Net " Aloe Vera autism" sunt multe recomandari |
||||||||||||
|
_________________ Bogdan, august 2002, autism infantil, face ABA la "Cristi's Outreach Foundation" |
|||||||||||||
| ALOE VERA |
|
LALLY
![]()
|
Simina, eu am auzit de multa vreme de aloe vera dar nu am fost hotarata daca sa le folosesc. M-ai convins. Cu ce sa incep?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Si eu as vrea ..pot fi asociate cu homeopate?,banuiesc ca nu fac rau...
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
simina2
![]()
|
Acum am ajuns acasa din Iasi.
Draga Lally cred ca mai intai ar necesită sa o iei si tu incet... asa ca mine, si sa studiezi reactia copilului la preparate Andrei nu mananca carne si legume sau fructe tari...de asta am recurs la multivitamine...oricum aveam de gand sa-i dau multivitamine de la farmacie(chimicale)...dar am ales ce-i mai bun sa nu-i incarc organismul cu alte E-uri si metale grele. De hrana mintii care ajuta la "irigarea" creierului ...are sigur nevoie...incepuse sa stea in cap... Acum am optat si pentr produsele cu ulei de peste si masline...renumitul omega 3 deoarece Andrei nu consuma carne de peste. Am incercat sa vad daca inghite preparatele...daca le accepta... Afanyt , aceste articole pot fi considerate si ca produse alimentare sau suplimente alimentare care corecteaza carentele de vitamine si minerale din organism...in acelasi timp ajutand si la dezintoxicarea organismului. Nu dau reactii alergice...functioneaza dupa principul HRANA CA MEDICAMENT !
Cu Andrei am fost la centrul medical de langa autogara unde un medic care lucreazae mult cu produsele cu aloe vera l-a consultat pe Andrei. Mi-a spus ca Andrei este recuperabil, se vede asta chiar si dupa fata lui ca nu este extraordinar de grav...dar m-a avertizat ca sunt autisti si autisti...si nu toti sunt usor recuperabili... Mi-a propus cu caldura produsele cu aloe care nu intoxica organismul si-l ajuta sa aiba toate vitaminele si mineralele necesare unei bune functionari. Mi-a mai recomandat sa-i dau : Arctic Sea Super Omega-3 Un set de nutritivi vitali, necesari unui corp sanatos, sunt acizii grasi. Au mai multe functii, inclusiv aceea de constructie a membranelor celulare. Organismul ii foloseste, de asemenea, la constituirea tesutului adipos sau subcutanat, necesar in cantitati adecvate pentru a acoperi si proteja organele interne si a ne proteja de temperaturi scazute. Dar nu toti acizii grasi sunt benefici. Cercetarile stiintifice pun pe seama consumului de acizi grasi saturati, prezenti preponderent in grasimile animale, nivelul ridicat de colesterol si riscul crescut de infarct miocardic; acizii nesaturati din uleiuri vegetale nu au acest efect. Forever Living Products a formulat un supliment nutritiv de valoare superioara pe baza celor mai recente cercetari in domeniul nutritiei. Combinand acizii omega-3 si omega-9, produsul ofera un adaos nutritiv sigur si echilibrat, care regleaza nivelul colesterolului si trigliceridelor din sange. Forever Arctic-Sea Super Omega-3 este o descoperire stiintifica deosebita in domeniul nutritivelor echilibrate, ce contine atat ulei vegetal, cat si de peste, obtinand beneficii din fiecare. Omega-3 este un acid gras polinesaturat esential gasit in somon si alti pesti. Omega-9 este acidul gras nesaturat gasit in produse vegetale, cum ar fi uleiul de masline. Fiecare capsula contine 225 mg EPA si cate 150 mg DHA si acid oleic, compusi deficitari in majoritatea dietelor din tarile vestice. Printre binefacerile oferite de EPA si DHA se numara favorizarea sistemului circulator. Sunt necesari si in alte functii, inclusiv la nivelul ochilor si creierului si contribuie la buna functionare a articulatiilor. Continut: 60 pilule gelatinoase Mod de administrare: 3 tablete pe zi Pret vanzare: 31,44 Euro Vreau sa spun ca am optat pt aloe vera de la Forever pt ca sunt brevetate si atestate international: "Toate produsele firmei FOREVER LIVING PRODUCTS, care conþin ALOE VERA au imprimatã sigla Consiliului Internaþional de ºtiinþã în domeniul plantei ALOE. Pe lângã aceasta, F.L.P. deþine Avizul KOSHER (care aprobã consumul acestor produse în comunitatea evreiascã) ºi Avizul Comunitãþii Islamice - unele dintre cele mai pretenþioase instituþii din lume vizând calitatea produselor. Evident cã aceste produse sunt avizate ºi de Ministerul Sãnãtãþii din România. Toate produsele sunt originale ºi sigilate !!!" Ma tem de tincturile(contin alcool) si siropurile date de altii...facute in gospodaria proprie... Am observat ca copii mei au renuntat la suc de cand le dau ceai Aloe Blossom Herbal Tea cu miere de albine inainte de culcare... Efectiv se tin scai de mine sa le pregatesc sticluta cu ceai si miere...si beau seara si cate 300ml de ceai cu miere...noaptea se terezesc si beau iar ceai...dimineata cum se trezesc iau sticluta cu ceai si se racoresc . |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
simina2
![]()
|
Revin pentru ca sunt extrem bucuroasa pentru ca au inceput sa se vada efectiv rezultatele...
Dupa 3 saptamani de gel de aloe, hrana mintii cu Ginko Bilobba , multivitamine si omega 3...Andrei a inceput sa aiba nasul plin de puroi...asta din senin...fara sa fie racit. Medicul mi-a zis ca acest puroi ar fi de la sinuzita...si acum si-a dat drumul in mod natural. Il vad mai relaxat si nu se mai loveste cu capul de canapea...nici nu-mi mai arata cu mana ca-l doare capul. La gradinita , la logopedie si oriunde mergem cu el a inceput sa puna intrebari si chiar sa initieze discutii.
Diana a scapat de zgomotul din plamani...de care medicii mi-au zis ca ar fi o raceala veche insuficient tratata... I-am dat intotdeauna antibiotic injectabil...injectii f dureroase si traumatizante...dar zgomotul la plamani tot persista. Vad ca acum de la capsula cu propolis si gelul de aloe a inceput sa scuipe tot ce era adunat in plamani. Suntem asa bucurosi de rezultate ca am vrea sa ajutam pe toti copii care au asa probleme. Deci Lally poti sa incepi si tu macar cu dezintoxicarea organismului si eliminarea metalelor grele...hrana mintii, omega 3...apoi treptat vezi cum vin rezultatele ... Doamne ajuta! |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| aloe vera |
|
||
|