Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Encephabol
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
Hai sa vorbim si despre Encephabol...ce consecințe a avut la voi acest medicament?...caci lui crina i-am dat cand era micuta pe o perioada scurta si impreuna cu alte medicamente cum era pe atunci rispolept,depakine,etc si nu stiu care dintre ele ii provocau agitatie...mie mi-a dat pe reteta acum encephabol si cerebolizin,cerebolizin nu-i fac, caci stiu ca o agita dar totusi ma gandesc la encefabol sa i-l dau....2,5ml dim...ma gandesc ca poate o mai linisteste ca dispoziție de temperament...

Data inscrierii: 18/Sep/2009
Teo ia inca de anul trecut encefabol si nu am avut probleme cu agitatia, dar trebuie sa mentionez ca nu respectam reteta care este de 5ml de doua ori pe zi, ptr ca i-am spus pediatrei si mi-a spus ca-i prea mare dozajul ptr varsta lui si mi-a recomandat mai putin.......mai avem si alte medicamente in reteta dar nu i le dau.......la întâia vizita la dc naghiu i-am spus ca-i dau encefabol si mi-a spus sa nu-l opresc, sa il dau in continuare, dansul e si medic psihiatru deci am incredere
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
M&Mihaela

Data inscrierii: 18/Sep/2009
Ii dau 2.5ml .......ceea ce nu stiu este cat se da ....perioada , un an , mai putin....nu stiu poate noi uita sa-l intreb pe domnul doctor.....
nico_g

Data inscrierii: 12/Feb/2008
schema tipica pentru encefabol este de 6 luni, dar, din practica medicului la care am mers, am vazut ca poate fi extraordinar de flexibil. Noua initial ne-a 3 saptamani encefabol - una tonotil - una pauza si tot asa circa 3 luni, pana la urmatorul consult, apoi 2 saptamani encefabol - 2 saptamani tanakan urmatoarele 3 luni... apoi iar cu tonotil intercalat si tot asa.
Speranta, Crina poate ca, daca a mai crescut, va suporta mai bine encefabolul. Poti sa incerci cate 2,5 - 3 ml, vezi cum este... Daca e bine ii cresti treptat pana la doza normala. Dar daca nu da semne de toleranta... Stii, ma uit la Razvan, care reactioneaza cam la fel la encefabol si am vazut ca daca il agita ceva oricat de putin, dar mai multe zile, parca i se intareste comportamnetul agitat si persista chiar daca a disparut cauza... Parca se obisnuieste sa fie agitat...
angela
angela
Data inscrierii: 04/Sep/2008
si eu am mers pe principiu ca a mai crescut si tolereaza mai bine
si am reinceput sa-i dau 10 zile de tanakan ca sa vad daca are rezultat pe limbaj
efectul este foarte mic dar in schimb avem agitatie din plin
si am reinceput sa fluturam o manuta si sa alergam si sa radem fara rost
nici de dormit nu mai doarme la amiaz numai cate o jumatate de ora
l-am oprit dupa 8 zile si asteptam sa ne revenim deocamdata fara nici un fel de ajutor medicamentos.
concluzia la noi este ca nu merge acest principiu
mai degraba principiu ca creste si intelege mai multe si devine mai ascultatoare.[url=http://www.99poze.ro/p/6daf3fe2e67568af5434087eb1c0b74d.jpg]Encephabol[/url]

Encephabol
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje