Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Irina
iris
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
iris
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
Si Irina geme uneori de fapt am observat ca atunci cand vrea sa spuna ceva si nu se face inteleasa are un marait continuu....si pe ea o apuca uneori rasul aparent fara motiv(la fel si cu plansul).Eu am o alta problema care ma ingrijoreaza....nu isi tine hainele pe ea....e tot momentul dezbracata,isi da drumul la apa in cada si nu o mai pot scoate de acolo....of si sunt inca atatea lucruri care ma ingrijoreaza.....defapt daca ma gandesc bine ce nu ma ingrijoreaza la ea?
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
anasperanta
anasperanta
Iris...eu i-am pus Crinei zavorel la usa de la baie,acolo ea intra mereu se juca la chiuveta cu apa,cate o data avea si interes pentru baie am gasit-o si eu in cada imbracata si numeroase altele,ma dispera ....pana gasesti un remediu pentru ea,incearca sa tii usa inchisa...se mai dezbraca daca nu mai are interes pentru baie?Sigur o sa planga cand o sa vada usa inchisa..... :-/

monica
Data inscrierii: 09/Ian/2007
Incearca sa o atragi intr-o alta activitate, una care sti ca ii face aceeasi mare placere. iar pentru baita faceti un ritual pentru ca fetita sa inceapa sa inteleaga ca numai intr-un clipă anume al zilei facem baie, iar apa o folosim doar in acel scop.
iris
iris
momentul din zi il stie ea prea bine,seara face acest lucru...problema e ca nu intotdeauna apa e suficient de calda...acum parca s-a mai dat pe brazda si am inceput sa ne mai intelegem.... :lol:
ce e greu pt parinti?
iuliana
iuliana
Data inscrierii: 11/Dec/2006
de numeroase ori parinitii gresesc cu buna stiinta, mai ale mamele, pentru că cedeaza mai usor in fata copilului, ori taman asta nu trebuie sa faca. Stiu ca ce zic e usor in teorie, in practica aproape imposibil, dar e f important si chiar ajuta: copilul trebuie sa invete sa asculte de reguli, sa stie ce inseamna "nu" si pentru asta ca ajutor, sa-i dati ceva la schimb, faimosul "schimb social", in care primeste o alternativa, exact cum zicea o colega mai noua pe care o salut cu caeasta ocazie, ii oferiti la schimb altceva ce ii face placere. Mult succes.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
simina2
simina2
Data inscrierii: 04/Ian/2007
Iris , am trecut si noi de faza cu baia in cada...asa imbracat...
Si cu alergatul prin belti...
Si cu maraitul/tipatul/trantitul pe jos...

Toate au trecut...
Acum face baie singur...el probeaza apa...dar stie ca trebuie sa se dezbrace mai intai...
Beltile nu mai sunt atractive de cand l-am lasat sa stea ud si murdart prin oras cam 1 ora...si acasa am refuzat sa-l dezbrac pt ca ma murdarea...
Cand s-a trantit jos/a tipat...am plecat in alta camera...sa nu mai aiba spectatori...a venit dupa mine...i-am explicat ca eu nu vreau sa-l vad asa...si ca eu plec daca el mai tipa...sau se pune jos ...Irina

Ultima modificare efectuata de catre simina2 la 21/03/2007 18:30, modificat de 1 data in total

Cu respect,

Irina

Simina2
http://viata-sanatoasa.piczo.com/?cr=4&rfm=y
iris
iris
Multumesc de raspuns si de sfaturi... flowers Totusi eu inca am impresia ca Irina nu intelege tot ce ii spun ,ca si daca o amenint e degeaba fiindca ea nu stie ce zic ...dar nu stiu ,sunt derutata ,poate ca totusi intelege ...nu imi dau seama :oops:
Irina
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje