Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
vali
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
vali
Data inscrierii: 02/Feb/2007
Raspunde cu citat (quote)
As dori si eu mai multe informatii despre tratamentul homeopat, am avut o perioada buna, copilul a inceput sa vorbeasca cursiv, se juca cu copii, apoi au intervenit schimbari de bone intr-o perioada f. scurta si copilul probabil a suferit o trauma. Pur si necomplicat nu ma mai lasa sa plec din casa la servici, are cosmaruri noaptea si spune prin somn" mama pleaca". "doare capul", o stare continua de agitatie. Am facut cerere de plecare in concediu pentru cresterea copilului pana la 7 ani, dar sa vedem daca se aproba de aici de la servici, sunt disperata si nu stiu ce sa fac...

Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Tratament homeopat..mi se pare cel mai eficace ,de numeroase frici am scapat cu crina ,chiar si de cel cu care te confrunti tu nu ma lasa sa plec din casa ma urmarea prin casa statea numai dupa mine ca nu cumva sa plec,era speriata daca nu ma vedea tipa plangea daca nu stia unde sunt...fata de altcineva penis din famile nu avea acest obicei...acum imi spune 'Pa la revedere" e multumita ca e cu cineva in casa imi spune "vii apoi","napolitane".Tratamentul homeopat il are de 1,6 ani,o data la 2 luni mergem la doctor la Tecuci. Crina merge spre bine,spre rau nu...vrem sa mergem si la Clinica din Cluj se numeste ELMAVITAL,mai multe amanunte si aici http://copii-cu-autism.myforum.ro/tratamente-alternative-vp1409.html?highlight=#1409
si prietena mea iris a inceput pentru fetita ei IRINA acest remediu si merge spre bine,aici la acest aparat se depisteaza metalele din corp ceea ce se spune ca copii nostri sant afectati...
sper sa reusesti cu concediul pana la 7 ani..am inteles si eu ca e valabil acest concediu pentru copii cu nevoi speciale.

ai spus ca vorbeste cursiv dar ce sa intamplat sa oprit si din vorbit?

vali
Multumesc mult Afanyt, am printat tot. De aseara copilul si-a revenit la normal, nici eu nu am mai discutat de fata cu el despre bone, astazi sta cu 2 vecine pe care le cunoaste de cand avea 3 luni si este bine, am vorbit cu el la telefon. Ma intrebat daca "mama vine inapoi" si am raspuns ca da, deoarece m-am dus sa aduc bani pentru jucarele. Mi-a spus ca a fost cuminte si se joaca cu jucarele, la sfarsit mi-a spus "pa, pa, mamica, mergem in parc".

anasperanta
bine ca si-a revenit..atata timp cat vorvbeste inseamna ca are capacitate sa si inteleaga...bine ca noi trebuie sa explicam mai mult in felul lor de intelegere trebuie sa stim ceea ce intelege si ceea ce nu.Cam asa intelege si crina...ea vorbeste mai putin.
numai bine iti doresc... flowers hands

vali
Eu in general ma inteleg bine cu Bogdan, dar cand sufera o trauma nu mai suntem pe aceeasi extindere de unda, fiindcă nu mai comunica...
Uneori acesti copii par a plange degeaba, dar asta este parerea noastra, dar in realitate ei au totusi o nemultumire si nu reusesc sa ne transmita...trebuie sa ghicim noi, uneori reusim...de ex. aseara Bogdan dupa ce am scos din cada a inceput sa planga si nu stiam de ce, dupa aceea m-am prins ca el era obisnuit sa se balaceasca cu cada plina cate o ora cu baloane, iar aseara i-am facut doar un dus si acela pe fuga...
Numai bine tuturor!

milo elisabeta
milo elisabeta
Data inscrierii: 22/Ian/2007
buna vali flowers asai din pacate ei au niste tabieturi pe care noi nu le intelegem dar trebue sa avem rabdare cu ei ( e greu).in legatura cu homeopatia si cu baetelul meu (BENCE) a luat homeopate cind era mic dar atunci nu am vazut schimbari . Dar din septembrie mergem la un centru de medicina integrala din com. Masloc (HOMEOPAT) si de atunci bence e mai linistit mai prudent si ne intelegem mai bine. avem remediu pina in septembrie. Probabil ai citit si de Cluj Emil a fost eventual intreaba pe el daca te intereseaza.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
daniella

Data inscrierii: 01/Mai/2007
Am fost si noi la dr. Naghiu in Bucuresti si ni s-au prescris 11 remedii diferite care se iau practic de 3 ori pe zi, deci in fiecare zi ia cate 3 remedii.
Teoria d-lui doctor e ca autismul lui Alexis ar fi datorat vaccinului ROR si ca scopul remediilor este sa-i dezintoxice organismul.
Suntem abia dupa o saptamana de tratament si nu stiu ce sa zic, nu vad schimbari spectaculoase.
Mi se par insa cam numeroase remedii odata...pediatra lui (si ea cu ceva compententa in homeopatie) spunea ca se da doar cate unul singur o anumita perioada si se studiaza efectele, apoi se continua sau se unlocuieste cu altceva, dupa caz.
Voua cum v-au fost prescrise? console
anasperanta
anasperanta
la fel aproape(am scris la jurnalul crinei) ...
daniela...in prima luna nu s-a vazut imbunatiore ba din contra o usoara agitatie...sarea in sus si plangea...
a doua luna a fost mult mai bine...nu a mai plans si chiar coopereaza mai mult la vorbit.

Multumesc.
As mai vrea sa-mi confirm principiile de baza ale acestui tip de tratament, nu am cerut clarificari suplimentare de la dr. Naghiu si acum regret.
Deci:
- se iau 5-6 bilute (care nu se ating cu mana) dizolvate in putina apa, cu jumatate de ora inainte sau dupa mese. Sau era o ora? innocent

Se evita menta, coca-cola si ciocolata.

Ar mai fi ceva?
anasperanta
anasperanta
ceapa cruda si usturoiul crud...
jumate de ora inainte si dupa e suficient...nu se ating,deci e bine cum ai inteles.
astazi am fost si eu la naghiu...tocmai am sosit,am sa scriu la jurnal ce remediu i-a dat.

Ok, nu stiam si de ceapa si usturoi crud.
La Naghiu mergeti la clinica Medimir din Timpuri Noi?
anasperanta
anasperanta
acolo mergem...
tinem legatura daca vrei, deschide jurnal si povesteste simtomele asa fac si eu... flowers

sanda
Data inscrierii: 26/Dec/2007
in 6 februarie merg cu sergiu pentru prima data la un medic homeopat din oradea.am emotii foarte mari nu stiu daca pe el la 12 ani il va ajuta cu ceva.
gabi.b
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Ajuta la orice varsta . Acum nu te gandi la vindecare totala ...dar o ameliorare a ceea ce te deranjeaza cel mai tare in comportament va fi . Deci tu va necesită sa vorbesti mult cu medicul si va trebui sa scoti in evidenta acele probleme . De exemplu somnul , daca e intrerupt , daca vorbeste continuu , daca e agresiv , homeopatia ajuta la astfel de nereguli , poate te deranjeaza ca e un pic gras Sergiu ( desi sincera sa fiu dupa parerea mea nu e , ceea ce zice dr-ul de la scoala ...nu stiu ) , deci ajuta dar treptat in timp , cu rabdare , nu vei vedea schimbari imediate ...
nico_g

Data inscrierii: 12/Feb/2008
Am scris si la jurnal despre faptul ca lui Razvan ii dau remediu homeopat si, cel putin la noi are rezultat deosebit de bun mai ales in ceea ce priveste atentia, rabdarea, raportul vizual, interesul fata de alte activitati decat alergatul si cataratul... Chiar pana la 2 ani 6 luni cand am inceput tratamentul (acum un an), nu- mi puteam imagina ca al meu copil va putea merge vreodata linistit, de mana, in directia pe care o vreau eu, ca acum. Este numai un exemplu... E adevarat, progrese au aparut si cu multa, multa munca, dar pana atunci munca (infinit mai multa) era absolut in zadar. La inceput ne-a spus ca primele 3 controale le facem la o luna, dar deja dupa primul control era mult mai bine si ne-a chemat dupa 2 luni. A avut un oarecare regres dupa vaccinarea de la 2 ani 7 luni, era chiar fără întârziere dupa control si, desi ne-a dat remedii pentru efectele secundare, cand am vazut ca face febra, m-am speriat si i-am dat iar antitermice alopate,si iar a inceput sa verse, iar devenise irascibil dar treptat si-a revenit. El are o schema extrem de complicata si incarcata, de 1 an ia remedii din 2 in doua ore (de la orele 8 la 20 si seara la culcare), chiar cate 3 odata la 8 si la 14, in fiecare zi dar ne-am obisnuit, mai ales ca le ia cu placere. Sunt asa de multe pentru ca i-a dat si pentru imunitate si intr-adevar am avut 10 luni de liniste (insemnand nicio raceala in conditiile in care toata vara a stat numai la aer conditionat, s-a scaldat in toate fantanile arteziene din oras si venea ud tot acasa ca abia tarziu mi-a venit ideea sa ii iau haine de schimb, am fost in septembrie la mare si iesea vanat din apa dar era foarte fericit, noi cei din jur am fost raciti de numeroase ori si el nu a avut nimic niciodata). In ianuarie a fost si el atins de virusurile paragripale care ne-au bantuit (dar si atunci a luat de la sotul meu care a zacut o saptamana, si este îndeajuns de solid)si a facut o forma extraordinar de severa de laringita cu insuficienta respiratorie incat l-am dus la spital la 3 dimineata ca altfel murea. A fost dintr-o data, cu o zi inainte a facut febra mare (spre 40), i-am dat antitermice "ca la carte" cu interval de o ora intre ele, din 6 in 6 ore, pentru a fi acoperit pentru 24 ore, antibiotic, dar febra nu scadea de 39, chiar si cu impachetari, a venit noaptea, pe la 1 a inceput sa tuseasca putin iar pe la 2,30 a inceput sa tuseasca ragusit si sa se sufoce. Stiam ca disfonie + dispnee = moarte in chestiune de zeci de minute si l-am dus (noroc ca stau chiar langa spital). Acolo am stat 3 zile in care a fost aproximativ inconstient, se trezea numai cand tusea (il durea gatul teribil de tare), la injectii si cand il controla doctorul in gat. Si cu el a avut o experienta ingrozitoare, ca nu vroia sa deschida gura (caracteristic pentru el si in conditii normale), sa scoata limba nici vorba, abia a putut medicul sa i-o traga cu o pensa speciala ca o tinea atat de retrasa incat nu putea nici sa o apuce cu pensa, apoi i-a bagat rinoscopul pe gat si a fost groaznic, atat ce a putut sa urle copilul meu (Urlat e un fel de-a spune ca glas nu avea mai deloc), cat a putut sa se zbata si sa dea din picioare, ca am facut febra musculara de cat l-am tinut. Mi-a fost nespus de frica atunci, nu a mancat si nu a baut apa 40 de ore, deschidea rar ochii si atunci se uita prin mine, avea o privire goala si rece care ma infiora. Apoi iar ne-a "reparat" dr. homeopat si m-a cam certat ca nu am avut incredere sa-i dau numai homeopate, ca sigur ii trecea si laringita.
Apropo de restrictii, noua ne-a spus sa nu manance timp de 10 minute inainte si dupa remedii (avand in vedere ca ia din 2 in 2 ore, si masa mai dureaza uneori si aproape o ora, este cam greu si asa, cu 10 minute). Cu alimentele este necomplicat ca nu se omoara dupa ceapa si usturoi, dar avem nereguli la cacao (este adevarat ca pe regim scrie cafea, dar eu stiu ca si cacao antidoteaza remediile) pentru ca mananca in fiecare zi cereale cu cacao dimineata (altfel nu vrea sa vada) si uneori si lapte cu cacao dupa amiaza. Dar a mers si asa foarte bine.
Cand am luat lista cu remedii prima data mi-a atras atentia unul, Anacardium si cand am citit despre el scria ca daca i-ar fi fost dat celui care a omorat nu-stiu-cati studenti la Virginia Tech anul trecut, ar fi fost evitata tragedia. Probabil este pentru agresivitate, ca am observat ce bun s-a facut copilul meu de cand il ia. Iar somnul i s-a reglat inca din întâia zi cu Kalium bromat. Pe astea doua inca le ia (deci un an). Insa stiti ca remediile sunt prescrise strict individualizat (sa nu va vina vreo idee...)
ce stiti despre homeopate?
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje