![]() |
| HESSENA PROMPT - BUCURESTI |
|
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Ce noroc pe bucuresteni ! au ,macar ei de unde sa aleaga!
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
Si, totusi, multi parinti isi spun "Si ce daca, las' ca trece!"... Si la concursurile care vor urma, copiii lor nu vor fi acceptati....
|
||||||||||||
|
_________________ Va pup mamici, oriunde ati fi! |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Am intalnit si eu multi parinti care cred asta . Pur si simplu sunt nepasatori la problema copilului , sau nu stiu asa par . Am impresia ca vorbesc la pereti atunci cand incerc sa vorbesc cu ei despre problema copiilor nostri . recent am dat peste cineva care cerea disperata ajutor zicea ca are o prietena cu un baietel de 4 ani . i-am dat nr de telefon adresa da mail, sa i le transmita mamicii, am insistat , i-am zis sa vina la asociatia care am facut-o impreuna cu alti parintii cu copii autisti , sa vorbim , sa o sfatuim . si va dati seama ca bietul copilas nu e la nici o gradi , nicaieri , sta acasa , e pacat , pe cuvant . M-a intrebat prietena mamicii daca se va face bune copilasul , ce sa-i fi spus? Astept in continuare un telefon de la mamica. poate se razgandeste .
va pup |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
Ca parintele e inconstient... daca ar fi numai pt el, ar conta mai putin; marea problema e ca sufera copilul...
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Va pup mamici, oriunde ati fi! |
|||||||||||||
| HESSENA PROMPT - BUCURESTI |
|
||
|