Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
DE CELE MAI NUMEROASE ORI...
iuliana
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
iuliana
Data inscrierii: 11/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
...experienta a demonstrat ca pentru un efect cat mai bun de favorit ar fi sa avem o echipa interdisciplinara, si sa se combine mai multe terapii. NU e deloc usor, insa de extrem multe ori si-a dovedit eficienta o astfel de abordare. Astfel, oricat de minunata ar fi ABA in cazul autismului, ca abordare comportamentala, care e de baza mai ales la copii, rezultatele sunt vizibil mai mari daca pe langa aceasta se foloseste logopedia (un logoped bun este indispensabil, stiut fiind faptul ca chiar despre ce deficienta vorbim tulburarile de limbaj sunt asociate in majoritatea cazurilor), ludoterapia (activitatea pricipala a copilului este jocul, si prin joc acesta invata, achizitioneaza experienta, absolut orice activitate abordata in forma ludica va crea placere, va motiva), ergoterapia, kinetoterapia (mai ales in cazul tulburarilor asociate de psihomotricitate, de asemenea frecvent intalnite), de ce nu..masaj si tehnici de recreere pentru copii hiperactivi, si exemplele pot continua.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
Beba
Beba
Data inscrierii: 30/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
Cand am terminat facultatea visam sa am un cabinet extra dotat, unde sa fac cromoterapie, meloterapie... Am faut naveta 3 ani intr-o comuna, la un centru de plasament unde am fost inițialul psihopedagog din istorie si toti se intrebau ce anume caut acolo de fapt, si de ce pierd momentul vorbind cu copiii :-D :o) :whistle: :-O Nasol, ce mai...
Echipa interdisciplinara te trasneste intre ochi cand spui ca un copil poate fi recuperat... si fac "echipa" ca sa-ti demonstreze ca au dreptate... :w00t:
Ai sa vezi, si mai vorbim. Dar la pomul laudat, sa nu te duci niciodata cu sacul...
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
DE CELE MAI MULTE ORI...
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje