Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
de unde moderez?
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
fiecare moderator cand deschide o pagina la orice subiect are in partea de jos a paginii in dreapta niste iconite mici...d-ati cu mausul in apropierea lor si o sa observati ptr ce sunt utile.
puteti sa stergeti si sa modificati oice mesaj al oricarui utilizator...la fiecare mesaj exista optiunea.

Data inscrierii: 27/Dec/2007
Explica ultimile 2,pt.ce sunt:desparte si topics.

„Să nu-i educăm pe copii pentru lumea de azi.Această lume nu va mai exista când ei vor fi mari. Şi nimic nu ne permite să ştim cum va fi lumea lor. Atunci să-i învăţăm să se adapteze.”(Maria Montessori)
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
anasperanta
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
"desparate acest subiect"...cuvintele indica optiunea,am dat un ex la "sa ne sfatuim" caci se poate desparti anumite mesaje daca deviaza spre un alt subiect ,de la subiectul dorit..ex a fost cand sa vorbit despre rispolept si apoi din discutii sa ajuns la ceberolisim iar eu am observat din timp si am accesat acea iconita am bifat acele mesaje care se vorbea despre cerebolisim si am produs acel subiect la tratamente....deci de peste tot putem desparti subiectele si le putem duce acolo unde le este locul....chiar si de la jurnalul copilului daca se pune o asa intrebare mai interesanta si noi inca nu avem ca subiect de discutie ii putem crea subiect separat de ex la "Intrebari si raspunsuri"...si mamicile noastre inteleg neîntârziat isi gasesc mesajul si continua acolo discutia,normal trebuie sa intelgem sensul adevarat al jurnalului.are dreptul fiecare a da sfaturi,sau de a incuraja ca e bine sau nu, ce sa mai faca copilul dar totusi jurnalul trebuie sa arate ca un jurnal...de aceea trebuie sa fim mai multi moderatori ptr ca aceste mici schimbari se fac foarte repede dupa ce ne obisnuim ,ptr ca fiecare intra la ore diferite si e bine sa facem asa o ordine cum ne pricepemm fiecare...nu trebuie neaparat sa ne explicam ceea ce am facut zilnic....asta o sa o facem putin la inceput ,pana ne acomodam impreuna.De ex eu cu gabi suntem admini de mult si dupa ce facem anumite schimbari fiecare cum ii place ne intrebam ..."e bine iti place ce am facut?",cate o data nu avem timp sa ne intrebam de loc...
ultima optiune nu am inteles-o nici eu...daca voi o sa reusiti a o intelege in timp,sa imi explicati si mie,nu stiu inca la ce foloseste.

Data inscrierii: 27/Dec/2007
multumesc flowers

„Să nu-i educăm pe copii pentru lumea de azi.Această lume nu va mai exista când ei vor fi mari. Şi nimic nu ne permite să ştim cum va fi lumea lor. Atunci să-i învăţăm să se adapteze.”(Maria Montessori)
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
de unde moderez?
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje