|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 07/Dec/2006 |
| Mesaje: 841 |
| Localitate: Galati |
|
 |
inca nu stiu prea multe despre acest cuvant incerc sa culeg de unde pot cate ceva si sa analizez...va arat si voua ceea ce gasesc,dragele mele mamici...poate ma ajutati si voi sa gasesc mai mult.
cuvintele Sfantului Antonie: " Am vãzut toate cursele vrãjmasului intinse pe pãmint si suspinind am zis: Oare, cine poate sã le treacã pe acestea? si am auzit un glas zicindu-mi: "smerenia!"
acest paragraf nu stiu cine la spus:
Smerenia inseamna sa traiesti pe pamant ca si cum nu ai exista, dar la plecare sa lasi un gol in urma ta.
|
|
Ultima modificare efectuata de catre anasperanta la 24/02/2008 17:36, modificat de 1 data in total _________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim.
|
|
gabriel
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 09/Dec/2007 |
| Mesaje: 50 |
|
|
 |
Sf. Siluan Athonitul
''Domnul iubešte pe oameni, dar ingaduie sa fie loviti de incercari ši necazuri ca sa-ši cunoasca neputinta lor ši sa se smereasca ši, pentru smerenia lor, sa primeasca pe Duhul Sfant. Cu Duhul Sfant toate sunt bune, toate sunt ÃŪncÄrcate de bucurie, totul este minunat.''
Sufletul celui smerit e ca marea: daca arunci o piatra in mare, ea tulbura o clipa fata apelor, apoi se scufunda in adincuri. Asa sunt inghitite ši necazurile in inima celui smerit caci taria Domnului e cu el.
|
|
|