![]() |
| cer ajutorul parintilor care au copii cu autism |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
draga papusa ... spune despre copil mai mult ...cati ani are, ce stie sa faca ce nu stie...si incercam sa corespondam...
si noi suntem mamici cu copii cu autism ...putem fi de ajutor una la alta daca corespondam... |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Bun venit...daca pot spune asa
Eu sunt Gabi si am o fetita de 12 ani . Precum vezi aici avem Jurnale...ale copiilor la JURNALUL COPILULUI , fa-i si tu acolo un jurnal si scrie-ne mai mult despre copilul tau, cati ani are cum se comporta ...Deschizi un subiect nou cu NEW TOPIC cu numele copilului tau ...scriind acolo si cunoscandu-ti copilul te vom putea sfatui din experienta noastra de...mamici . Tu esti tatic , nu-i asa? Cum sa-ti spunem , adica care e prenumele tau Palade? oricum ....o sa incercam sa te ajutam.... ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
palade papusa
![]()
|
Draga Gabi.p. Prenumele meu este Papusa.Daca vrei putem vorbi pe mess pentru ca acolo mi se pare mai usor. Adresa mea e antonescu_68.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Papusa ...am scris un mesaj la JURNALUL COPILULUI ...pentru tine , acolo putem continua discutia despre copilul tau . Nu uita , atunci cand continui discutia apesi POST REPLY , si scrii apoi mesajul .
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| cer ajutorul parintilor care au copii cu autism |
|
||
|

si noi suntem mamici cu copii cu autism ...putem fi de ajutor una la alta daca corespondam...