![]() |
| EDY...schimbator |
|
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
adina ...cat mi-am batut capul sa aflu ceva de tine...Dar ai intrerupt tratamentul la un moment dat , asa stiu eu . Ca sa fie eficace trebuie sa aiba continuitate , cel putin un an , fara intreruperi . Ce face Raissa ?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
adina
![]()
|
Am observat ca edy se agita de obicei cand doreste ceva sau cand vrea plimbat cu masina.daca ne aude ca vb de plecari in alte judete el e la usa cu hainele in mana.Raissa e teribil de bine,multumesc lui Dumnezeu,vorbeste,imita,danseaza...il linisteste pe edy cand e nervos,
E o minune ca nu e agresiv cu ea ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
adina
![]()
|
E a treia saptamana de cand luam remedii homeopate.In plus am fost la dr din botosani si ne-a recomandat sa-i dam Strattera si din nou rispolept.Sincera sa fiu nu prea vreau sa-i dau aceste medicamente, dar e foarte agresiv.Am inceput de luni si e mai rau ca inainte,adoarme extrem greu,se loveste,tipa,ii loveste pe cei din jur....
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
adina
![]()
|
Am observat la edy ca de 3 zile incepe sa planga si atunci trebuie sa ma duc sa-l strang in brate ,sa-l iubesc.niciodata nu s-a mai intamplat.Bine,exceptie fac crizele care alterneaza cu plansul linistit,fara agresivitate.
Doamne ajuta! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| EDY...schimbator |
|
||
|