![]() |
|
angela
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
in primul rand FELICITARI CA AI AJUNS LA EL
majoritatea mamicilor de aici sunt pe remediu homeopat eu picaturile le dizolv in apa sau suc dar niciodata nu am masurat exact cantitatea de lichid deobicei un sfert de pahar ca sa mai diminueze gustul lor dar stiu sigur ca trebuie luate la interval de homeopate si mai stiu ca trebuie luate inainte de masa cu cel putin juma de ora asa ca noi luam inainte de masa picaturile si dupa masa granulele la interval de juma de ora de mancare probabil sunt mamici care stiu exact cantitatea de lichid in care trebuie dizolvate picaturile sigur domnul doctor ti-a dat nr lui de telefon sau ai e-mailul dansului asa ca pt perfect indiferent ce problema care nu iti este in clar poti sa-i scri sau sa il suni iti va raspunde cu siguranta inca odata felicitari pt decizia luata si sanatate multa |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
|
lili
![]()
|
inainte si dupa granule-nimic ,jumatate de ora!inainte si dupa picaturi-nimic ,un sfert de ora.Asa mi/a recomandat mie
|
||||||||||||
|
_________________ „Să nu-i educăm pe copii pentru lumea de azi.Această lume nu va mai exista când ei vor fi mari. Şi nimic nu ne permite să ştim cum va fi lumea lor. Atunci să-i învăţăm să se adapteze.”(Maria Montessori) |
|||||||||||||
|
ani
![]()
|
eu ii dau la 7:00,14:00 si 19:00 picaturile,la 20 de minute sa manance si la 8:00,15:00 si 20:00 granulele.Si pt ca sunt numai 10 picaturi i le dau nediluate si chiar nu am avut complicații cu copilul.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
rodica bz
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
m-am lamurit cu administrarea. azi am gresit i-am dat intai granulele si apoi picaturile. acum m-am uitat pe diagrama :erau la 7, 14, 19 pic. si la 8,15, 20 granule. oare va avea ceva oana daca le-am inversat?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
nu va avea nimic...
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Ca sa nu mai uiti! Si sa nu le incurci ...eu am procedat asa : Mi-am facut o schema proprie , cu scrisul meu , cat mai explicit , cu orele si zilele de administrare . Aceasta schema am pus-o cu magneti pe frigider , oricum in bucatarie tot tre sa intri de mai multe ori pe zi si o vezi . Daca pleci de acasa ia-le la tine , nu uita sa le tii in casa in acelasi loc . Eu aveam pe cele ce se iau dimineata intr-o canita de plastic ,cele de seara intr-alta . Am tinut o evidenta pe zile , pe ore pe efecte , pe care le-am notat zilnic , am facut o scala a agitatiei de la 1 in sus , ii dadeam,,nota,, zilnic . Nu vei tine minte daca medicul te va intreba de reactii , decat daca notezi .
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ani
![]()
|
Si eu mi-am notat intr-o agenda tratamentul cu orele si ce trebuie sa-i dau atunci,jos am scris ps pt fiecare zi.Asta pt ca la noi suntem trei insi care ii da remediile;si dupa ce i le dam facem un 'v' in dreptul remediului ca nu cumva sa vina altul sa i-l dea iar.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| cum sa administrez picaturile.pot sa le dau dupa granule? |
|
||
|