Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
O carte magica
cristinada
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
cristinada
Data inscrierii: 11/Ian/2007
Raspunde cu citat (quote)
O carte magica pe care v-o recomand cu caldura :)

Este vorba despre Anastasia :)

Cartea despre Anastasia , femeia care traind in indepartata Siberie, in perfecta armonie cu natura si cu padurea de cedrii a strabunilor ei gaseste raspuns bun la problemele lumii supercivilizate, dar dizarmonice si dezechilibrate a Terrei, face parte dintre acele carti pe care le citesti cu sufletul la gura si care raman in subconstient ca un mesaj de referinta , pe baza caruia, mereu iti reconstruiesti viitorul. Unii numesc aceste carti initiatice, altii le considera fictive. Anastasia este contemporrana noastra. Ea afirma ca mai sunt multi oameni ca ea pe Planeta, dar acestia prefera sa ramana in anonimat.

Reintoarcerea la ritmul cosmic al vietii pare a fi unul din raspunsurile cele mai importante pe care Anastasia le da atunci cand este intrebata despre o posibila rezolvare a conflictelor interioare- conflicte care se reflecta si in relatiile cu cei din jur. Ritmul cosmic este bine reflect de cel al naturii , de simetria, armonia , pacea in care mereu regasim locuri mirifice departe de lumea civilizata.

Anastasia abordeaza nereguli legate de viata si moarte, de nastere si vietuire, de conflicte planetare, de educatie si civilizatie. Impactul ideilor sale este atat de adânc incat ele sunt deja aplicate in practica , multi dintre cititorii celebrii ai cartii ( fostul presedinte al Sloveniei, academicianul Shetinin) ducand astazi o viata in mijlocul naturii si vorbind despre efectul acesteia asupra omului.

Intalnirea cu Anastasia este una la granita dintre real si fantastic. Faptele ei mereu te pun in postura de a te intreba daca nu cumva ea este rodul imaginatiei autorului cartii.

Dupa lansarea de la Constanta, editorul mi-a lasat cateva exemplare din fiecare volum daca doriti puteti sa imi scrieti sa vi le trimit. Amanunte cititi pe www.editura-dianusa.com

Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
iris
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
Si eu am citit aceasta carte(si celelalte doua volume) cu sufletul la gura si mi-a ramas intiparita in subconstient...a fost pt. mine lumina de care aveam nevoie si multumesc din suflet persoanei care mi-a recomandat-o :thankyou: ...asa ca la randul meu va sfatuiesc sa nu ezitati a va procura aceste minunate carti ...cu siguranta veti ramane impresionate flowers
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
O carte magica
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje