![]() |
| Oua vopsite...retete |
|
ani
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Fetele,voi ce gatiti de Paste?Ai mei sunt mai pretentiosi(nu mananca miel) si trebuie sa ma orientez.Imi place ca la sarbatori sa fie diferita masa de fiecare data.Deci...ce mancam de Paste?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
SARMALE - optiunea sotului
nici noua nu n-e place mielul |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Ca si Angela , sarmale , supica , salata de boef ,si drob de miel , dar in drob sunt maruntaie de porc si pui , deosebit de putin miel . Nici ai mei nu vor carne de miel ..dar drobul ,ne place . In rest oua vopsite , branzica telemea , ceapa verde ,si cozonac (imi face mami) .
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
eu sunt cu mielul(ciorba si friptura)...cozonac,pasca,oua rosii,branza, ceapa verde...
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Am avut pe masa (inca mai am!)pasca, drob de miel , sarmale , supica , oua rosii , cepa verde, ridichi , rosii , branza telemea , cozonac , saratele si o prajiturica , plus vin rosu ! Paste fericit !
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ani
![]()
|
Eu am facut ciorba de burta ca le place mult,pireu cu friptura de porc si castraveti murati,cozonac(cumparat ca nu stiu sa-l fac),oua vopsite,o sticla de vin care nu stiu cand o sa-l terminam,suc pt copii,in fine,au fost destule,eu nu sunt adepta indopatului pana pocnim,de sarbatori si,din fericire sotul e de acord.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
regula la noi in casa
raman oua ,smantana de la sarmale mai fierb niste cartofii si fac niste cartofii frantuzesti de iti sta mata in coada dupa atata carne atașează bine si o zi fara carne |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
| Oua vopsite...retete |
|
||
|