![]() |
| FILMULET PE NET..DESPRE VACCINURI |
|
Beba
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Cu pisoii maidanezi pe care i-am crescut, si citind peste tot despre pisoii de rasa (vaccinati si pretentiosi), am ajuns la urmatoarea concluzie: fara a absolutiza, organismul care nu e lasat sa lupte solitar cu microbii si este ajutat artificial, la un moment dat poate creea (procrea) alte organisme, din ce in ce mai slabe si mai usor de atacat de catre diversi agenti din natura.
Revenind la situatia copiilor nostri, eu deja am lansat avertismentul catre rude si prieteni (si multumesc voua!) referitor la trivaccinul care circukla deja de ceva vreme si la noi. Condamnabil si ... fara cuvinte este faptul ca nu se aloca bani pt a se sti întocmai daca vaccinurile sunt sau nu sursa atator probleme; dar, vai, ce prostie am scris!! Pai cine si-ar îngăduie asemenea pierderi?! Si ce interese sunt in joc!! Ce sa mai spun?! Multe dintre lucrurile care ne inconjoara par a face parte dintr-o monstruasa coalitie care e impotriva BINELUI (de ex: coca-cola contine aspartan, care e f. toxic; medicamente puse in vanzare - sunt scoase dupa 2-3 ani, ca se constata ca produc diferite nenorociri, si pana nu se lasa cu scandal nimeni nu face nimic... si multe altele... |
||||||||||||
|
_________________ Va pup mamici, oriunde ati fi! |
|||||||||||||
|
daniela
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Pentru a nu fi gresit inteleasa, o sa incep prin a va spune ca si eu sunt mama unui copil diagnosticat cu autism. Cu totii vrem sa gasim cauza raului, sa stim ce anume a facut ca tocmai copiii nostri sa fie bolnavi.... Dar este bine sa putem face uz de ratiune si sa cernem informatia, mai ales inainte sa o raspandim.... De ce aceasta lunga introducere? Am fost foarte interesata de aceasta posibila legatura de cauzalitate intre vaccinuri si autism (trivaccin presupun ca se refera la vaccinul ROR, adica rujeola-oreon-rubeola, nu la DTP, adica diftero-tetano-pertussis care e tot un trivaccin). Adevarul e, ca din 1998 cand s-a sugerat acest lucru, s-au facut numeroase studii (nesponsorizate de companiile farmaceutice) care au infirmat aceasta legatura. Si inca un lucru- chiar si cei ce au sugerat in 1998 ca întrebuințarea vaccinului antirujeolic poate determina autism, au publicat un alt produs in care au retras ceea ce sustinusera anterior. De fracțiune cealalta ganditi-va la faptul ca inainte de folosirea acestor vaccinuri, copiii mureau de rujeola, se nasteau cu sindrom rubeolic congenital.............. Sper sa nu fi ranit pe nimeni. Pe mine ma doare foarte mult ca nu stiu de ce minunea de copil pe care o am are aceasta povara grea.....dar asta nu inseamna ca nu privesc viitorul cu incredere si optimism. O zi buna, Daniela |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| VACCINURI |
|
milo elisabeta
![]()
|
eu am citit ca defapt nu vaccinul in sine este devina ci modul de preparare ca se fac culturi pe mercur de "virusul " respectiv si defapt cauza ar fi mercurul nu vaccinul ca atare daca ma insel mii de scuze. vaccinurile noi sint pe alte " suporturi" deci nu mai sint " periculoase"
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
vali
![]()
|
Din ultimele cercetari 2006-2007 a efect ca mercurul este principala cauza (rata a ajuns la 1 la 94 copii).
Iata si articolul: http://www.medicalnewstoday.com/medicalnews.php?newsid=67953 Ce facem acum, mai vaccinam copii la 7 ani, stim f. bine ca vaccinul antirujeolic se repeta la 7 ani? Main Category: Autism News Article Date: 16 Apr 2007 - 9:00 PDT | email this article | printer friendly | view or write opinions | Recent peer-reviewed scientific/medical studies by Nataf et al. (2006) and by Geier and Geier (2006) leave little doubt that many autistic children are indeed mercury poisoned. These studies utilized urinary porphyrin profile analysis (UPPA) to assess the body-burden and magnitude of physiological effects of mercury in children. UPPA is a highly accurate, inexpensive, non-invasive, and routinely available method for estimating body-burden and toxicity of mercury. Numerous peer-reviewed scientific/medical papers published over the past 40 years, many of them supported by the US NIH, have proven the validity of using UPPA to identify mercury poisoning. UPPA profiling, unlike attempts to directly measure mercury in the blood, urine or feces, or in tissues (e.g., hair and nail), is a proven indirect method for assessing mercury toxicity. Using UPPA, Nataf et al. (2006) studied the urinary porphyrin patterns in French children using the results reported by Laboratoire Philippe Auguste. Similarly, Geier and Geier (2006) studied the patterns in US children using the results reported by the Laboratory Corporation of America (LabCorp). Both published studies: -- Clearly demonstrated that non-chelated autistic children had porphyrin patterns indicative of clinical mercury toxicity, while natural children and normal sibling controls did not. -- Found that the more severely affected the ASD children were the higher their evidence of mercury toxicity. -- Established that treating autistic children with chelating agents resulted in lower mercury-specific urinary porphyrins, which tracked the apparent reduction in mercury body-burden in these children. Many other physicians who take care of ASD patients have ordered UPPA testing and confirmed the observations made by Nataf et al. (2006) and Geier and Geier (2006). Thus, urinary porphyrin profile testing is being successfully used to: -- Demonstrate the role of mercury in populations of autistic children, -- Identify those children and adults who are mercury poisoned, and -- Track the progress of the removal of mercury from mercury-poisoned individuals. For the past several years, there has been a raging controversy as to whether or not the mercury in medicines, especially in vaccines, has caused the dramatic rise in the rate of children diagnosed with an ASD. Many experts have insisted ASDs are caused by some yet-to-be-identified genetic cause. A paper recently published in Nature Genetics described the results of multi-million-dollar genetics study (which studied a thousand-plus families with at least two autistic children using in-depth genetic screening). Tellingly, the authors reported, "None of our linkage results can be interpreted as 'statistically significant'…"(The Autism Genome Project Consortium, 2007). This makes it unlikely that purely genetic aberrations are the root cause of most ASD cases. With the current porphyrin study results, public health officials should now publicly admit what they have been saying in their private transcripts and memos all along: Mercury from Thimerosal-containing vaccines and other medicines has been a major cause of ASD cases, which, according to recent CDC estimates (CDC 2007), may exceed a rate of one in 94 children (in NJ). Today, any healthcare provider or parent can easily confirm whether a non-chelated autistic child is mercury poisoned by having UPPA testing run at LabCorp (CLIA-certified, test#120980) or Laboratoire Philippe Auguste (ISO-certified, 119 Philippe Auguste Avenue, Paris, France 75011). CoMeD's web site, www.Mercury-freeDrugs.org contains: -- Further information on the two study laboratories conducting these tests, -- Full copies of the Nataf et al. (2006) and Geier and Geier (2006) papers, and -- Some of the many published papers validating the UPPA test. Article send to Farmaceutic News Today by: Dr. King www.dr-king.com |
||||||||||||
|
_________________ Bogdan, august 2002, autism infantil, face ABA la "Cristi's Outreach Foundation" |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Bine ca mi-ai spus..nu las pe nimeni sa se mai atinga de copilul meu.sa stii ca aceste vaccinuri se fac in instutii de invatamant...la baiatul meu i sa facut acest vaccin cand avea 8 ani la scoala i sa facut ,fara sa ma anunte nimeni au venit in clasa si li sa facut acest vaccin...dar eu anunt din timp si dau semnatura ..chiar nu vreau sa se mai atinga nimeni cu acest vaccin stiu ca la crina a fost sigur acest vaccin de vina...
poate vine cineva si cu traducerea... |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
vali
![]()
|
Iti dau dreptate Afanyt, la mine e confuza treaba, pentru că cauza poate fi si genetica de la tatal copilului, dar totusi pana la 1,3 ani copilul a vorbit(mama, tata, papa, etc.), iar neîntârziat dupa administrarea acestui vaccin (circa 3 saptamani, perioada in care a inceput sa-si faca efectul) a survenit o mutenie totala pana la varsta de 4 ani, oare este o simpla coincidenta?
Nu stiu ce se intampla, pe celalal forum nu se mai poate comunica, ne-au sufocat hakerii, oare vor sa ne distruga? |
||||||||||||
|
_________________ Bogdan, august 2002, autism infantil, face ABA la "Cristi's Outreach Foundation" |
|||||||||||||
|
sanda
![]()
|
si pe mine ma pune pe ginduri vaccinarea.cind afost copilul meu mic nu am avut acces la atit de multa informatie,dar nu pot sa nu-mi pun intrebarea daca nu si la copilul meu vaccinarea nu aavut un rol negativ.pina la zece luni sa dezvoltat normal ,incepea sa umble cu rotobilul si brusc sa intimplat ceva.atunci nici prin cap nu mia trecut problema cu vaccinurile,dar acum ma gindesc la asa ceva.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
M-am intalnit saptamana trecuta cu dr. homeopat la care mergem noi si spunea ca a fost la un congres sau simpozion (nu am retinut exact) de homeopatie si s-a discutat 90% din timp numai despre vaccinuri si tulburarile de comportament pana la autism. Spunea ca mai ales medicii germani erau teribil de impotriva fata de vaccinari. Nu dauneaza tuturor, dar daca "terenul" este cu oarecare tropism spre întocmai probleme, ele sigur apar si sunt mult mai multe si mai puternice decat la alti copii. Ea spunea ca ii vine cateodata sa spuna mamelor care vin cu copiii la vaccinare ca mai bine sa semneze ca au facut vaccin dar de fapt sa nu le faca... Nu stiu ce sa spun... Eu am observat clar la Razvan cat de prost a mers dupa fiecare vaccin, nu neaparat dupa ROR. La doua luni a facut febra 39 (desi max. admis este 38) si a durat exact 3 zile. Am vrut sa-i dau fenobarbital si desi luase in primele 20 zile de viata, de data asta a facut reactie inversa si se uita fix la bec si urla cum nu am mai auzit asemenea sunete le un copil. La 4 luni, cand a facut si antipolio, desi ii verificasem temperatura zilnic timp de 0 saptamana inainte si era buna, dupa vaccinare a facut iar febra 39 si nu i-a mai trecut dupa 3 zile. L-am dus la doctor, ca nu era normal sa tina atata, si am descoperit ca avea infectie urinara care statuse latenta si i se declansase odata cu vaccinarea. Atunci a facut 7 zile de ampicilina cu gentamicina intravenos, ca nu avea voie i.m. La 6 luni, la fel i-a fost extraordinar de rau. De fiecare data varsa tot mai mult si, desi atunci incepuse cat de cat sa manance cu lingurita, din timpul acela a refuzat total si ii venea greata doar ce ma vedea cu lingurita. La 1 an, am incercat sa ii dau diazepam sa nu faca convulsii de la febra (tot 39), dar a stat numai cu ochii pe pereti 24 ore fara sa doarma. Apoi a facut o rinofaringita usoara dar persistenta care l-a tinut pana la 13 luni, cand i-am facut "celebrul" ROR. A facut, bineinteles febra, a devenit excepțional de nervos, irascibil, nu ii mai convenea nimic. La 1 an, tin minte si acum, daca ii spuneam "Razvan, stai!", chiar si de la 10 metri in urma lui, acolo intepenea. Spunea mama, pa-pa (cu mesaj, cand pleca sau cand vroia afara, nu doar ca ii iesea din gura, ca acum), imita actiuni... Cineva (medic), caruia ii povestisem prin ce trecusem cu el la nastere si care nu credea, ca era practic imposibil sa fi avut asa o evolutie buna, imi spusese atunci ca nici nu este nevoie sa mearga de la 11 luni ca sa castige maratonul sau sa vorbeasca la 10 luni, ca sa fie orator. Si ma gandeam: de ce imi spune asta? copilul meu deja merge si vorbeste... Imediat dupa ROR, si-a revenit greu, era apatic, nu manca, era nervos... Am crezut ca asa e normal, dupa vaccinare, sa sufere, mai ales ca se cumulasera si cele de la 1 an cu ROR - ul. Apoi nu a mai spus nimic. Doar tata de vreo sapte ori, baaabe (adica boabe) de vreo doua ori cand culegea bobite de la boscheti, pou (ploua) de doua ori, mama buba popou (cand i-am facut penicilina la 2 ani si 3 luni), de mai numeroase ori buf cand cadea si cam atat. O fi fost coincidenta?! Ca autismul tot dupa 1 an se face remarcat de obicei... Cert este ca dupa fiecare vaccinare si, mai mult, dupa fiecare antibiotic si antitermic dat am observat un real regres pe toate planurile cumulat cu accentuarea neatentiei, hiperactivitatii, agresivitatii). A, uitam ca si la 2 ani jumate a fost cumplit (febra, durere la coapsa cateva zile, desi ii dadusem si remedii) si de atunci a inceput sa impinga copiii (atunci credeam, la fel, ca isi revarsa frustrarea asupra celor din jur). E greu de spus... pe de alta parte, si daca nu le facem si se imbolnavesc, e rau... Nu-ti dai pumni in cap toata viata daca face oreion sau rujeola si se complica cu vreo encefalita?!? Desi si noi am facut si rujeola si oreion si nu am patit nimic... Dar cum sa iti asumi o asa responsabilitate?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| FILMULET PE NET..DESPRE VACCINURI |
|
||
|