|
 | pauza din terapie |  |
|
alexinnho
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 14/Feb/2008 |
| Mesaje: 2 |
|
|
 |
salutare oameni buni !!! as avea si eu o dilema , cine ma poate ajuta , sa imi raspunda aici , pe forum !!!! fac terapie de putin timp , 1 luna cu o fata de 8 ani diagnosticata cu note autiste si pana acum nu am inteles ce trebuie sa fac in pauza dintre sittinguri ....este sau nu indicat sa tin TV-ul aprins pe un post de muzica ? daca da , ce fel de muzica : rock , house , r&b , raggae , disco , populara , manele ???? este sau nu indicat sa te joci cu copilul in pauza ? daca da , ce fel de jocuri ? are unele obiceiuri ca : scuipatul , bagatul mainilor in gura , saritul in pat , ceea ce este deranjant pentru parintii ei ....astept cateva sugesti daca se poate !!! multumesc anticipat !!!
|
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
|
Pansy

| Data inscrierii: 17/Sep/2009 |
| Mesaje: 1 |
|
|
 |
In pauza este bine sa ii dai libertate!Adica sa o lasi sa aleaga ea cea ce vrea sa faca.Eventual inainte sa vina pauza faci un program si ca recompensa ii dai ceva ce ei ii place nespus de mult(o papusa,minge...)si o lasi toate pauza cu acel obiect.
Poti si tu sa te implici intr'un joc care ii place.In nici un caz sa nu o lasi sa faca acele obiceiuri care le'ai descris mai sus.In fine,saritul in pat o face absolut orice copil asa ca nu vad ceva teribil de rau in asta.
|
|
|
 | .. |  |
|
alexinnho

| Data inscrierii: 14/Feb/2008 |
| Mesaje: 2 |
|
|
 |
subiect inchis ...
nu mai lucrez de un an
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|