|
olesea
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 11/Dec/2007 |
| Mesaje: 63 |
| Localitate: Bucuresti |
|
 |
Buna fetelor, ce ma fac cu minciuna? Cam de un an Alex a inceput sa minta, dar minte atunci cand stie ca a facut ceva rau, pentru care nu ar trebui sa primeasca recompense, minte. Acum a inceput sa minta la greu, in fiecare zi trebuie sa vorbesc si cu invatatoarea pentru ca nu mai am incredere in ce zice el, la fel imi spune si invatatoarea ca trebuie sa verifice fiecare afirmatie a lui, minte de ingheata apele. Intr-un fel ma bucur ca cel putin realizeaza ca nu face bine unele lucruri si ca nu primeste acea recompensa, dar cum scap de minciuna? Noi tot ce promitem facem, si recompense si pedepse, nu stiu de unde a "invatat sa minta" 
|
|
|
|
vali
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 02/Feb/2007 |
| Mesaje: 39 |
| Localitate: barlad |
|
 |
Teoretic se spune ca un copil autist nu stie sa minta, dar s-a dovedit in practica ca se poate...minte si Bogdan cateodata iar exsotul meu cu sindrom Asperger mintea de inghetau apele, de nu mai aveai nici-o baza in el (te resemnai si ziceai ca poate o fi asa cum spune el sau poate nu...)
|
|
_________________ Bogdan, august 2002, autism infantil, face ABA la "Cristi's Outreach Foundation"
|