![]() |
|
angela
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
felicitari pt curaj poate reusesti pana la anul sa faci si un jurnal al fetitei tale ![]() |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
|
manai
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Uraaa..am gasit logoped.Sunt extraordinar de fericita ca am gasit in sfarsit un logoped care sa lucreze cu fetita mea Anca.Are experienta cu copii autisti.Abia miercuri va fi întâia sedinta.Deocamdata abia ne-am cunoscut.Nu-mi fac sperante ca Anca va incepe sa vorbeasca neîntârziat dar pentru viitor ....Doamne Ajuta !
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
manai ... am cautat logoped la inceput m-am interesat , crina mea putea repeta aprope orice cuvant la 4 ani, apoi pe atunci facem si tratamentul homeopat si mi-am dat seama ca nu am cu ce plati acel logoped,asa ca am renuntat sa mai caut ...dar dupa cativa ani de experienta numai eu cu crina,am ajuns la concluzia ca nu conteaza foarte mult valoarea cuvintelor in cazul lor, important sa comunice sa inteleaga sensul cuvintelor,sa inteleaga ptr ce e necesara comunicarea, caci apoi cu timpul se mai regleaza...
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
| caut logoped in Galati |
|
||
|