![]() |
| Cate ceva despre noi |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Cam asa au decurs lucrurile si la noi...doar un an cu rispolept si apoi am decurs la homeopate,avem suisuri si coborasuri,dar ce sa intamplat de cand cu homeopatele ceva bun, e ca a inceput sa vorbeasca...
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
| asteptam vesti |
|
iuliana
![]()
|
ne-ai incitat curiozitatea sa aflam nouati despre micutul tau, si cu intarziere un calduros bun venit si de la mine
![]() |
||||||||||||
|
_________________ cu respect, iuliana |
|||||||||||||
| mincare |
|
milo elisabeta
![]()
|
buna aranea nu dispera cu mincarea nu cred ca esti singura care s-a chinut. eu am un baetel de 10 ani are 23 kg. cind era mic minca 2 iaurturi cu fructe pe zi si eventual 1 brinzica topita. mincare fiarta nu minca . la gradinita daca minca o felie de painica era mult. sau din felul 2 eventual cartofi sau ce-i placea . la scoala 2 ani ma intebau cu ce traieste copilul ca nu minca eventual felul 3 (dulciuri). acum maninca deja de la supa la felul 3 tot si mai cere adaos daca e ceva f bun. la scoala primesc mic dejun prinz si la 3 gustare. maninca tot. toate astea de cind a luat homeopate de la MASLOC "centru de medicina integrala" daca te intereseaza pot sa-ti dau detalii.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
aranea
![]()
|
Multumesc Eli.
noi am luat homeopate de la dr.Radu Naghiu. suntem deja la a3-a serie, concentratii crescute, altele noi... Oricum e de durata. In viitorul apropiat as vrea sa-i gasesc o gradinita sa-l primeasca, macar 1, 2 ore pe zi. Sa-l mai scot din dispoziția lui. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Cate ceva despre noi |
|
||
|