![]() |
| Ganduri..de anul nou |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Sa implinit un an de cand e acest forum...anul acesta am știut mult mai multe alaturi de voi...intamplarea a facut sa il intalnesc si pe Doamne Doamne,caci toate a fost in asa fel sa ajung si la El...asa buna, rea cum oi fi voi tot imi sunteti dragi ....
... sa ajungem cu sanatate sa ne vedem si la anul aici, cu vesti despre copii nostri caci ei merita toata dragostea si atentia noastra.
ma bucur ca a fost un an linistit pentru acest forum prea multe rele nu am intampinat asta inseamna ca suntem oameni pasnici...si cu ganduiri nevinovate si ne-am adunat aici fara de voie caci asa a fost sa fie...ne-am adunat ca sa ajutam...ajutorul sa-l primim cu drag ceea ce ni se daruieste... un gand bun o vorba buna,asteptam de la fiecare...iar noi la randul nostru sa daruim si iar sa daruim.... Doamne ajuta! |
||||||||||||
|
Ultima modificare efectuata de catre anasperanta la 31/12/2007 19:51, modificat de 1 data in total _________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
danielar63
![]()
|
SI EU MA BUCUR DIN SUFLET CA M-AM ALATURAT VOUA AICI UNDE SIMT DIN NOU CA AM PRIETENI .
VA DORESC DIN TOT SUFLETUL CA ANUL CARE VINE SA VA ADUCA NUMAI BINE ,MULTE SATISFACTII SI MULTA SANATATE!!! LA MULTI ANI!!! ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Armina
![]()
|
La multi ani !
Un an nou fericit ,cu pace in suflet si progrese numeroase pt copiii vostrii va uram si noi |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| LA MULTI ANI!!! |
|
milo elisabeta
![]()
|
LA MULTI ANI !!! SA DE DOMNUL CA IN ANUL ACESTA SA SE INTIMPLE MINUNILE PE CARE LE ASTEPTAM SI SA VORBIM NUMAI DE PROGRESELE COPIILOR.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Ganduri..de anul nou |
|
||
|

... sa ajungem cu sanatate sa ne vedem si la anul aici, cu vesti despre copii nostri caci ei merita toata dragostea si atentia noastra.