|
manai
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 18/Feb/2010 |
| Mesaje: 11 |
| Localitate: Galati |
|
 |
Buna tuturor.
Pe fetita mea o cheama Anca Maria,are 4 ani si 4 luni,iar de 1 an am aflat ca are autism atipic.Diagnosticul i-a fost pus la Obregia,unde de altfel vom merge maine pentru control si evaluare.
Daca anul trecut cand mi s-a propus incadrarea in grad de handicap am fost f. suparata,acum vreau sa mi-l prelungeasca , dar cu criza asta cine stie?! Spun asta fiindca oricum stau acasa cu ea si salariul de asistent este binevenit.
Anca face ABA de 8 luni.La inceput a fost o perioada mai greoaie de acomodare dar din ianuarie incoace face progrese.Pasii sunt inca mici dar macar suntem pe drum.O sa ajungem noi si la capat.
Are atingere vizual bun,este mai atenta ,de parca abia s-ar fi trezit la viata si in sfarsit vede omenirea care o inconjoara,indeplineste din ce in ce mai numeroase comenzi...Nu stam deloc bine la imitatie,iar de vorbit doar "pasareste".
Ca remediu nu i-am dat decat Tonotil ,B complex si Risatarun.Astea prescrise de doctor.Pe la homeopat n-am ajuns inca.
Eu i-am mai dat si Ascolecitina,Esprico,iar acum ii dau Zheolyth pentru eliminarea metalelor grele.
Merge si la gradinita normala cate 3 ore pe zi insotita de mine.Daca la inceput fugea de copii ,apoi i-a ignorat, acum ii iubeste sau ca sa fiu mai exacta pe fetite ca de baieti inca se fereste.Gradinita in cazul nostru este un succes.Avem o educatoare nespus de buna si colegii ei de grupa sunt niste copii minunati.
Am sa mai revin sa va povestesc despre ANCA.Daca pana acum nu am facut-o este pentru ca nu prea ma pricep la vorbe iar la cele scrise nici macar atata.
|
|
|