![]() |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Buna daniela
...baietelul tau ,a evoluat cam in aceeasi etapa cu fetita mea,e chiar de aceeasi varsta cu fetita mea ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
simina2
![]()
|
Bine ai venit Daniela!
Ceea ce ne povestesti tu este deosebit... Spui in cuvinte simple atat de multe realizari... Am vrea si noi sa stim mai in detaliu cum ai renuntat la medicamente...cum ai gasit logopedul ...gradinita...
Se vede ca Ionut are langa el doi luptatori...si sper ca va reusi sa se integreze cat mai bine in societate. |
||||||||||||
|
_________________ Va doresc toate cele bune si multa dragoste... Cu respect,
Simina2 http://viata-sanatoasa.piczo.com/?cr=4&rfm=y |
|||||||||||||
|
daniela
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Multumesc mult pentru primire :)
Simina, am renuntat la medicamente e un fel de a spune. Pur si necomplicat nu am urmat deloc sfatul d-nei profesor si al doctoritei la care am fost prima data de a-l indopa cu medicamente- in acel moment nu i-am dat nimic. In vara lui 2005 si in toamna lui 2006 am facut cate o cura de 10 zile de cerebrolisin. Nu stiu cat de mult l-a ajutat, dar stiu ca la a 2-a cura a fost cam agitat. Asta e toata medicatia pe care a luat-o Ionut. Trebuie sa va spun ca, la 2 ani si cateva luni cand m-am hotarat sa-l duc pe Ionut la cineva m-am adresat unei psiholoage, nu unui psihiatru/neurolog. De ce? Pentru ca eram convinsa ca de lucru cu un psiholog are nevoie, nu de tratamentul medicamentos pe care cu mare probabilitate mi l-ar fi prescris un psihiatru. Am fost totusi la o d-na profesor in Cluj pt ca psiholoaga a insistat pe asta. Pentru ca nu mi-a placut deloc abordarea din clinica respectiva am vrut o alta opinie si m-am adresat unei alte d-ne profesor, de la o alta clinica din Cluj. Mi-a placut din start faptul ca si-a adaptat consultatia in functie de Ionut. Adica nu l-a vazut in cabinetul propriu ci, pur si simplu pe coridor unde copilul era mai in largul lui. Ea ne-a indrumat spre logopeda- psiholoaga clinicii cu care am inceput sa colaboram. Din pacate, acum nu mai pot sta pt ca avem examen cu studentii si trebuie sa fug, dar promit sa continui povestea, bineinteles daca vi se pare interesanta. Numai bine, daniela |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Armina
![]()
|
Bine ai venit ,Daniela.Si eu sunt din Cluj si fiul meu are cam tot aceeasi virsta ca si al tau (5 ani si o luna).Povestea noastra este identica cu a ta ,la 2 ani si jum am fost la medic pt ca nu vorbea ,am primit traditionala sacosa cu medicamente(oare cind vor renunta?).Apoi ne-am mutat aici si acum suntem cam ca si voi,incercam integrarea,avem zile bune si zile rele ,dar mergem mai departe.Sper ca intr-o zi sa ne si cunoastem ,poate la anul indraznim o vizita acasa .
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
CRISTALANGEL
![]()
|
Dragele mele vreau sa va spun ca si eu am trecut prin toate etapele prin care treceti voi acum cu copilasii vostri.Este cea mai grea perioada ,cea cuprinsa intre 4 si 6ani,dar va garantez ca totul se va schimba aproximativ miraculos dupa 6 ani.Trebuie sa aveti extrem de multa rabdare si sa fiti perseverente.Horia s-a schimbat foarte mult dupa acea varsta si a facut totul spontan:si-a micșorat din stereotipii,enurezisul nocturn a disparut ca prin farmec,anxietatea s-a diminuat si ea,contactul vizual este acum aproape permanent ce sa va mai spun :e ca si cand peste noapte s-a renascut.Voi aveti norocul ca la ora actuala exista mult mai multa informatie decat acum 2 ani cand a fost Horia diagnosticat si e important ca deja lucrati cu copii vostri si ati inceput sa-i intelegeti -asta ii va ajuta si mai mult sa recupereze pasii pierduti in dezvoltare.Inca ceva -extrem de important-controlati-va emotiile in prezenta lor pt ca ei simt vibratile voastre energetice,incurajatii in permanenta ,spuneti-le mereu cat de mult ii iubiti si ca veti fi mereu alaturi de ei indiferent cum vor fi.Va doresc mult succes in continuare
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
iris
![]()
|
Iti multumesc din suflet pt. acest mesaj,care pt.mine inseamna foarte mult ...aveam trebuință sa aud astfel de cuvinte cu atat mai mult cand vin din componentă cuiva care a trecut si trece prin ce trecem si noi ...D-zeu sa iti dea sanatate tie si celor dragi tie si sper din tot sufletul sa fii prezenta aici printre noi cat mai des posibil
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| BUNA ZIUA TUTUROR |
|
||
|

...baietelul tau ,a evoluat cam in aceeasi etapa cu fetita mea,e chiar de aceeasi varsta cu fetita mea