Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Despre salariul asistentului personal
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Raspunde cu citat (quote)
As vrea sa stiu daca ati auzit vreun zvon privitor la al 13-lea salar ( in cazul asistentilor personali) , la noi in Oradea nu se aude nimic....Noi am luat in schimb la sfarsitul anului trecut banii pentru concediul de odihna neefectuat , care a fost suma egala cu salariul asistentului pe o luna . please Daca se descurca cineva cu legislatia ...ar fi bine... :thankyou:
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
danielar63

Data inscrierii: 26/Oct/2007
Gabi ,la noi in Galati ,anul trecut al 13-lea salariu s-a dat in luna februarie si oricum a fost prima data cand am luat.Anul asta ...nu stiu.
fag10
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

Data inscrierii: 19/Dec/2007
Persoana care e desemnata insotitor pentru copilul meu nu are carte de munca fiindca are o anumita varsta si nu semai poate face carte de munca. In acest caz nu cred ca poate primi si o 13-a indemnizatie. Stie cineva?
gabi.b
gabi.b
Deci daca nu are carte de munca inseamna ca primesti indemnizatie ? deci nu ai o persoana angajata ca insotitor...Daca primesti indemnizatie nu ai drept nici la banii de concediu si nici la al 13-lea salar...Trebuie musai sa fie o persoana salariata , adica cu carte de munca , noi suntem considerati bugetari si atunci cred ca exista o lege care obliga Consiliul local sa ne dea al 13-le salar.
natasa

Data inscrierii: 09/Mar/2008
Bona lui Bogdan este asistent personal si a fost astazi sa scoata de la primarie întâia de pasti in valoare de 100 ron. Am rugat-o sa intrebe daca are dreptul la concediu deoarece pe 1 iunie implineste 11 luni de la angajare si i s-a spus ca daca pleaca in concediu acea perioada nu este considerata ca vechime in munca, iar daca nu pleaca nu va primi nimic in plus pentru concediu neefectuat (ceva nu prea este conform legii).
gabi.b
gabi.b
Daca nu pleaca in concediu , tre sa primeasca banii , e lege. Dar cine mai stie ce inventeaza cei de la primarie...
danielar63

Data inscrierii: 26/Oct/2007
Primariile fac legile dupa cum le vine.Am auzit si eu ca tot aici in Galati cineva care nu e din oras,e din provincie dar ma gandesc ca asta n-ar necesită sa aiba nici o importanta pt ca legea e aceeasi peste tot,cand a auzit ca are dreptul la indemnizatia pt. concediul de odihna ,a mers la primaria de care apartine si i s-a spus ca ei n-au auzit de aceasta lege...??!Si nu i-au dat nici un ban desi era dreptul ei.Am citit ca in mai multe orase din tara s-au dat prime de pasti ...la noi nimic...

Sa fii plin de admiratie si departe de orice invidie, sa te inveselesti in mare masura de binele altora, sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii.
Despre salariul asistentului personal
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje