![]() |
| Despre urarea ''LA MULTI ANI'' |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
cred ca cel mai potrivit cuvant pentru mine e sa spun "Doamne ajuta!"(El stie cum sa ajute)...poate o sa fiu putin caraghioasa cand o sa spun asa, dar toti cei din jurul meu se vor obisnui cu mine...nu mie rusine
..oricum le doresc oamenilor tot binele din lume...si in sufletul meu cam aceeasi semnificatie are...adica le doresc sa traiasca atat cat vrea Dumnezeu, dar le doresc ca in viata lor sa devina mai buni si sa faca ceva si ptr sufletul lor ...ca sa ne vedem cu totii bucurosi acolo... acasa.
Doamne ajuta!... un an mai bun pentru copii nostrii...si totul sa fie cu folos. |
||||||||||||
|
Ultima modificare efectuata de catre anasperanta la 01/01/2008 16:35, modificat de 1 data in total _________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Sa intamplat sa vad cand bunica mea era pe moarte(Dumnezeu sa o ierte)...mama mea a ajuns la ea prima si a gasit-o(in casa pe jos cazuta,apoi a asezat-o pe pat),apoi matusa mea, apoi ne-am adunat cu toti nepotii...plangeam si fiecare cum ajungeam pe rand la ea o strigam, probabil o deranjam pentru ca ea statea acolo linistita in pat si astepta clipa,astepta ceva...la un clipă dat asa muribunda cum era (nu mai vorbea de loc,respira teribil de greu,avea capul intr-o parte) a pus degetul la gura si a spus "sssssssssss"....desi poate avea ceva vigoare ca sa ne linisteasca ptr ca observasem ca isi asezase putin baticul cu mana si fusta(sa asigurat ca e imbracata si asezata cuviincios)...apoi a intrat intr-o coma profunda.(v-am povestit in mare)
a murit spovedita si impartasita...caci venea la ea preotul mereu in ultimii ani, nu mai putea merge la biserica era bolnava (asta stiu din ceea ce imi povestea ea ). acum cu cele spuse mai sus de gabriel fac legatura...ea se pregatea sa plece, iar noi plangeam cu foc si vroiam sa ramana cu noi.... lacrimile nu se pot oprii niciodata pentru mine ori de cate ori ma gandesc la bunica, asta din pretext ca mie dor de ea(ea ma crescut si mi-a dat din putinul ei mancare),dar imi doresc ca ea sa fie in Rai...in fiecare zi ma rog ptr ea...si voi da si eu mancare ptr ea la cei care le e foame in pomenirea ei si amintirea ei ca bunul Dumnezeu sa o odihneasca si pe ea. recunosc ca mie frica putin de moarte ...la clipa ei...dar daca bunica mea a reusit sa o invinga voi reusi si eu...e greu de vorbit despre asa ceva...ptr ca depinde cum intrepreteaza oamenii....dar aici am curaj sa vorbesc caci e liber si stiu ca cineva citeste.. ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
| Despre urarea ''LA MULTI ANI'' |
|
||
|

..oricum le doresc oamenilor tot binele din lume...si in sufletul meu cam aceeasi semnificatie are...adica le doresc sa traiasca atat cat vrea Dumnezeu, dar le doresc ca in viata lor sa devina mai buni si sa faca ceva si ptr sufletul lor ...ca sa ne vedem cu totii bucurosi acolo...