![]() |
| Irina |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Iris...eu i-am pus Crinei zavorel la usa de la baie,acolo ea intra mereu se juca la chiuveta cu apa,cate o data avea si interes pentru baie am gasit-o si eu in cada imbracata si numeroase altele,ma dispera ....pana gasesti un remediu pentru ea,incearca sa tii usa inchisa...se mai dezbraca daca nu mai are interes pentru baie?Sigur o sa planga cand o sa vada usa inchisa..... :-/
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
monica
![]()
|
Incearca sa o atragi intr-o alta activitate, una care sti ca ii face aceeasi mare placere. iar pentru baita faceti un ritual pentru ca fetita sa inceapa sa inteleaga ca numai intr-un clipă anume al zilei facem baie, iar apa o folosim doar in acel scop.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
iris
![]()
|
momentul din zi il stie ea prea bine,seara face acest lucru...problema e ca nu intotdeauna apa e suficient de calda...acum parca s-a mai dat pe brazda si am inceput sa ne mai intelegem.... :lol:
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| ce e greu pt parinti? |
|
iuliana
![]()
|
de numeroase ori parinitii gresesc cu buna stiinta, mai ale mamele, pentru că cedeaza mai usor in fata copilului, ori taman asta nu trebuie sa faca. Stiu ca ce zic e usor in teorie, in practica aproape imposibil, dar e f important si chiar ajuta: copilul trebuie sa invete sa asculte de reguli, sa stie ce inseamna "nu" si pentru asta ca ajutor, sa-i dati ceva la schimb, faimosul "schimb social", in care primeste o alternativa, exact cum zicea o colega mai noua pe care o salut cu caeasta ocazie, ii oferiti la schimb altceva ce ii face placere. Mult succes.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
simina2
![]()
|
Iris , am trecut si noi de faza cu baia in cada...asa imbracat...
Si cu alergatul prin belti... Si cu maraitul/tipatul/trantitul pe jos... Toate au trecut... Acum face baie singur...el probeaza apa...dar stie ca trebuie sa se dezbrace mai intai... Beltile nu mai sunt atractive de cand l-am lasat sa stea ud si murdart prin oras cam 1 ora...si acasa am refuzat sa-l dezbrac pt ca ma murdarea... Cand s-a trantit jos/a tipat...am plecat in alta camera...sa nu mai aiba spectatori...a venit dupa mine...i-am explicat ca eu nu vreau sa-l vad asa...si ca eu plec daca el mai tipa...sau se pune jos ... ![]() |
||||||||||||
|
Ultima modificare efectuata de catre simina2 la 21/03/2007 18:30, modificat de 1 data in total _________________ Va doresc toate cele bune si multa dragoste... Cu respect,
Simina2 http://viata-sanatoasa.piczo.com/?cr=4&rfm=y |
|||||||||||||
|
iris
![]()
|
Multumesc de raspuns si de sfaturi...
Totusi eu inca am impresia ca Irina nu intelege tot ce ii spun ,ca si daca o amenint e degeaba fiindca ea nu stie ce zic ...dar nu stiu ,sunt derutata ,poate ca totusi intelege ...nu imi dau seama |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Irina |
|
||
|

Totusi eu inca am impresia ca Irina nu intelege tot ce ii spun ,ca si daca o amenint e degeaba fiindca ea nu stie ce zic ...dar nu stiu ,sunt derutata ,poate ca totusi intelege ...nu imi dau seama