Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
bence
milo elisabeta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
milo elisabeta
Data inscrierii: 22/Ian/2007
Raspunde cu citat (quote)
Bence este un baietel de 10 ani impliniti in 15 ianuarie. a fost diagnosticat la 2 1/2 cu sindrom hiperchinetic si retard mental. a luat medicatia de "riguare' tanacan , vit B..., enchepabol,si "calmantele" care aveau rod invers. la 4 1/2 o doctorita a spus ca are AUTISM si ea ne-a spus ca are dreptul la grad si sa-i facem dosar, 2 ani jumate a fost in gradul 1 cu insotitor. a umblat la gradinita in grupa speciala 3 ani. psiholoaga de la gradi i-a dat un IQ de 80 si a spus ca este de scoala "normala". de atunci a pierdut gr 1 si este in gr 2 'accentuat". in perioada acea nu a facut progrese (cu toate ca nu i-am mai dat medicatia), dar am umblat la logopedie, reflexoterapie si i-am dat "naturiste" mentat, spirulina gingobil si tot ce am crezut ca ajuta. de 3 ani decind este la scoala a facut progrese in sensul ca ne intelegem mai bine, a trecut de faza "maniilor" se joaca cu ceilalti copii efectiv participa la joc, si incepe cu logopeda sa spuna citeva cuvinte. acasa nu vrea nici in ruptul capului sa spuna nimic, doar APA.Pe masura ce avansam mai scriu. va vor succese si putere sa treceti peste toate.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
bence
milo elisabeta
milo elisabeta
de citeva zile bence nu mai vrea sa ma asculte (forteaza nota) si face circ pe strada daca vrea ceva. am fost ieri la nasi la casa si s-a simtit excelent. Nasul s-a jucat cu el au fost la pescuit, au jucat fotbal, au fost cu motorul, si a fost si la topogan (unul mare din cauciuc umflat cu aer). Nu a vrut sa vina acasa. cumva l-a lamurit sa mearga dar i-am promis ca mai mergem. Astazi a vrut din nou dar l-am dus in alta parte la padurice si i-a placut mult. data viitoare mergem si cu mingea si patura sa ne jucam :thumbsup:
bence
milo elisabeta
milo elisabeta
buna! nu am scris demult la jurnal dar la noi schimbari "spectaculoase" nu prea sint dar totusi avansam in timp. a avut citeva fobii de care incepe sa se "lase" cu susținerea homeopatelor. in rest aceiasi rutina scoala joaca si tot asa.
astazi am fost in "oraselul copiilor" am avut o intilnire cu d-na vice prim. Biro Rozalia si copii au primit pachetele de mos (asociatia noastra) si bence a primit pachetul si a trebuit sa se uita in fiecare pachetel sa vada daca e la fel. la inceput nu l-am lasat si a facut un "circ" cum nu a mai facut demult, dar s-a linistit cind a vazut ca toti au primit lafel. yay
gabi.b
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Bence cu Eli , Bence a fost si el curios in privinta cadouluibence
bence
milo elisabeta
milo elisabeta
buna flowers nu am mai scris demult :sorry: pina acum nu am avut schimbari in comportament dar acum avem un CATELUS si bence se joaca cu el. cind era mic bence nu-l intresau caini puteau trece pe linga el nici nui baga in seama, de 4 ani s-a speriat de un caine (l-a adus taicasau in casa un BOXER JUCAUS CAM DE 1 AN) care fugea dupa el in casa si de atunci daca vedea un caine in departare incepea istericalele. incetul cu incetul pe cei mari ii mai "tolera" dar cu cai mici nu se "intelegea". minune cum a intrat puiutu in casa (cam 2 luni) un ghemotoc, i-am spus sa-l mangaie si bence l-a mangaiat si a inceput sa se joaca cu el. mie mie greu cu el innocent dar sper sa-l ajute. v-a doresc sanatate si tărie sa treceti peste toate :wizard:
luana
luana
Data inscrierii: 21/Oct/2007
felicitari ptr catel... Raul face terapie canina (terapie cu caini), si acolo ne-au spus in ce masura ii ajuta prezenta unui animalut pe copii cu autism... in cazul asta un catel ... res1.ii stimuleaza atentia,2.il face sa fie mai responsabil(invata-l sa mangaie catelul, sa-i dea mancare, sa-l plimbe),3.ii dezvolta nevoia de comunicare( pune-l sa-l strige pe nume, sa-i dea anumite comenzi)...cu momentul catelul va face parte din familie si Bence se va simti obligat sa aiba grija de el acesta e un fapt foarte bun... va doresc sa faceti progrese... :clap2:

milo elisabeta
milo elisabeta
Buna! Nu scriu prea des dar citind pe forum despre progresele copiilor in urma "tratamentului" cu homeopate vreau sa va spun ca si la Bente au avut efect. a reactionat la "antivaccinuri" la dtp200, antipolio200 si la ampicilina30. a avut reactie cutanata (i-au aparut pete rosii si s-a scarpinat pina la singe) noroc ca nu prea numeroase si au trecut repede. este acum mai linistit comunicam bine si alte persoane inteleg din gesturile lui ce vrea sa spuna si cu logopeda vorbeste (acasa nu vrea!) in parc merge la copii cu mingea sa se joace cu el.eu sint multumita de progresele lui. Va doresc si voua PROGRESE si tărie sa treceti cu bine peste greutati. flowers
bence
milo elisabeta
milo elisabeta
vad ca a trecut 1 an de cand nu am mai scris!!! multe lucruri noi nu s-au intamplat, am trecut in clasa a VI. schimbarile in comportamentul lui nu au fost majore, este atent cand vrea, acum suntem la dtp si antipolio si a reactionat "violent" este f. agitat tipa gesticuleaza din "fericire" nu la scoala, acasa sau si pe strada daca nu-i fac moftul no sper sa-i treaca repede si sa nu se mai repete.
flowers
bence
milo elisabeta
milo elisabeta
[url=http://www.99poze.ro/p/6a32703c73226bba61c29255a84b4ada.jpg]bence[/url][url=http://www.99poze.ro/p/b04402427cab406d51a607afdf9bb67b.jpg]bence[/url][url=http://www.99poze.ro/p/a53bfa550bd9265276deee01d2046d0f.jpg]bence[/url]
angela
angela
Data inscrierii: 04/Sep/2008
buna elisabeta
noi ne-am vazut in tabara
mie mi se pare Ok Bence fata de ai nostri mici care inca nu vorbesc
important ca nu face scandal la scoala
noi am avut reactii urate la trimovaxul vietii ca de fiecare data cand suntem la acest antivaccin e teroare la noi
mai scrie-ne mai des
[url=http://www.99poze.ro/p/383d8f54ee1df38c0a546be3f5bcf420.jpg]bence[/url]
bence
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje