Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
as vrea un sfat
palade papusa
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

Data inscrierii: 29/Feb/2008
Raspunde cu citat (quote)
Ma numesc LENUTA, am un baietel autist , nu are limbaj deloc dar in ceea ce priveste retardul pare ca a inceput sa faca progrese.Din cauza tensiunii,a incertitudinii am si probleme familiale Ce as putea sa fac din punct de vedere religios,astfel incit sa indrept situatia.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
anasperanta
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
lenuta ...ma ierti ca ti-am raspuns cam greu la acest mesaj ceea ce as vrea sa te incurajez e ca nu esti singura ... poate mai intri si mai citesti pe aici...
aici la rubrica credinta sunt multe sfaturi duhovnicesti din punct de vedere al religiei ortodoxe daca iti este cu folos mas bucura teribil de mult...in primul rand trebuie sa pui un inceput in sufletul tau ...ceea stiu e ca totul se poate repara doar prin dragostea ta fata de aproapele tau (asa il bucuri pe Dumnezeu)sa lasi indiferent ce suparare, ura la o parte si sa vazi omul din fata mai bun de cat tine intodeauna...si sa faci pe plac acolo unde crezi ca persoana se asteapta sau vrea sa vada de la tine ...totul se face din dragoste ptr Dumnezeu....oricat de mare ar fi sacrificiul sa te dedici cu tot sufletul si cu toata inima...si apoi vei primi numeroase raspunsuri de la Doamne Doamne...
poate gabriel o sa iti raspunda si el ...si poate si altii parinti care au trecut prin situatii asemanatoare...mas bucura ca toata omenirea sa iti sara in ajutor...din punct de vedere al credintei.
sfaturile de la "sfintii parinti" sunt de cumplit de mult ajutor... Dumnezeu sa aibe grija de tine...si nu deznadajdui ca toti luptam sa trecem peste astfel de obstacole mai mult sau mai putin...
acum sper sa mai intri pe aici caci raspunsul a venit cam tarziu... flowers

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje