Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
HOMEOPATIE
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Raspunde cu citat (quote)
Revin cu acest subiect , caci vad ca e foarte ...,,trendy,, printre noi parintii :-P Nu stiu insa cati citesc inainte despre homeopatie in general , ce inseamna , cum functioneaza , de ce se inrautateste starea copilului , toate astea trebuie bine stiute inainte . Aceste informatii , generale despre homeopatie , le puteti gasi dand o cautare in limba romana pe Google , a cuvantului ,,homeopatie,, , exista foarte multe explicatii , articole si descrieri pe intelesul tuturor . Un link foarte interesant pentru cunoscatorii de limba engleza e cel al DR TINUS SMITS . pe care vi-l recomand spre citire , model de tratament pe care il aplica in mare parte si DR NAGHIU . Acesta e linkul :

http://www.cease-autism.com/3842/autism.aspx
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
formykid
formykid
Data inscrierii: 28/Ian/2009
Fetelor am gasit undeva scris citez "Reguli de detoxifiere:

1) Se foloseşte vaccinul (substanţa) care a cauzat problema, în doze crescătoare 30, 200, 1M şi 10M (fie CH, fie K)
2) Dacă nu aveţi nici un motiv specific să începeţi cu un anume vaccin (substanţă), detoxifiaţi vaccinările (substanţele) în ordine inversă a administrării (legea lui Hering) – dar nu este o lege absolută
3) Se repetă vaccinurile potenţate atât timp cât determină o reacţie, chiar de 10 sau 20 ori
4) După două săptămâni, se repetă întreaga serie
5) Efectele vaccinărilor au dispărut perfect din corp atunci când o nouă succesiune de detoxifiere cu acelaşi vaccin nu mai cauzează nici o reacţie (tratament de control)"
O bubita doua sau scaune moi inseamna reactie la antivaccinul ROR? Deci dupa doua saptamani pot sa reiau schema? Cineva mi-a spus ca nu... Eu sincer as repeta-o ca sa "fiu io sigura"... *blushin*
:thankyou:

gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Bubita , sau bubitele , scaunele moi , sau un pic mai moi ca de obicei , sunt reactii la vaccinul care il ia copilul in acel ocazie . In principiu eu as suna medicul sa-i ,,raportez,, evenimentul , nu se trece la urmatoarea dilutie , daca au aparut reactii ( daca de ex esti la ch 15 , nu treci la ch 30 ). Se repeta doar vaccinul care a declansat reactia , daca nu ai nici un semne , atunci mergi mai departe .Intreaga înșiruire de vaccinuri se poate repeta de mai multe ori , noi am facut-o de 3 ori , depinde de copil . Suna medicul , daca apar reactii , daca e Dr Naghiu , cu siguranta nu se va supara ca-l deranjezi , au fost sapatamani cand l-am sunat zilnic.
nico_g

Data inscrierii: 12/Feb/2008
e adevarat ce ai citit si e adevarat si ce spune Gabi... Bubitele si scaunele moi pot fi reactie la vaccin, dar pot fi si o coincidenta. In plus, fiecare medic are o schema "a lui" bazata pe propriile cunostinte si experienta si, in general, e bine sa ii ceri parerea cand intervii cu ceva, ca el sa mentina "controlul". El probabil iti va cere si alte detalii privind reactia generala a copilului pentru a decide daca e reactie la antivaccin sau nu. Din propria mea experienta, iti dau un exemplu: medicul la care mergeam mi-a dat o schema de tratament pentru opunerea febrei (pentru a nu-i mai da alopate, fiind total impotriva acestora). Era foarte complicata, cu variante pentru crestere brusca sau lenta a temperaturii, cu transpiratie sau fara, cu tegument alba sau rosie, cu maini si picioare calde sau reci si mi-a spus sa i-o repet pana ii scade febra. I-am repetat-o de vreo 8 ori cred, ca sub 39 nu ii scadea si pana la urma am ajuns la algocalmin, nurofen si paracetamol. Cand i-am spus, s-a speriat extrem de tare si mi-a spus ca trebuia sa o repet de maximum 3 ori si mi-a dat antidot pentru remediile date. La randul meu, si eu citisem ca la homeopate nu e niciun risc nici pentru "supradoza", nici pentru remediu gresit ca, daca nu e necesar organismului se elimina fara efect. Dar.... E suficient de complicat. Asa ca, mai bine intreaba-l pe medic, mai ales ca nu pare genul de om care e deranjat daca ii ceri o indicatie.
HOMEOPATIE
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje