Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
pauza din terapie
alexinnho
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

Data inscrierii: 14/Feb/2008
Raspunde cu citat (quote)
salutare oameni buni !!! as avea si eu o dilema , cine ma poate ajuta , sa imi raspunda aici , pe forum !!!! fac terapie de putin timp , 1 luna cu o fata de 8 ani diagnosticata cu note autiste si pana acum nu am inteles ce trebuie sa fac in pauza dintre sittinguri ....este sau nu indicat sa tin TV-ul aprins pe un post de muzica ? daca da , ce fel de muzica : rock , house , r&b , raggae , disco , populara , manele ???? este sau nu indicat sa te joci cu copilul in pauza ? daca da , ce fel de jocuri ? are unele obiceiuri ca : scuipatul , bagatul mainilor in gura , saritul in pat , ceea ce este deranjant pentru parintii ei ....astept cateva sugesti daca se poate !!! multumesc anticipat !!!
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
gabi.b
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Nu stiu ce terapie faci cu copilul...ca nu specifici , probabil ABA . Cat despre muzica pe care el ar trebui sa o asculte , incearca sa vezi ce prefera , daca e micut as incerca cantecele pentru copii gen ,,cutiuta muzicala,, . Noi aici suntem parinti cu copii autisti poate vei primi si alte raspunsuri mai avizate . ...personal am o fetita marisoara de 12 ani care nu face ABA de aceea nu prea stiu ce raspuns sa-ti dau :hi:
Pansy

Data inscrierii: 17/Sep/2009
In pauza este bine sa ii dai libertate!Adica sa o lasi sa aleaga ea cea ce vrea sa faca.Eventual inainte sa vina pauza faci un program si ca recompensa ii dai ceva ce ei ii place nespus de mult(o papusa,minge...)si o lasi toate pauza cu acel obiect.
Poti si tu sa te implici intr'un joc care ii place.In nici un caz sa nu o lasi sa faca acele obiceiuri care le'ai descris mai sus.In fine,saritul in pat o face absolut orice copil asa ca nu vad ceva teribil de rau in asta.
..
alexinnho

Data inscrierii: 14/Feb/2008
subiect inchis ...
nu mai lucrez de un an
pauza din terapie
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum