![]() |
| bence |
| bence |
|
milo elisabeta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
de citeva zile bence nu mai vrea sa ma asculte (forteaza nota) si face circ pe strada daca vrea ceva. am fost ieri la nasi la casa si s-a simtit excelent. Nasul s-a jucat cu el au fost la pescuit, au jucat fotbal, au fost cu motorul, si a fost si la topogan (unul mare din cauciuc umflat cu aer). Nu a vrut sa vina acasa. cumva l-a lamurit sa mearga dar i-am promis ca mai mergem. Astazi a vrut din nou dar l-am dus in alta parte la padurice si i-a placut mult. data viitoare mergem si cu mingea si patura sa ne jucam
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| bence |
|
milo elisabeta
![]()
|
buna! nu am scris demult la jurnal dar la noi schimbari "spectaculoase" nu prea sint dar totusi avansam in timp. a avut citeva fobii de care incepe sa se "lase" cu susținerea homeopatelor. in rest aceiasi rutina scoala joaca si tot asa.
astazi am fost in "oraselul copiilor" am avut o intilnire cu d-na vice prim. Biro Rozalia si copii au primit pachetele de mos (asociatia noastra) si bence a primit pachetul si a trebuit sa se uita in fiecare pachetel sa vada daca e la fel. la inceput nu l-am lasat si a facut un "circ" cum nu a mai facut demult, dar s-a linistit cind a vazut ca toti au primit lafel. ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Bence cu Eli , Bence a fost si el curios in privinta cadoului
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| bence |
|
milo elisabeta
![]()
|
buna
nu am mai scris demult pina acum nu am avut schimbari in comportament dar acum avem un CATELUS si bence se joaca cu el. cind era mic bence nu-l intresau caini puteau trece pe linga el nici nui baga in seama, de 4 ani s-a speriat de un caine (l-a adus taicasau in casa un BOXER JUCAUS CAM DE 1 AN) care fugea dupa el in casa si de atunci daca vedea un caine in departare incepea istericalele. incetul cu incetul pe cei mari ii mai "tolera" dar cu cai mici nu se "intelegea". minune cum a intrat puiutu in casa (cam 2 luni) un ghemotoc, i-am spus sa-l mangaie si bence l-a mangaiat si a inceput sa se joaca cu el. mie mie greu cu el dar sper sa-l ajute. v-a doresc sanatate si tărie sa treceti peste toate ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
luana
![]()
|
felicitari ptr catel... Raul face terapie canina (terapie cu caini), si acolo ne-au spus in ce masura ii ajuta prezenta unui animalut pe copii cu autism... in cazul asta un catel ... res1.ii stimuleaza atentia,2.il face sa fie mai responsabil(invata-l sa mangaie catelul, sa-i dea mancare, sa-l plimbe),3.ii dezvolta nevoia de comunicare( pune-l sa-l strige pe nume, sa-i dea anumite comenzi)...cu momentul catelul va face parte din familie si Bence se va simti obligat sa aiba grija de el acesta e un fapt foarte bun... va doresc sa faceti progrese...
![]() |
||||||||||||
|
_________________ vreau sa impartasesc din experianta mea in legatura cu , copilul meu care sufera de autism si la rindul meu sa invat lucruri noi de la alti parinti care sunt in situatia mea... |
|||||||||||||
| progrese |
|
milo elisabeta
![]()
|
Buna! Nu scriu prea des dar citind pe forum despre progresele copiilor in urma "tratamentului" cu homeopate vreau sa va spun ca si la Bente au avut efect. a reactionat la "antivaccinuri" la dtp200, antipolio200 si la ampicilina30. a avut reactie cutanata (i-au aparut pete rosii si s-a scarpinat pina la singe) noroc ca nu prea numeroase si au trecut repede. este acum mai linistit comunicam bine si alte persoane inteleg din gesturile lui ce vrea sa spuna si cu logopeda vorbeste (acasa nu vrea!) in parc merge la copii cu mingea sa se joace cu el.eu sint multumita de progresele lui. Va doresc si voua PROGRESE si tărie sa treceti cu bine peste greutati.
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| bence |
|
milo elisabeta
![]()
|
vad ca a trecut 1 an de cand nu am mai scris!!! multe lucruri noi nu s-au intamplat, am trecut in clasa a VI. schimbarile in comportamentul lui nu au fost majore, este atent cand vrea, acum suntem la dtp si antipolio si a reactionat "violent" este f. agitat tipa gesticuleaza din "fericire" nu la scoala, acasa sau si pe strada daca nu-i fac moftul
sper sa-i treaca repede si sa nu se mai repete.
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| bence |
|
milo elisabeta
![]()
|
[url=http://www.99poze.ro/p/6a32703c73226bba61c29255a84b4ada.jpg]
[/url][url=http://www.99poze.ro/p/b04402427cab406d51a607afdf9bb67b.jpg] [/url][url=http://www.99poze.ro/p/a53bfa550bd9265276deee01d2046d0f.jpg] [/url] |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
buna elisabeta
noi ne-am vazut in tabara mie mi se pare Ok Bence fata de ai nostri mici care inca nu vorbesc important ca nu face scandal la scoala noi am avut reactii urate la trimovaxul vietii ca de fiecare data cand suntem la acest antivaccin e teroare la noi mai scrie-ne mai des [url=http://www.99poze.ro/p/383d8f54ee1df38c0a546be3f5bcf420.jpg] [/url] |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| bence |
|
||
|

nu am mai scris demult
pina acum nu am avut schimbari in comportament dar acum avem un CATELUS si bence se joaca cu el. cind era mic bence nu-l intresau caini puteau trece pe linga el nici nui baga in seama, de 4 ani s-a speriat de un caine (l-a adus taicasau in casa un BOXER JUCAUS CAM DE 1 AN) care fugea dupa el in casa si de atunci daca vedea un caine in departare incepea istericalele. incetul cu incetul pe cei mari ii mai "tolera" dar cu cai mici nu se "intelegea". minune cum a intrat puiutu in casa (cam 2 luni) un ghemotoc, i-am spus sa-l mangaie si bence l-a mangaiat si a inceput sa se joaca cu el. mie mie greu cu el
dar sper sa-l ajute. v-a doresc sanatate si tărie sa treceti peste toate 

sper sa-i treaca repede si sa nu se mai repete.
[/url][url=http://www.99poze.ro/p/b04402427cab406d51a607afdf9bb67b.jpg]
[/url][url=http://www.99poze.ro/p/a53bfa550bd9265276deee01d2046d0f.jpg]
[/url]
[/url]