![]() |
| despre rispolept |
|
ani
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Nu pot sa cred!Acum stau si ma gandesc si nu mai stiu sigur daca am citit prospectul la rispolept,oare scrie ca nu se administreaza copiilor sub 15 ani?Eu i l-am dat 1an baietelului meu PENTRU LINISTE.Numai ca linistit nu era,de dormit nu dormea decat 1-2 ore din 48,iar de salivat,saliva continuu.Am renuntat la el in noiembrie,fara sa cer sfatul vreunui medic.Mai vreau sa zic ca,in incercarea mea de a gasi un raspuns concret daca fiul meu este sau nu autist,am ajuns in urma cu doi ani si la stationarul Titan,la dr Urziceanu.Desi Gabi al meu prezenta semne clare ale autismului(ce n-as da sa fi stiut atunci cate am invatat aici)d-na dr a ajuns la concluzia ca eu am o problema,ca imi doresc un copil autist,in timp ce copilul nu are nimic.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
La noi se da si Rispolept si Cerebrolizin de exemplu , si eu l-am dat Andreei cand era f mica , pentru ca nu aveam informatii!!!!Credeam ca doctorii stiu tot . M-am lamurit ca nu e asa , in momentul in care nimeni nu mi-a mai dat vreo speranta ca Andreea va merge perfect din cauza semiparaliziei de care suferea , si pe care am tratat-o cu ajutorul unei doctorite din Suedia ( I-a injectat Botox) remediu de care NIMENI in Romania nu auzise !!! Bine ca au stiut sa-i prescrie fetei Cerebrolozinul care se da doar la adultii care au facut atac vascular... Ce sa mai zic , traim in Romania
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
si la noi in oras se da rispolept. De fapt sunt doi medici NPI mai cunoscuti, unul merge pe calea mai "soft" (encefabol, tanakan, tonotil etc) si rar da rispolept, celalalt da rispolept si daca intri in cabinet si zici "buna ziua". Noi am mers pe tratament mai usurel, dr. mi-a zis ca nu exista remediu anume pt vorbit sau anume pentru autism sau ADHD, nimic nu face fapte extraordinare si, mai ales ca Razvan facea reactii paradoxale la fenobarbital si diazepam (il agitau groaznic) si spunandu-i pe deasupra ca mi-e teama de reactiile secundare ale rispoleptului (de fapt ma tem de orice antipsihotic). a spus ca mai bine incercam sa il ajutam cu encefabol si, cand va fi mai mare si daca va merge prost, o sa mai vedem. Dupa un timp m-am intalnit cu asistenta celeilalte doctorite si ea, "evaluandu-l" (asaa... pe strada) pe copil a zis ca nici vorba sa fie autism, ca ea vede asa ceva in fiecare zi si nu e autism, e ADHD, si daca merg la doctorita ei sa-i dea "un pic" de rispolept, intr-o saptamana incepe sa vorbeasca. O fi fost asa, dar mi-a fost teama si am preferat sa mai astept un an cu vorbitul... Ultima data cand am fost la NPI (acum un an jumate), dr. mi-a spus ca pentru deficitul de atentie poate sa imi dea concerta, dar dupa 6 ani, dar si de acesta mi-e teama. Mai ales ca multe reactii adverse pot aparea si dupa multi ani. Articolul acela l-am postat pentru ca impresionat profund mai ales modul cum sunt tratati copiii la Titan. Profita ca nu pot povesti?! Si nu cred ca sunt minciuni... Ma gandesc ca fiind pe site-ul unui senator, nu isi permite sa minta... Pe tema asta, ca pe alte teme, toti mint.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
cataf
![]()
|
Si eu am gasit intamplator articolul acela pe internet.Luna aceasta am fost si noi laTitan pentru prima data si nu ne-a dat nici un verdict, vrea sa ne faca internare ambulatoriu 3 saptamani pentru diagnostic.
Vreau sa zic ca baietelul meu are crize de nervi dar nu-i dau medicatie(apropo daca stie cineva ceva naturist as ramane recunoscatoare) insa atunci cat am stat in stationar s-a purtat foarte bine (are toane) si totusi ne-a prescris rispolept.Eu mi-am pus un semn de intrebare de atunci apoi am gasit articolul pe net.M-am mirat ca ne-a propus rispolept in conditiile in care copilul a fost mega bine si inca nu-i pusese un diagnostic. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ani
![]()
|
Cataf,daca vei citi jurnalele copiilor,vei observa ca mai toate mergem cu copii la dr Naghiu,este medic homeopat,tratamentul este individual(nu da acelasi trat la toti copii).Eu insumi,inainte de a merge la el,am avut mari indoieli,dar ma saturasem de atatea medicamente(de la 3 luni pana la 5 ani am avut diverse tratamente:encefabol,tanacan,rispolept,nitrazepam).Sunt extraordinar de multumita acum,copilul meu s-a linistit,doarme noptile(mai sunt si exceptii,dar...),orice problema am spus dr ca este,dansul a rezolvat-o.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ani
![]()
|
La consultatie si baiatul meu a fost linistit,s-a jucat cu niste jucarii de acolo,cum spuneam a ajuns la concluzia ca eu vreau copil autist,dar ne-a recomandat rispolept.Nu vreau s-o denigrez,poate este un medic bun,dar eu nu am fost multumita.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
cataf
![]()
|
Baietelul e diagnosticat cu autism infantil la Obregia.Momentan avem tratament cu Piracetam(Nootropil) care pot sa spun ca il ajuta.De-a lungul timpului am mai luat Cerebrolisyn, Tonotil-n, Encephabol, Complex B, Mentat, Ascolecitina, Omega 3.Sunt impotriva medicatiei, insa cateva l-au ajutat.Pentru crizele de nervi i-as da ceva insa doar naturist sau homeopat, fiindcă nu face zilnic, apar mai rar dar sunt isterii in toata regula.
Am auzit de Dr Naghiu si de rezultatele foarte bune.Suntem din Bucuresti,unde il pot gasi si cat costa o consultatie? Scuze ca nu ne-am prezentat pe site insa eu citesc forumul de un an si stiam despre voi. [url]http://copilulcurcubeului.blogspot.com/[/url] |
||||||||||||
|
_________________ http://copilulcurcubeului.blogspot.com/ |
|||||||||||||
|
ani
![]()
|
Pe dr naghiu il gasesti la centrul napocensis str balciului nr 2 langa pro tv.0213366006 este nr centrului.Daca vi dinspre Iancului,cum ajungi la PRO TV,traversezi si întâia strada faci stanga mergi putin si langa centru este o vila rosie cu steaguri.Eu n-am masina asa ca ti-am explicat cum ajungi pe jos.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| despre rispolept |
|
||
|