![]() |
| cine ma poate ajuta cu programe ABA? |
| PROGRAME |
|
ionela
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Buna. Am si eu o intrebare.
Cine ma poate ajuta cu programe aba, mai precis cine are o ordine a programelor ce trebuiesc introduse la copil?Va multumesc! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
angela
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
bine ai venit ionela
de obicei aceste programe ti le face evaluatorul care il evalueaza pe baiat se mai numesc si supervizori sau cel putin uni au si aceasta "functie" nu iti pot da de exe etapele ce trebuie introduse copilului meu pt ca poate al tau sa fie la alt nivel de aceea ai necesitate de o evaluare facuta mai atenta si pe urma ti se poate spune care ar fii pasii o evaluare simpla o poti face chiar tu pe net si se numeste scara portage de care sigur ai auzit asta este parea mea cu siguranta vor veni si altele nu ne-ai spus din ce localitate esti sa te putem indruma |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
| BUNA |
|
ionela
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Angela iti multumesc pentru sfat dar daca te rog ceva poti sa-mi dai id-ul tau sa putem vb?
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Re: cine ma poate ajuta cu programe ABA? |
|
Corina
![]()
|
[va pot ajuta eu cu programele ABA , oricum cred ca ati gasit ceva.Ma puteti contacta pe adresa cocolin22@yahoo.com. Succes
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
corina le poti atasa si aici pe forum...sub chenarul care scrii este scris "Fisier", acolo poti incarca materialele...
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
| cine ma poate ajuta cu programe ABA? |
|
||
|