Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
COPIII NOSTRI POT INVATA NUMEROASE
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Raspunde cu citat (quote)
Copiii nostrii pot invata numeroase prin repetitie , prin rutina . De-a lungul timpului am constatat ca ceea ce facem zilnic , Andreea poate sa faca si singura , de exemplu , poate sa mearga pana la bunica pe doua trasee , a invatat drumul , stie anotimpurile dupa ce i-am repetat zilnic ,,vara este cald ,,in anotimpul toamna cad frunzele uscate pe jos ,, iarna vine mosul , ninge,,primavara infloresc copacii si florile,, ,astfel incat daca vede frunze uscate pe jos imi spune ca acum e toamna pentru ca sunt frunze uscate pe jos . Cand a nins saptamana trecuta , era fericita ca vine mosu cu pomul si cu beculete si exemplele pot continua. Vorbesc mult cu ea , chiar daca lucrurile pe care le invata la inceput sunt memorate mecanic ea reuseste sa faca asocieri ulterioare asa ca n-am nimic de pierdut . Daca nu vrea sa mergem la buni de exemplu imi zice ,, dar bunica plange dupa tine , si bunu,, , asta pentru ca i-am spus mereu asta cand ea a zis ,,nu,, si apoi copleteaza ,,vrei sa mergi la buni s-o iubesti,,Si exemplele pot continua.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
anasperanta
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
da intradevar incep sa cred ca crina incepe sa invete in fiecare zi ceva...
Astazi a invatat sa raspunda la intrebare"al cui este acest obiect?"(ex bluza, pantalon)..si am invatato sa raspunda asa "a lui...mama)deci stie sa recunoasca a cui sunt obiectele de la fiecare penis al familei.
ieri a invatat ...sa stea drepti la poezie si cantecel. :clap2:

iuliana
iuliana
Data inscrierii: 11/Dec/2006
am asa invata unii dintre ei, sau ma rog, sa zicem exponential, baietelul la care merg m-a surprins ca a iceput sa invete sa citeasca singur, ne-a tot intrebat, noi ii raspundeam fara sa ii dam importanta si acum ma uimi cu cate are in capsor si cum uneori daca gresesc ceva ma corecteaza imediat, e un simpatic

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje