![]() |
|
angela
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
multa terapie care bineinteles ca este costisitoare si nu stiu daca la voi in sat vei gasi intr-adevar un terapeut
de aceea fa evaluarea de care ti-am zis si atunci vei avea recomandare ce anume sa lucrezi si pe ce sa te axezi va necesită sa intelegi si sa inveti tu terapia aba si sa sti sa-l adaptezi copilului tau neavand un centru specializat in apropiere daca imi scri pe mesaj privat adresa ta de e-mail pot sa iti trimit metoda HANAN de comunicare care ai putea sa o parcurgi si poate va si ajuta cu tratamentul homeopat va trebui sa ai rabdare nu se va produce miracole peste noapte va trebui sa treaca lunii in care sa observi cate ceva si vor fii si multe regrese peste care va trebui sa treci si cel mai importantsanu renunti poti sa ma intrebi orice si citeste ca aici vei gasi multe informati |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
|
rodica bz
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
cum procedez ca sa-ti trimit adresa fiindca imi apare ca au fost dezactivate? totusi oana mea fara prea multa munca afacut progrese, chiar daca nu tare mari. e cumplit de curioasa si are o memorie excelenta. o duc in prezent la un psiholog care lucreaza 1 ora pe saptamana dar nu este suficient. acolo asculta oana dar noi cand vrem sa lucram acasa cu ea nu prea reusim. probabil ca nu ne pricepem sau nu mai stiu ce sa cred.consider ca daca ar vorbi m-as intelege ideal cu ea.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
si eu tot asa as considera
trebuie confecționat mult cu intaritori daca face ce-i spui sa o recompensezi cu cei place mai mult sa lucrati si la o masuta , sa faceti asocieri , imitatie,sa vezi daca-i place sa coloreze , sa picteze cu degetelele mai poti cu ajutorul netului sa-i faci si scara PORTAGE online si atunci poti vedea la ce nivel este si ce coeficient de inteligenta(IQ) are. scrie-mi tu pe e-mailul meu ceva si atunci imi apare adresa ta o gasesti la jurnalul nostru pe undeva(ingerasu) |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
fetita mea are opt ani...are un aspect fizic normal...mi-am pus si eu aceasta intrebare...fiecare copil are forța lui de recuperare...a invatat multe in acesti ani nu neaparat cu terapia ABA caci nu am avut posibilitate ,intelege aproximativ tot,deseneaza tare elegant pe un sait, o preocupa literele vrea sa citeasca...vorbeste in propozitii scurte,dar are stereotipii...multe chestii ciudate...scapam de unele...dar apar altele...ca sa fie si ea ca toate fetitele imi este clar ca nu o sa fie niciodata...dar am recuperat mult ...si are momente cand se comporta ca o fetita normala si parca as vrea sa opresc timpul in loc ptr acea clipa minunata...care eu privesc ca ceva deosebit de frumos...ma multumesc ca ii pot vedea calitatile...ma multumesc ca am invatat sa nu mai "cad ",am invatat sa am rabdare si am invatat ca ea are putere sa invete poate nu atunci cand vreau eu ci doar atunci cand va putea ea...
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
| am vreo sansa ca sa ajunga copilul meu cat de cat normal? |
|
||
|