![]() |
| La multi ani! |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Irina..draga mea, vei creste mare si ai sa stii sa citesti,vreau sa ramana aceste randuri pentru tine,sa stii ca eu imi doresc sa te faci bine ca esti o floare de fata..si ca mama ta merita sa ii faci o mare bucurie..vei fi o luptatoare ma voi ruga pentru tine..maine e ziua ta si iti urez un calduros
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
LA MULTI ANI , CRINUTA SA FII SANATOASA SI FERICITA ,DRAGA NOASTRA! ingerasii iti canta la multi ani.... |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| LA MULTI ANI!!! |
|
milo elisabeta
![]()
|
la multi ani Ana i-ti vor sanatate si vigoare sa treci peste toate si sa dea DOMNUL sa i-ti vezi visele implinite!!!
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| LA MULTI ANI!!! ANDREA |
|
milo elisabeta
![]()
|
LA MULTI ANI !!!
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
Ana, sa iti dea Dumnezeu numai zile frumoase, sanatate, liniste si tărie sa faci ce este mai bine pentru copiii tai.
Andreea, sa ai o viata frumoasa, ca zambetul tau si sa aduci numai plăceri celor ce te iubesc. La multi ani! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti , ingerii sa ne pazeasca , sa ai multa sanatate , draga mea, Ana , sa-ti dea dumnezeu numai impliniri alaturi de familia ta!!!!
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
simo z.
![]()
|
LA MULTI ANI sa fii sanatoasa draga noastra si sa ai parte numai de implinirii alaturi de cei dragi tie.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
La multi ani Andreea!...multi ani frumosi sa iti calauzeasca viata alaturi de familia ta...Gabi sa iti traiasca fata....
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
La multi dragelor noastre Andreea si Ana! Sa fiti fericite si sa aveti parte doar de bucurii!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
simo z.
![]()
|
LA MULTI ANI Andrea sa fii sanatoasa si sa -i bucuri pe ai tai
|