Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
nou venita
angela
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
angela
Data inscrierii: 04/Sep/2008
Raspunde cu citat (quote)
buna! Sunt Angela din Alba Iulia si am o fetita de 3ani si 3 luni si la 2 ani si 10 luni a fost diagnosticata la cluj cu autism infantil.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
gabi.b
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
:hi: Scrie-ne mai mult despre tine ....Eu am sters topicul ,,ANGELA ,,deoarece ai scris doua mesaje identice. sper sa nu te superi....Bun venit in clubul mamicilor care se ajuta intre ele!!! :hi: Daca vrei sa ne scrii despre tine ca persoana , ca mama , poti sa deschizi un topic la JURNALUL UNUI PARINTE , cu numele tau , acolo ne poti scrie despre tine si sufletul tau . Despre fetita ta , scrie-ne mai multe la JURNALUL COPILULUI .... flowers
angela
angela
[quote="gabi.b"]:hi: Scrie-ne mai mult despre tine ....Eu am sters topicul ,,ANGELA ,,deoarece ai scris doua mesaje identice. sper sa nu te superi....Bun venit in clubul mamicilor care se ajuta intre ele!!! :hi: Daca vrei sa ne scrii despre tine ca persoana , ca mama , poti sa deschizi un topic la JURNALUL UNUI PARINTE , cu numele tau , acolo ne poti scrie despre tine si sufletul tau . Despre fetita ta , scrie-ne mai numeroase la JURNALUL COPILULUI .... :flowers:[/quote] Scuza-ma ca-am trimis de 2 ori. Este pt. mine ceva nou forumul si nu stiu exact cum sa ma descurc,dar pe basbaite reusesc ceva.Cred ca aici voi scrie mai mult ca sa nu fac iar vreo prostie. O sa incerc sa scriu si la jurnalul copilului,dar nu stiu nimic despre tine. Poti sa-mi scri si pe adresa de e-mail sau sa intri seara pe la 9 pe messenger. Adresa este angela_helga@yahoo.com
gabi.b
gabi.b
Angela , trebuie sa scrii despre fetita ta , la JURNALUL COPILULUI . Acolo fiecare mamica deschide un subiect despre copilul sau , despre ce stie ce nu stie sa faca , daca vorbeste sau nu , tot felul , noi ne-am obisnuit sa scriem despre evolutia copiilor nostrii sau despre problemele lor . Cauta undeva pe pagina cu JURNALUL COPILULUI , unde scrie NEW TOPIC , adica subiect nou . Apesi pe acel loc , scrii un titlu , numele fetitei tale daca doresti ,, apoi in casuta de jos , scrii despre ea . Extrem numeroase mamici intra pe forum , poti primi sfaturi , poti pune intrebari . Daca vrei sa raspunzi la vreun subiect sau sa pui vreo intrebare cauta pe pagina unde scrie POST REPLY , adica raspuns la ceea ce scrie mai sus , nu trebuie sa deschizi un nou topic daca vrei sa raspunzi sau sa intrebi ceva.... flowers
gabi.b
gabi.b
angela nu mai apasa pe QUOTE , daca vrei sa scrii ceva . Am vazut ca ai scris la jurnalul Andreei , i-ai raspunslui Nico . Daca vrei sa spui ceva in legatura cu vreun subiect , faci asa: dupa ce citesti mesajul postat , dedesubt sub casuta cu mesajul , undeva in partea stanga , scrie POST REPLY ,dai clic pe post reply si ti se deschide o casuta unde poti scrie ce doresti . Asta inseamna ca ceea ce vrei tu sa scrii e in legatura cu subiectul , daca vrei sa faci un titlu , adica un topic , un subiect nou , atunci apesi NEW TOPIC , se deschide o casuta mica , unde scrii titlul subiectului , apoi in casuta mai mare scrii mesajul si trimiti flowers
angela
angela
gabi incerc sa ma ghidez dupa spusele tale. se pare ca am primit de la altcineva indicati gresite. sper ca nu te-am suparat. cum de esti singura care trimite mesaje? credeam ca pe un forum exista mai multi.daca esti numai tu atunci mai bine m-as descurca pe e-mail sau pe messenger. aceste doua nu l-e utilizezi?incerc sa scriu si pe jurnalul copilului.pa
gabi.b
gabi.b
Mai sunt mamici , dar numeroase intra de la serviciu si inca sunt in concediu . o sa primesti raspunsuri....
simo z.
simo z.
Data inscrierii: 23/Apr/2007
buna angela ,sant simona din oradea ,bine ai venit printre noi sa nu fii dezamagita ca nu intram des dar vine 15 sept si copii vormerge la scoala si ne vom intani pe forum mai des asteptam sa ne scrii mai numeroase despre tine si puiutul tau ,am uitat sa-ti zic am o fetita de 9 ani va implinii in octombrie :hi:
nou venita
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje