![]() |
| Impresii de Craciun-de orice fel. |
|
Radia
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Sper ca anul care vine sa fie un an mai bun. Baietelul meu tot nu vorbeste. Spune doar cateva cuvinte si atat. Poate anul viitor va fi mai bun si vom face progrese mai mari. As vrea sa ma bucur de sarbatorile care vin, sa-mi simt sufletul inundat de magia sarbatorilor, sa ma simt iar copil, sa traiesc bucuria sarbatorilor ca altadata. Va doresc multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Anul care vine sa fie un an minunat si pentru copii si pentru parinti, sa fim cu totii sanatosi si sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea eficacitatea de a merge mai departe si de a lupta in continuare. Craciun fericit si un an nou plin de belsug.
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Pentru suflet |
|
cara112
![]()
|
Prin ce pot trece acum sunt de fapt emotia pentru ziua de maine cand voi avea serbareci copilasi.Pentru multi dintre ei este prima serbare de craciun iar emotiile nu vi le pot descrie.In clasa a iesit destul de bine serbarea dar maine serbarea se face cu toata asociatia.Sarbatoarea de craciun imi incanta mereu sufletul pentru ca este ziua in care trebuie sa daruiesti mai rapid decat sa primesti.Voi uita supararile ,voi inmagazina bucuriile anului care tocmai se scurge secunda cu secunda si cu inima deschisa primesc noul an cu speranta si incredere in Dumnezeu ca voi reusii ce nu am reusit in anul ce va trece.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Nu stiu inca ce-mi va asigură noul an , srbatoarea de Craciun ,pentru mine e cea mai frumoasa pentru ca-miplace sa daruiesc absolut orice si oricui...ma simt bine daruind ...Sper ca Dumnezeu sa fie darnic cu mine , cu noi toti , cu familia mea , sa-mi dea sanatate si putere , de asta am nevoie . Cu cat trec anii , ma uit la fetita mea si aproape ca cersesc zilnic la Dumnezeu sa-mi dea vigoare sa trec peste clipele grele . Uneori simt ca nu mai pot , atunci plang mult si fara oprire , nu pot sa zic ca nu mai pot pentru ca trebuie sa merg mai departe , va zic doar voua aici , nimeni nu ma aude acasa sau in alta parte ca spun asta , doar voi , dragele mele, ca voi stiti ce semnificatie adanca au cuvintele astea . Asa ca nu pot decat sa cred cu tarie ca va fi bine si la anul ....at cat se poate de bine pentru mine , pentru voi , pentru familia mea , pentru fetita mea...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
acum cand mai sunt 4 zile pana la nasterea Domnului ma simt si eu la fel ca un copil....un copil care isi doreste sa fie calauzit de steaua credintei...am senzatia ca si eu ma nasc din nou si sunt alta....in fiecare zi cand ma scol dimineata imi zic e o noua zi ptr a ma corecta ... si eu inca nu am reusit sa fiu un om bun asa cum as vrea...
Craciunul ptr mine are o semnificatie deosebita acum ....si ma gandesc caci si noi suntem mame...si cum pe atunci Maicuta noastra Fecioara Maria nu avea loc unde sa nasca...si a fost gazduita intr-un staul de oi... Iisus a fost nascut si a trait si a patimit ptr noi...iar Fecioara Maria si-a facut datoria de mama pana la capat cu mult sacrificiu. tot ceea imi doresc e sa daruiesc multa dragoste familiei mele si tuturor oamenilor care ma inconjoara...si sincer sa va spun as vrea sa plang in bratele lui Iisus. |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
dragele mele ...sper ca va pregatiti si voi de craciun ...ma refer la cei care nu a-ti scris ...nu simtiti sa daruiti macar cateva cuvinte?
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
| Buna |
|
cara112
![]()
|
A trecut ziua mult asteptata si emotiile mele pe la orele 10 in dimineata asta au fost cotate ca 100% .S-a terminat serbarea care a iesit bine din punctul meu de vedere ,copii au fost niste ingerasi sugubeti. Au fost colidati de vreo patru grupuri de colindatori de la diferite scoli.La inceputul lui decembrie ne puneam problema ca nu avem bani in asociatie sa le luam cadouri mai mari copiilor,astazi vreau sa va zic ca au plecat incarcati si maine o sa fie din nou mosul la noi ,adica alte cadouri.Asta da minune dumnezeiasca ,asta inseaman ca dumnezeu ii iubeste si vor sa se bucure.Parintii de la mine erau necajiti ca nu stiu copii sa se bucure,astazi sa ii fi vazut ce fericiti erau copii cand primeau si erau autoritari daca vroiau sa le ia cadoul care li se cuvinea dar in schimb incerca sa si dea intre ei.Inca un lucru care mi-a bucurat astazi inima a fost revederea mea cu ingerii mei care am confecționat cu ei doi ani si care datorita faptului ca a trebuit sa lucrez la copii cu autism,nu am mai fost cu ei,Acesti copii mi au ramas in suflet si in fiecare zi vorbesc de ie si mi e dor de ei.Astazi i-am vazut si numai puteam de fericire astfel incat mai aveam putin si plangeam de bucurie,ca un copil ,iar Dumnezeu mi a adus bucuria mareata de craciun pe care vreau sa o impartasesc.La sfarsit cand toti isi luase cadourile am iesit in intimpinarea unuia dintre copii de care vorbeam ,avea bratele pline de cadouri ,eu m am asezat la nivelul ei si am intrebat-o daca vrea sa ma pupe pe obraz ,atunci reatia ei a fost ca a lasat cadouri sa cada din brate si a sarit la bratele mele ,lundu-ma si strangandu-ma tare de gat si pupandu-ma de bucurie.Atunci toata lumea care stia povestea noastra nu numai ,au avut lacrimi in ochi ,iar eu de abia puteam sa ma mentin sa nu plang.Acesta l-am considerat ca fiind cadoul meu de la Dumnezeu si ii multumesc Lui pentru toate momentele frumoase petrecute cu acesti copii ,cand nu te astepta i copii iti reconpensa munca cu un sarut,mangaiere,sau chiar o privire blanda.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
e frumoasa trairea ta carra...ai numeroase de daruit,Dumnezeu sa iti de-a liniste si bucurie sufleteasca ... si multa sanatate.
...ma bucur ptr tine...nu am o iconita emotiva cu bratele deschise caci si eu vreau sa te imbratisez...sa imbratisez calc?...sau inițialul om care imi iese in cale candindu-ma si la tine.
dragele mele radia si gabi...va simt emotia de plăcere si tristetea foarte bine... acum de craciun e momentul cel mai bun sa va zic ca va iubesc ca pe niste surori....imratisati copii vostrii si veti simti ca si eu va imratisez....astept sa mai vorbim si sa il intampinam impreuna pe Iisus. |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Radia
![]()
|
Multumim mult afanyt pentru gandurile tale bune si pentru imbratisarea ta. Sunt tare fericita ca pot vorbi cu voi aici, pentru ca voi stiti ce simt si ma intelegeti. Cei care nu se confrunta cu probleme ca ale noastre de numeroase ori nu stiu ce simtim si ne jignesc, poate fara sa vrea, dar si colege de-ale mele de servici au facut asta. Si ma doare sufletul rau de tot, pentru ca ne stim de ani de zile si nu le credeam in situație de asta. De aceea parca simt nevoia din ce in ce mai mult sa ma izolez, sa stau in coltisorul meu. Va am doar pe voi, in fata carora pot sa-mi deschid sufletul. Va doresc la toate mamicile si taticii si la toti copilasii sa fiti sanatosi, puternici si fericiti si Mos Craciun sa va aduca daruri multe, multe si frumoase, iar Noul An sa fie unul plin de realizari si de fericire.
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
radia...stii darul cel mai de pret, e ca sotul meu sa ma iubeasca sincer,sa fiu sanataoasa (un dar de la Dumnezeu, sa pot sa am grija de copii)... si un dar tot de la Dumnezeu sa le dea sanatatea copiilor mei macar asa cum a fost pana acum si sa fie ascultatori(asa in felul lor)...
anul acesta imi doresc ca sa daruiesc, nu mai vreau daruri materiale, astea oricum vin si in cursul anului(strictul necesar), m-as simti fericita sa vad cum cei din jurul meu sunt fericiti. sa daruim din putinul nostru si celor saraci...mancare sau imbracaminte...sa vezi ca poti sa faci un om fericit, sai vezi un zambet pe buze ...acesta e un lucru mare. mi sa intamplat si mie sa fiu jignita(caci de acum acesta e un fapt care se va mai intampla ) ...am fost revoltata si vizibil si in interiorul sufletului meu am suferit mult, dar am trecut peste asta si sper sa nu ma mai revoltez cand imi greseste omul, caci omul la nervi ce nu spune si poate acea persoana se razbuna pe mine(din neputinta lui)... acum privesc omul acela cu mila si zic in gandul meu "iarta-l Doamne ca nu stie ce face"....aplec capul in pamant si merg mai departe cu pasii mei simplii spre viata.... |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
iris
![]()
|
Anul acesta care e pe sfarsite ne-a adus din fericire multe lucruri bune ,si nu ma refer la lucrur materiale...Irina e mult mai bine ,a inceput sa spuna cate ceva ,e mult mai atenta si a invatat sa spuna cuvintele cele mai frumoase...''TE IUBESC MAMI''...Imi vor ca anul ce vine sa ne aduca cel putin cam tot pe atatea impliniri,imi doresc sa fim sanatosi si la trup si la suflet ,si mai mult decat oricand stiu ca Dumnezeu nu ne-a uitat . Va doresc tuturor multe impliniri si bucurii alaturi de cei dragi voua...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
copii mei au impodobit bradul...nu au mai avut rabdare...crinuta a ajutat si ea...a privit bradul cu drag cand a fost gata....
sa il asteptam pe Iisus in continuare in inimile noastre... ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
astept slujba de craciun ...tinand cont ca nu am fost niciodata , acum am emotii...
forte multi copii astazi sau Impartasit...si parca eu traiam pe alta lume de nu vedeam nimic... sotul meu astazi mi-a povestit cum s-a intamplat nasterea si toate evenimentele din acea vreme... observ ca stie mult mai mult decat credeam si e placut sa vad ca minuni exista in fiecare suflet...
mai intru aici sa vad ce mai faceti caci as vrea sa fiu si cu voi... dar nu e nimeni ...dar nu sunt singura(am familia)si pe ... ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Doamne ajuta! |
|
gabriel
![]()
|
Sunt si eu alaturi de voi chiar daca nu am aceleasi dificultăți cu copiii mei.Am insa altele. Dumnezeu lasa fiecaruia cate ceva in functie de cate poate duce omul.
Cautam si noi sa Ii facem Pruncului Iisus o nastere cat mai placuta in ieslea inimilor noastre. Vom incerca sa ne impartasim cu totii, dupa ce trecem pe la duhovnic, se intelege,apoi vom mai vedea... ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
olesea
![]()
|
Buna seara tuturor, nu am mai scris cateva zile, dar am avut numeroase de rezolvat. A trecut si serbarea lui Alex la scoala, unde tema principala a fost readucerea adevaratei sarbatori de Craciun: nasterea lui Isus, si nu doar traditionalul Mos Craciun cu daruri si atat. A iesit chiar foarte bine serbarea, ne-a binedispus inainte de sarbatoare. Va doresc un Craciun fericit intai de toate, fie ca nasterea Domnului Isus sa va aduca liniste sufleteasca, pace in inima si in familiile voastre, cat mai multa rabdare (pentru ca doar asa reusim cu copii) si nu in ultimul rand multa, multa sanatate.
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Ana ceea ce scrii tu e adevarat , uneori barbatii nostrii ne surprind . Si al meu citeste foarte mult , ii place si religia , cred ca stie mai multe decat mine . Uneori ma uimeste cu cate aflu de la el ... Doar ca nu prea il atrage sa mearga la biserica ...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
dar nu stiu ce ii opreste....caci ei sunt informati foarte bine...
dar totusi de craciun mergem impreuna...la biserica ...am reusit sa il intreb daca merge si el si a spus da ...
ma uitam in biserica sunt mai multe femei...barbati mai putini, dar consider ca un barbat (inteligent) daca are tărie de a ingenunchia in fata lui Iisus e un om intelept....nu trebuie sa ingenuchieze doar oamenii saraci cei fara carte,caci a tuturor e Imparatia care ne asteapta... |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| pentru toti utilizatorii ai acestui forum |
|
anasperanta
![]()
|
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va umple de daruri ...cel mai de pret fiind sanatatea. Sarbatori cu bucurie!
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Tuturor care intra pe acest forum le vor sanatate si o seară minunata , sa va bucurati alaturi de familie!!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Impresii de Craciun-de orice fel. |
|
||
|

...ma bucur ptr tine...nu am o iconita emotiva cu bratele deschise caci si eu vreau sa te imbratisez...sa imbratisez calc?...sau inițialul om care imi iese in cale candindu-ma si la tine.

...am reusit sa il intreb daca merge si el si a spus