Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Despre vaccinul "gripei porcine"
Starlight
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

Data inscrierii: 26/Mai/2008
Raspunde cu citat (quote)
In atentia parintilor un site aparte de interesant despre vaccinare:

http://theflucase.com/
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
simo z.
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
simo z.
Data inscrierii: 23/Apr/2007
http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA citiit acest mesaj si va uitati merita l-am primit ieri de la un om cu suflet
link-uri audio
Starlight

Cateva link-uri interesante:

http://www.trilulilu.ro/eusiatat/75ea72d6bed8fe

http://www.trilulilu.ro/eusiatat/fdd158565cd9c4

http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/12/in-prospectul-cantgrip-vaccinul-romanesc-impotriva-gripei-porcine-se-arata-clar-ca-acesta-contine-mercur/

http://www.razbointrucuvant.ro/
ani

Data inscrierii: 26/Aug/2009
ma iertati daca supar pe careva,dar mie povestea asta cu vaccinul imi aduce aminte de ceva ce am citit prin Biblie....nu mai imi aduc bine aminte pasajul dar zicea ceva ca lumea va purta semnul satanei...ca vom fi obligati sa purtam semnul....toata agitatia asta sa fim obligati sa ne vaccinam,ca ne vor vaccina copii fara sa ne dam acordul....incepe parca sa semene cu ce am citit eu...sau poate mi se pare. innocent
angela
angela
Data inscrierii: 04/Sep/2008
se va ajunge si lamomentul cand n-e vor obliga
nu mai este mult no

Starlight

Da, e palpitant ce spui Ani. Intradevar exista planul de care spui dar tinand seama de situatia din prezent, fata de timpurile cand a fost profeit, nu cred ca va mai fi pus vreodata in aplicare. Nu inseamna ca nu se doreste asta inca de catre anumite forte. Dar planurile acestea nu vor avea sanse de izbanda. Asa deci sa privim cu incredere si curaj la viitor. Daca e ceva de care merita sa ne temem este frica insasi.
nico_g

Data inscrierii: 12/Feb/2008
din intamplare am ajuns pe un site si m-am ingrozit ce am citit. Uitati ce scrie despre vaccinul gripal AH1N1:
M-AM LUPTAT MAI BINE DE DOUA LUNI IN PARLAMENT PENTRU CA DIN TEXTUL CODULUI CIVIL SA FIE SCOASE PRODUSELE CARE DADEAU DREPTUL JUDECATORILOR SA DISPUNA CONTRA VOINTEI PARINTILOR , SA SE POATA TESTA MEDICAMENTE SI VACCINURI PE COPII MINORI, FARA ACORDUL LOR SAU AL PARINTILOR LOR.

Vreau sa subliniez astfel faptul ca in acest ocazie dpvd juridic in Romania Nu exista nici un cadru legal care sa permita efectuarea de teste medicale pe minori. Adica, in Romania intrucat nu avem o lege in acest sens, PARINTII NU AU NICI UN DREPT SA DISPUNA DE CORPUL SI VIATA COPIILOR LOR MINORI astfel incat sa-i prezintă drept marfa unei firme IFE HUMAN PHARMACOLOGY SRL unde acesti copii sunt transformati in cobai si supusi unor teste terapeutice urmare a carora pot sa sufere reactii adverse. Logica juridica este clara intrucat chiar cati bani primesc parintii sau cate hartii semneaza, daca un copil-cobai de la Arad moare cine raspunde ? Parintii nu au dreptul sa isi transforme copiii in simple marfuri, iar IN ROMANIA NU SE POT FACE TESTE MEDICALE PE COPIII! Vaccinul CantGrip se poate testa pe minori doar in tari in care legislatia interna permite acest lucru, iar in UE la acest clipă testele medicale pe minori sunt cvasiunanim interzise. De ce tace presa ? De ce nu vorbeste nimeni ? De ce toata lumea inchide ochii si spune asta este ? Asta va doriti ca Romania sa devina un imens lagar in care se testeaza orice si oricum pe noi ? Una este sa testezi pesticide ca aici http://www.urbaniulian.ro/2010/01/21/nemernicie-romania-va-experimenta-pe-populatie-produsul-cancerigen-initium-daca-nici-acum-nu-reactionam-atunci-cand/, si alta este ca minori, copiii nostri sa fie supusi testelor medicale ! Domne, stau sa ma intreb si eu ca prostu' : Unde sunt ONG_urile alea care protejeaza familia, minorii, care apara drepturile copiilor si care consuma bani publici degeaba ? Am incercat sa sun la posturile de televiziune , sa-i intreb de ce nu fac un reportaj ca sa vada cat de disperati au putut sa ajunga romanii incat sa se bucure la cateva sute de ron castigati de pe urma folosirii copiilor lor drept cobai ! Parchetul si Politia trebuie sa intervina urgent si sa stopeze aceste teste care se fac la Arad, pentru ca NIMENI NU POATE DECIDE CA UN MINOR SA DEVINA COBAI INTR-O TARA CARE SE PRETINDE DEMOCRATICA . Cine este firma care face aceste teste ? Cum a primit autorizarea sa faca testele in conditiile in care a fost anchetata anul trecut in urma unor reclamatii venite de la aradence care acuzau reactii adverse de la testele medicale ? Complicitatea Directiei de Sanatate Publica. Vaccinul Cantgrip pentru copii se testează la Arad. Micuţii devin „cobai umani legali” în schimbul unor anumite sume de bani. Menite să depisteze eventualele reacţii adverse care pot apărea în urma vaccinării, testele se desfăşoară într-un cadru legal. Asa vor sa ne "asigure" cei de la DSP Arad, care nu explica :

1. CINE a atribuit acest contract de realizare a testarii vaccinului CantGrip pe copii minori din Arad ? S-a facut o licitatie ? s-au prezentat mai numeroase firme ? A existat un caiet de sarcini ? Cati bani publici plateste statul roman firmei IFE HUMAN PHARMACOLOGY pentru aceste teste ilegale ?

2.CUM a fost selectata aceasta firma in conditiile in care anul trecut DSP Arad era luata prin surprindere cand presa a dezvaluit un imens scandal provocat de 50 de aradence care acuzau faptul ca asupra lor s-au facut teste ilegale de pe urma carora au ramas cu reactii adverse ?

3. CUM a castigat licitatia aceasta firma, daca la Registrul Comertului depunea in mai 2009 o adresa prin care preciza ca isi suspenda activitatea pana in 2012 ? A verificat cineva aceste date sau s-a mizat pe faptul ca totul va trece neobservat ?

4. CINE sunt copiii minori folositi pe post de cobai ? Minorii nu au discernamant conform Codului Civil, iar in locul si pentru ei, mai ales cand in joc este viata si sanatatea lor, NU poate decide nimeni, parinti, medici, NIMENI ! Toate datele copiilor utilizati ilegale in aceste teste ilegale, trebuie urgent facute publice si toata afacerea trebuie anchetata de Parchet si Politie.

Faptul că în Arad copiii devin „cobai umani” pentru testarea vaccinului Cantgrip îi pun pe unii arădeni în situaţia de a risca sănătatea propriilor odrasle pentru anumite sume de bani. Deşi Ife Human Pharmacology, firma care se ocupă de testarea vaccinului, a lăsat ecouri în presa locală încă de acum un an îndată ce se presupunea că se testează anumite medicamente, în mod ilegal, pe arădence dornice de a câştiga bani în plus, arădenii nu văd cu ochi buni astfel de „practici neortodoxe”. „Indiferent de problemele pe care le-ai avea şi de lipsuri, să-şi foloseşti copilul ca şi cobai pentru câţiva bani în plus mi se pare lipsit de orice etică. Nu înţeleg în schimb, cum de i se îngăduie firmei respective să funcţioneze”, a declarat Ioana Mărginean, arădeancă. Firma funcţionează în Arad şi Timişoara Deşi firma funcţionează într-un cadru legal, perfect toate datele privind activitatea pe care o desfăşoară sunt confidenţiale. „Firma are autorizaţie de funcţionare până în 20 septembrie 2011 pentru efectuarea de studii clinice în Arad şi Timişoara. Respectă toate condiţiile impuse de lege şi au voie să-şi aleagă subiecţii de unde vor. Aceştia semnează o hârtie de informare asupra riscurilor şi un contract de confidenţialitate”, a declarat Dana Negru, director adjunct al DSP Arad. Vaccinul Cantgrip pentru adulţi cu care sunt vaccinaţi sute de mii de români, a fost testat de întocmai pe arădeni, 70 de adulţi şi 61 de vârstnici din Arad, acceptând să facă testele. Reprezentanţii punctului de lucru din Arad nu au dorit să facă nici o declaraţie în acest sens. „Nu putem oferi nicio informaţie pentru că datele sunt strict confidenţiale”, a precizat Cristina Diana Zoller, reprezentant medical al clinicii. http://adevarul.ro/locale/arad/Vaccinul_Cantgrip_pentru_copii_se_testeaza_la_Arad-arad-cantgrip-vaccin-gripa_porcina-medici-minori_0_194380824.html

Mai sunt si alte articole foarte interesante. Cred ca e blogul unui senator Iulian Urban.
Despre vaccinul "gripei porcine"
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje