Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Raspunde cu citat (quote)
Doamne , Carmen!!!!Felicitari , iti doresc toata fericirea si sanatatea din lume , sa ai noroc in viata alaturi de partenerul tau ! Cu siguranta Dumnezeu are ceva pus de-o parte pentru tine flowers Esti cea mai minunata fata pe care am cunoscut-o de cand e forumul asta! Mi-aduc aminte si acum , primele noastre schimburi de replica pe chat :oops: , tu facei mereu ,,HI , HI, HI, nu stiai cum sa intri sa scrii , eu eram o incepatoare , tocmai ,,ma facuse,, ana ...moderator , si ma gandeam ca esti vreun...dusman... de razi atata . In timp am prins drag de tine , pentru tot ceea ce ai reusit in viata . Sper ca pasul care l-ai facut sa fie unul pentru todeauna si sa-ti dea Dumnezeu un copilas asa cum ti-l doresti ! . Multi pupici , o sa-ti fim mereu recunoscatoare , pentru tot ceea ce am invat de la tine . Casa de piatra! :kissing2:
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
nico_g

Data inscrierii: 12/Feb/2008
sa fii fericita si sa ai parte de multa dragoste, intelegere si bunastare in familie! Nu te lasa influentata de ceea ce vezi in jur, daca vrei copii! Daca te gandesti prea mult la riscuri, risti sa nu mai faci. Nu e obligatoriu sa ti se intample si tie ce se intampla altora, doar... fiecare cu soarta sa. Probabilitatea cea mai mare e sa ai copii frumosi si sanatosi. Cat despre vaccinari, este o mare dilema... Poate pana va aparea puiul tau, vor fi mai numeroase informatii sau, poate, vor ajunge mai sigure.
ani

Data inscrierii: 26/Aug/2009
CASA DE PIATRA,CARA!Nu te mai gandi atat ca poti pati ca noi;eu de exemplu il am pe Gabi autist,dar fetita mea este la extrema cealalta,e foarte inteligenta,foarte curioasa,foarte...foarte....Daca e sa se intample se intampla oricat te-ai feri.SAU se prea poate sa NU se intample nimic.
cara112
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

Data inscrierii: 18/Dec/2007
Nu ma gandesc ca pot patii ca voi ,ci incerc sa ma informez atata timp cat am probabilitatea aceasta .Si nu pot spune"ca pot patii ca voi " pentru ca nu ati patit nimic .Dumenzeu va dat niste copii frumosi dar care necesita mai multa atentie . Cu rabdare si multa munca veti reusii .Multumesc pentru urari si Dumnezeu sa va intareasca .
Felicitari !
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje