|
cata
Vizitator
|
 |
Sunt Cătă [de genul masculin]. Sunt??!!...nici eu nu stiu cine...,ca daca as sti cu adevarat as fi cineva. CINEVA a spus ''Eu sunt cel ce sunt'',adica ''Eu sunt cel ce exist prin Mine Însumi ...pentru ca Eu sunt IZVORUL VIETII''.E cam filozofic formulat,dar existam si suntem ''cineva'' doar prin Dumnezeu. In masura in care avem pe Dumnezeu in aceeasi masura avem o valoare.
De aceea imi e greu sa cred ca sunt...,oricum nu sunt ceea ce par.
Asta e un adevar.
Mi-a placut oarecum domeniul duhovnicesc de aici,de pe forum,...in plus am aflat de unele complicații pe care le au multi de aici, care cred ca la baza sunt de ordin duhovnicesc.Nu vreau sa ma bag ca musca in lapte...,dar stiti cum e cu talantul ingropat...,in final ti se cere socoteala.''Sluga vicleana ...ai stiut si n-ai vorbit''. E usor de vorbit, dar voi incerca sa pun si putin mai multa inima
...,iar problemele care sunt mai complicate le trimitem SUS pentru rezolvare.
Noua ni se cere doar putina credinta, un bob de smerenie, si teribil de multa rabdare in incercari.
Dumnezeu sa ni le dea tuturor pentru a trece cu bine prin viata asta ca sa ajungem cu totii unde ne e locul. OARE GHICITI UNDE ?
|
|
|