Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Intrebari
Ica
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
Ica
Data inscrierii: 29/Ian/2007
Raspunde cu citat (quote)
Ce parere aveti? Un autist va putea vreodata sa fie independent? Sa aiba un job, o casa si o familie pe care sa o intretina? Cat de bine credeti ca pot ajunge in viata autistii pe care ii cunoasteti?
Ce credeti ca trebuie stimulat mai mult la un autist, intelectul sau afectivitatea?
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
anasperanta
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Eu cunosc un baiat autist in varsta de 40 de ani e intro lume a lui canta pe strada,vb cu toata lumea..pleaca de acasa curat (el singur se ingrijeste)se duce pe unde il trimite maicasa chiar si in alt cartier cu tramvaiul la o matusa de a lui...se intoarce acasa ....dar acasa nu e prea bine mama lui se plange ca se enerveaza rapid ca e mai agitat ca sare la bataie daca nu ii face pe plac... deci mi se pare ca acum la anii acestia nu mai e nimic de facut ca sa il educe, trebuia cand era mai mic(si mama lui e batrana de acum nu mai are tărie de a lupta prea mult cu el)...deci eu zic ca e bine sa luptam cu ei cat mai mult...sa nu ii lasam prea mult din observatie tot timpul trebuiesc corectati...si bineinteles consider ca acesti copii trebuie sa cunoasca si dragostea de parinte caci ei dupa cum cred eu cam raspund cu aceeasi moneda uneori... :sorry:

milo elisabeta
milo elisabeta
Data inscrierii: 22/Ian/2007
buna ica sint eli . pt ei e bine sa incepi "educatia" de mici se pot invata multe lucruri dar toate in timp (luni, ani). sint copii care ajung sa se descurce singuri (sa lucreze sa se imbrace sa manince ) dar lucruri "banale" ca de ex sa plateasca facturi impozite si altele efectiv le ignora deci au trebuință de un "spate" care sa se ocupe de detalii.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Intrebari
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje