![]() |
| gandurile unei mame.... |
|
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Dumnezeu o sa-ti dea putere ! Cat despre parinti si neamuri si prieteni...asta e , consoleaza-te , fii intelegatoare si nu-ti pierde energia suparandu-te , ei nu au cum sa inteleaga ...Da , nimic nu are valoare in omenirea asta , nici casa nici masina , afacerile sau jobul il ai doarpentru a face rost de bani pentru copil , restul ..palesc ...ca importanta . sa nu renunti insa la a spera si a face tot ceea ce-ti sta in putinta pentru Vlad , merita!
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
catalinaina
![]()
|
am plans minute in sir dupa ce am citi ce ai scris...in tot ce ai scris acolo ma regasesc si eu si te inteleg prin ce treci zi de zi . trec in fiecere zi din viata mea printr-o drama pe care nu multi o inteleg ,dar stiu ca va veni ziuz cand vom fi si noi rasplatite pentru tot! iti vor sa te intaresti pe zi ce trece si sa nu uiti ca nu exista nimic mai sfant pe lumea asta decat sa-ti tii copilul in brate si sa-l vezi fericit.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
alinutza
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Multumesc mult fetele pentru incurajari, aveam nevoie de ele!!!
Asa cum spune Scarlett O'Hara in Pe aripile vantului : maine e o noua zi, asa si pentru mine, astazi este o noua zi....si am luat-o de la capat. Incerc sa gasesc resursele de care am trebuință pentru Vlady si sunt hotarata sa lupt cu incrancenare, pana la epuizare. N-am sa las gandurile negre sa ma copleseasca, chiar daca uneori mai cad, D-zeu imi intinde o mana si ma ridica de jos. Numai cu optimism si incredere in mine si in copilul meu voi putea sa-l ajut, altfel...daca eu nu sunt puternica, atunci cine? Imi pare rau ca aseara eram intr-o stare proasta si m-am plans aici pe forum dar va consider prietenele mele, chiar daca nu va cunosc si am simtit nevoia sa va spun ce simt. Probabil multe dintre voi simtiti sau ati simtit vreodata ceea ce simt si eu si nu ma condamnati, oricum am invatat sa fiu tare si sa nu ma mai atinga criticile nimanui. Stiu ca voi nu ma puteti critica fiindca urcam acelasi munte, ne impiedicam de aceleasi pietre tari care ne ranesc genunchii dar asta ne face mai puternice, ne stergem ranile, ridicam capul si ne spunem....si maine e o noua zi!!!! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
Alinutza, asta e drama noastra, a tuturor... Cand ai un copil, el constituie o prioritate. E normal, logic, sa te centrezi pe cel mai vulnerabil. Te ocupi si de ceilalti din jur (parinti, prieteni) numai daca iti ramane timp. Cand ai un copil cu probleme, indiferent care ar fi acestea, sigur nu mai ramane timp pentru ceilalti, iar la tine insati ai renuntat demult. E cu atat mai greu, cu cat cei din jur nu inteleg optiunea ta, singura posibila de altfel, si iti reproseaza lucrul asta. Pe de alta parte, e cu atat mai greu si pentru cei din jur sa inteleaga ca dintr-o data ai alta prioritate, cu cat copilul, in aparenta, e sanatos, vioi, vesel... In timp, din fericire (sau din pacate) vor intelege. Poate mama ta chiar nici nu e suparata, ci doar asa, o face in mod demonstrativ, si poate nu se gndesNu au niciun drept sa te condamne, nici macar sa te judece, iar noi, iti dai seama, suntem ultimele care am face asta.
Schimbarea sistemului de valori, este tot un subiect general valabil, in cazul nostru. Eu, cel putin, acum cativa ani nu concepeam viata facand abstractie de latura materiala, profesie, calatorii... Acum, tot universul este concentrat in copilul meu. Ma gandesc ce fericiti sunt (si nu isi dau seama) cei care locuiesc in 10 m2 si traiesc din venitul minim dar au copii normali. Daca asta e o lectie, pot spune ca am ajuns la nivel de doctorat. Paradoxul e ca nu regret nimic din ce aveam, nici latura materiala, nici cariera, nici calatoriile. Privind in urma, totul mi se pare mediocru, meschin, inutil. Abia acum simt ca fac ceva important in viata, si fiecare progres cat de mic al copilului meu ma face mai fericita decat indiferent ce as fi realizat in plan material sau profesional pana sa am acest copil... |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
PS. Am vazut ca a aparut ceva scris aiurea, nu stiu de ce. Era "... si poate nu se gandeste cat te doare aparenta ei suparare"
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ani
![]()
|
Alinutza,in urma cu ceva timp am facut si eu aici un jurnal,intr-un ocazie in care simteam ca nu mai pot,cand parca toti din casa incercau sa-mi puna bete in roate,pur si necomplicat simteam ca nu mai pot.A doua zi recitind ce am scris imi parea rau ca am facut-o,parca imi era rusine,ma gandeam ca le incarc pe fete cu grijile mele,cu supararile mele.Si nu de putine ori,de cand sunt si moderator,m-am gandit sa-mi sterg jurnalul de aici.Dar realitatea este ca,pe langa problemele care le avem cu copii nostrii,mai avem si alte griji,probleme,asa cum au toti oamenii.Avand in vedere ca prietenii ni-i numaram pe degete e bine sa ne descarcam aici,inainte de a claca.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
formykid
![]()
|
Faptul ca ai o casa e fff bun pentru tine si puiul tau...eu cand vreau sa fac ceva cu Cari ma gandesc totusi sa nu fie totusi prea devreme sau prea tarziu sa nu deranjam prea tare vecinii etc...plus ca daca aveti si putintica iarba verde e super
Multa sanatate, Doamne ajuta ![]() |
||||||||||||
|
_________________ http://soferderomania.promotor.ro/NoMAD76 |
|||||||||||||
|
my angel
![]()
|
alinutza ceia ce ai scris tu e situatia fiecaruia dintr e noi...e dureros dar astea sunt vremurile de numeroase ori problemele prin care trecem ne face sa uitam de lucrurile esentiale ale vietii,de faptul ca DUMNEZEU ne a inzestrat cu harul de a merge mai departe si de a nu ne opri niciodata din lupta grea si nemiloasa a vietii.E important ca suntem cu toti niste supravetuitori si gasim intodeauna o cale sa ajungem la acea luminita de la capatul tunelului,asta ne este crucea trebuie sa o ducem ... pana cand ne epuizam.iar singura arma ne ramane CREDINTA.TOTUL ARE O REZOLVARE LUPTA IN CONTINUARE SI AI SA VEZI CA VA FII BINE, TE PUP SI CURAJ
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| gandurile unei mame.... |
|
||
|