![]() |
| Help |
|
ANDREIAS
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Eu consider ca ai procedat bine incercand sa impui reguli corecte de comportament social.
Sper sa fii ajutata si de restul indivizilor care intra in contact cu copilul. Nu trebuie sa-ti fie frica de aversiune, am citit undeva ca si asta este o forma de evolutie. Copilul trebuie sa stie ca esti un om puternic care vrea sa-l invete un comportament corect. Poate reusesti sa-i comunici cumva si lui acest lucru. |
||||||||||||
|
_________________ "Viata ne este data ca o bucata de lut. Important este sa stim cum sa o modelam!" ![]() |
|||||||||||||
| multumesc de incurajare |
|
iuliana
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
chiar aveam trebuință de o mica incurajare, coordonatoarea spune sa ne vedem de programul nostru de fapt si sa nu incercam sa schimbam mediul lui normal in care parintii din pacate inca nu vor sa creada ca la randul lor trebuie sa respecte anumite reguli si nu se comporta cu el asa cum o fac cu un copil obisnuit, specificul lui cere o anumita abordare. Cred totusi ca are dreptate coordonatoarea, căci in acest ocazie copilul are de ales intre permisivitatea din bucată familiei si restrictii si severitate cu noi in program-deci ar putea sa ne vada ca "personaje negative"-mai ales eu, colega respecta doar programe..de gen mathing, labels, block..si altele specifice dar fara sa dea atenite la ceea ce se intampla inafara lor..de aici restul "incurcaturilor". Cu orice copil special sau nu-dupa mine toti sunt excepționali in felul lor, este necesitate de multa constanta!
|
||||||||||||
|
_________________ cu respect, iuliana |
|||||||||||||
| Help |
|
||
|