![]() |
| LOC DE VISE |
|
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Si incep tot eu . Inchid ochii si ma gandesc la Andreiuta ca e bine sanatoasa , premianta , domnisoara , frumoasa , iar eu sunt fericita . Deschid ochii si ea e langa mine cu un caiet si un creion in mana si imi spune : Sa facem niste cercuri , sa facem niste liniute . Eu ii raspund : Acum ingeras . ii iau caietul si incep sa desenez cercuri si linii , apoi ea ...si tot asa. Mai inchd odata ochii si ma vad la mare , la soare , ce bineeee asta visez . Poate ca inițialul vis nici nu e atat de valabil ca atunci nu v-as fii cunoscut , parinti minunati ce sunteti ! Era intr-adevar o mare pierdere . Rar ti-e dat sa intalnesti atitia oameni devotati in munca lor pentru a-si vedea copilul cat mai aproape de normalitate. Poate pe undeva mai sunt si parinti care inca nu va cunosc si care au un vis : acela de a va cunoaste , de a afla de la voi povestile copiilor vostrii...
La mare, la soare .... |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
sincer visul tau e frumos...am plans frumos cu zambetul pe buze.
Inchid ochii si o vad pe crinuta asa cum e ea de varsta ei dar ponderata cu aliura de domnisoara cu o poseta pe umar...ma visez cu ea intr-un magazin ne alegem hainute si ea are pretentii ca ar vrea si ea o fustita ca unei fetite care se joaca cu ea in parc...visez si iar visez ca e liniste de o data in sufletul ei si ca ma priveste cu seninatate mai mult timp si imi spune "gata mama linistestete ca mi-am revenit " ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Doamne ce vis! uuooauu m-au trecut fiorii ! Oare ar fii posibil ? Ma intreb ... Pana mai avem forța sa visam suntem in dispoziție sa mergem inainte . E un paradox stii? Visam ca sa putem traii si sa mergem mai departe in lumea reala . Nu ?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Radia
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Da, visam ca sa avem curajul sa mergem mai departe. Si trebuie sa luptam ca sa reusim sa ne apropiem cat mai mult de visele noastre. Si poate ca uneori visele se transforma in realitate. Trebuie sa credem cu tarie asta pentru puisorii nostri.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Afara e soare ,cald , visez... ca sunt cu piciorele in nisip si marea e alaturi oare e prea mult ? Asta macar poate ajunge realitate ... Andreea fuge pe langa mine imprastiind nisipul , alearga in apa si eu dupa ea. uou ce rece e!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
gabi ti s-a implinit visul...
...mai scrie ca poate se mai implinesc si altele..ce zici.
al meu vis e ca crina cand stam in biserica sa fie cuminte... |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
| nimic nu e imposibil |
|
iuliana
![]()
|
aveti niste vise atat de generoase incat nici nu imi vine sa scriu ca eu de cateori inchid ochii visez ca am o casuta a mea, o locuinta cat de mica in care stau langa cel drag mie si facem planuri si ne certam un pic si dulce pentru cati copii sa avem cat mai curand...
|
||||||||||||
|
_________________ cu respect, iuliana |
|||||||||||||
|
ani
![]()
|
fac si eu o analiza a viselor mele...visam sa am un copil elegant si sanatos,care sa alerge toata ziua,dar sa ma asculte.In afara de partea cu frumusetea totul s-a spulberat cand l-am nascut.cand avea 3 luni visam ca medicul imi spune ca vede.visul asta s-a implinit cand avea el 6 luni!Apoi visam ca sta in sezut;s-a indeplinit si asta,avea 1an si jumatate.Am inceput sa visez ca merge,a mers la 3 ani jumatate.Ca merg impreuna cu tati,tinundu-l pe Gabita de manute,la plimbare,ca alti parinti care nu stiu ce norocosi sunt ca au copii sanatosi.S-a indeplinit si asta.Acum inchid ochii si visez ca vorbeste,ca purtam un dialog.Uneori as vrea sa raman in mulțimea viselor....Sper sa se indeplineasca si visul asta! ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Laurana
![]()
|
Vise..........Eu am impresia ca traiesc intr-un vis ,si as vrea sa ma trezesc si sa nu mai am nereguli ,sa fie andrei sanatos!
Sincer ,fetelor eu vises mereu ,ca va fi bine ,ca Andrei va avea o viata normala .Stiu ce are ,dar nu ma vrut si nici nu vreau sa accept. Actionez in consecinta,facem remediu ,terapie ,munci ,muncim ... in speranta ca asta e un hop si ca va trece ,va deveni un vis urat pe care l-am avut ,si viata noastra se va modifica in bine! Nici nu ma gandesc ca nu va trece, sper din tot sufletul meu care ma doare atat de tare uneori ,ca intro zi voi zambi!!!!!!!!!!!!!! |
||||||||||||
|
_________________ Cunoasterea cauzelor ne va ajuta sa intelegem si sa actionam in consecinta. |
|||||||||||||
|
lili
![]()
|
Nu am avut o relaţie prea caldă cu mama,visam să fiu perfectă pentru fiica mea,să-i fiu prietenă,să vorbim deschis despre orice,să îi ofer ceea ce nu am avut eu....Ofer asta altor copii,îi fac fericiţi chiar dacă nu sunt ai mei,deci visul nu e spulberat.Acum visez ca Deny să mă strige....şi atât...
|
||||||||||||
|
_________________ „Să nu-i educăm pe copii pentru lumea de azi.Această lume nu va mai exista când ei vor fi mari. Şi nimic nu ne permite să ştim cum va fi lumea lor. Atunci să-i învăţăm să se adapteze.”(Maria Montessori) |
|||||||||||||
| LOC DE VISE |
|
||
|

...mai scrie ca poate se mai implinesc si altele..ce zici.

fac si eu o analiza a viselor mele...visam sa am un copil elegant si sanatos,care sa alerge toata ziua,dar sa ma asculte.In afara de partea cu frumusetea totul s-a spulberat cand l-am nascut.cand avea 3 luni visam ca medicul imi spune ca vede.visul asta s-a implinit cand avea el 6 luni!Apoi visam ca sta in sezut;s-a indeplinit si asta,avea 1an si jumatate.Am inceput sa visez ca merge,a mers la 3 ani jumatate.Ca merg impreuna cu tati,tinundu-l pe Gabita de manute,la plimbare,ca alti parinti care nu stiu ce norocosi sunt ca au copii sanatosi.S-a indeplinit si asta.Acum inchid ochii si visez ca vorbeste,ca purtam un dialog.Uneori as vrea sa raman in mulțimea viselor....Sper sa se indeplineasca si visul asta!