![]() |
| Frica de intuneric |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
noaptea cum doarme...tot cu lumina aprinsa?
crinutei nici ei nu prea ii convine noaptea sa mearga fara mine de mana... dar consider ca si la copii normali le e frica...si mie ca om mare mie frica cateodata,cand sunt singura. crina nu doarme cu lumina aprinsa (veoza)...in schimb o perioada adormea numai daca eram cu fata spre ea,nu cumva sa ma intorc cu spatele caci ii era frica...acum e mai bine. |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
Armina
![]()
|
Noi am luat o lampa de seară pt copii ,a dormit tot cu ea o vreme dar acum a renuntat ,am pus-o in hol ,ii da un sentiment de confort o lumina aprinsa in casa noaptea.Nu e ceva neobisnuit nici pt un copil normal.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
olesea
![]()
|
Imi cer scuze ca nu am raspuns, dar amm fost plecata din Bucuresti. Lui Alex ii este frica de intuneric, dar nu-mi cere lumina aprinsa pe timp de noapte, doar ca inainte de culcare sa vina cineva sa-i stinga lumina. Dar noaptea doarme bine, in intuneric. Uneori ii mai lasam lumina aprinsa pe hol, dar asta doar daca el mi-o cere. Ma gandesc ca cu anii o sa treaca frica de intuneric.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
luana
![]()
|
si lui Raul ii e frica de intuneric, dar cred ca toti copii sunt la fel...am un nepotel care e sanatos si tot la fel cere sa-i lase lumina aprinsa pana cand adoarme.... pana si noi adultii dormim cu televizorul deschis , il programam sa se stinga.... cred ca intunericul nu e ceva placut...
|
||||||||||||
|
_________________ vreau sa impartasesc din experianta mea in legatura cu , copilul meu care sufera de autism si la rindul meu sa invat lucruri noi de la alti parinti care sunt in situatia mea... |
|||||||||||||
| Frica de intuneric |
|
||
|