Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
buna seara
mamica lui fabian
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

Data inscrierii: 03/Dec/2008
Raspunde cu citat (quote)
stiu ca aici printre voi pot gasi intelegere si sprijin si ma bucur ca am reusit sa va cunosc am citit cateva aticole de pe site si imi dati impresia ca aici se pot gasi , compasiune , intelegere, sprijin........toate la un loc si asa cum spunea gabi.b niste prieteni care nu dezamagesc. sper din toata inima sa pot face si eu parte din "marea voastra familie".
multumesc inca odata in numele ingerasului meu

Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
simo z.
Data inscrierii: 23/Apr/2007
draga mea bine ai venit printre noi daca vreodata vei vrea sa te descarci sufleteste aici e un loc bun sa ti spui bucuriile si tristetile :hi:
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
gabi.b
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Bun venit la Jurnalul Parintilor , aici putem vorbi despre viata noastra , asa ca eu sunt foarte curioasa cum ai ajuns in Franta :oops: . Sa nu uiti pentru a-mi raspunde aici sa apesi in casuta POST REPLY
flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers
puisorul nostru
mamica lui fabian

in întâiul rand vreau sa multumesc pt primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o :thankyou:
In 2001 am ramas insarcinata cu micutul meu,ne doream acest copil de 4 ani si pana la urm minunea s-a infaptuit.Stiam suficient de bine ca in romania nu putem creste un copil , stiti si voi destul de bine cat de dificil este sa cresti un copil in romania, soacra mea este stabilita aici de vreo' 27 de ani si ne-a propus sa venim aici, sa nasc aici si poate in felul asta reusim sa avem un statut aici. Lucrurile nu au mers asa de bine la inceput, va dati seama nu vea actele necesare pt sederea in franta, copilul eu s-a nascut pe asigurarea sociala a soacrei mele, eu nevand nici un fel de act frantuzezsc , doar pasaport si asta nu valora nimic aici. dupa nasterea lui fabian, am mers la primarie si dupa destul de lungi insistente am obtinut un certificat de nastere pe numele fiului meu( frantuzesc) si apoi a fost declarata nasterea si la ambasada romana la Paris.uso, usor , sotul meu a gasit de munca (la negru pt inceput ) apoi spre bucuria noastra a intrat romania in comunitate si de abia atunci am obtinut drept de munca
adica trei ani mai tarziu , am obtinut si acte de rezidenta, acum lucrurile merg mai bine dar a fost destl de greu, a fost dificil dar am trecut cu bine peste toate, cu susținerea Dmnului vom trece peste toate. cam atat despre noi, pana data viitoare va doresc numai bine.

gabi.b
Alina , e deosebit de greu la noi , ai dreptate, dar vad ca nici la voi nu e mai usor , poate totusi , avand in vedere salariile de acolo , aveti un trai mai ,,fara griji,, . Tu ai apucat sa lucrezi ? Undee locuiti? Daca ai putea sa ne pui niste poze... :thumbsup: m-as bucura , as vrea sa ne pozezi Parisul de sarbatori . E foarte frumos si la noi in Oradea cu multe beculete sunt multe lucruri frumoase , dar parca as vrea sa vad cum e acolo... :kissing2:
pt tine gabi.b
mamica lui fabian

buna gabi, merci frumos pt intelegerea ta , doar sotul meu lucreaza eu sunt in imposibilitatea de a lucra pt ca am grija de fabi, merge la scoala doar o ora pe zi( gradinita se spune scoala aici) cat despre situatia financiara lucrurile merg destul de bine slava Domnului nu avem de ce ne plange , lui fabian nu-i lipseste absolut nimic din toate punctele de vedere,sper ca in viitorul apropiat sa pot munci si eu , dar asta ramane de vazut cat de mult timp va frecventa fabi scoala( sper ca timpul de sedere acolo zilnic sa fie cat mai mult, ii este de folos).
in ceea ce priveste fotografii ale parisului luminat , il voi trimite pe sotul meu zilele astea sa faca niste fotografii iar atunci le voi posta cu draga inima aici. te salut cu deosebit respect draga doamna[url=http://www.99poze.ro/p/9050978e77aedc1c2c34a4ba939bbd16.jpg]buna seara pt tine gabi.b[/url][url=http://www.99poze.ro/p/46cbc9a76f3c703d024a644b5762dabb.jpg]buna seara pt tine gabi.b[/url] cu sotul inca nu avem dar ii vom face si lui avem calc de foarte putin timp si nu avem mare lucru in el.

simo z.
Data inscrierii: 23/Apr/2007
elegant ingeras ai imi dau seama ca peste tot am fii tot greu near fii ,dar voua cred va fost greu si oameni noi limba noua si totul nou si necunoscut dar bine ca incet cu incetul ati putut sa va adaptati am auzit si eu ca si gabi ca e extra Parisul seara si mai ales in momentul sarbatorilor de iarna (am niste vecini ce au copii in Paris si mi-au zis ca e de vis ).Va vor tot binele din lume si numai bine de aici din oradea :mbounce:
pt doamnele mele excepționale
mamica lui fabian

buna seara doamnelor, asa cum am promis l-am prins pe sotul meu si i-am facut o imagine :-P astia suntem noi, cu rele si cu bune pana data viitoare va dorim tot binele din lume!
va pupic alina[url=http://www.99poze.ro/p/1aa95bd91a79c35f5a952404e5aebefb.jpg]buna seara pt tine gabi.b[/url]

gabi.b
gathering Imi pare bine sa va vad...Te rog mai pune vreo doua poze de-a lui Fabian , ca sa-l pot pune jos unde-i avem pe toti in slide-ul de sub forum :kissing2:
pt Gabi
mamica lui fabian

buna seara Gabi
maine am sa pun aici niste fotografii cu ingerasul meu pt a le posta tu unde tu doresti, iti multumesc frumos pt intentiile tale bune, in ceea ce pirveste fotografiile cu parisul in lumini nu am uitat am sa le pun aici ca sa vedeti si voi cat de feeric este parisul de sarbatori. domul sa ne binecuvanteze penoi si pe copiii nostri. pupic :kissing2: alina

mamica lui fabian

buna seara
iata am postat fotografiile micutului meu. multumesc tare mult[url=http://www.99poze.ro/p/a0bc2662ad989b908533cfab1a74b393.jpg]buna seara pt tine gabi.b[/url][url=http://www.99poze.ro/p/97acef86b8857a9fd62907cc15295976.jpg]buna seara pt tine gabi.b[/url][url=http://www.99poze.ro/p/ca4d5b2125044a16894e1718398925ba.jpg]buna seara pt tine gabi.b[/url] sper sa va placa :mbounce:

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje