![]() |
| Pozne hazlii... |
|
iris
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
:lol: bine ati venit printre cei care stau in frigider.....noi de cand avem problema asta.....super asocierea facuta de crina
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Iris draga dar nu am stiut ca si Irina e un fan club frigider...vezi aici nu ne-am descoperit pe mess.si poate cate mai sant...te pupacesc dulce si mai astept vesti de la tine,aici pe forum
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Azi Crinuta s-a dezbracat de pantaloni si s-a imbracat cu pantalonii scurti(i-a luat din sifonera),apoi sa incaltat cu adidasii lui taicasu(44),si tropaia cu ei prin casa...era asa de comica...apoi s-a dus in baie a inchis usa dupa ea si se uita in oglinda....se admira. :whistle:
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
azi ni s-a confirmat ca sigur vom merge la mare , in tabara
mega tare , nu ? |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
luana
![]()
|
FRIGIDER?!!!!!!.. eu m-am gandit sa pun lacat pe frigider , toata ziua sta acolo.... sotul meu si-a exprimat dorinta sa luam un frigider nou ,al nostru fiind cam vechi dar i-am spus sa renunte la idee ca la cat il tot deschide Raul s-ar putea sa nu reziste prea mult.... la capitolul pantofi cu cat sunt mai mari cu atat sunt mai buni...
![]() |
||||||||||||
|
_________________ vreau sa impartasesc din experianta mea in legatura cu , copilul meu care sufera de autism si la rindul meu sa invat lucruri noi de la alti parinti care sunt in situatia mea... |
|||||||||||||
|
luana
![]()
|
azi Raul a scapat putin lapte pe telecomanda tv., si s-a dus rapid la baie cu ea sa o spele, a sters-o cu prosopul si a pus-o la loc , ... cand am vrut sa schimb programul curgea apa din ea.... s-a uscat si acum merge ... si acum ma distrez pe chestia asta ,ptr ca intentia lui a fost buna...mi-am dat seama ce a facut ca am gasit si urme de lapte pe masuta pe care a incercat sa le stearga cu servetele .... ce drag imi e ... cred ca a fost asa de incurcat si de speriat sa nu vedem ce a facut... e un dulce , mi-l imaginez cum s-a grabit sa sterga urmele... imi pare rau ca nu l-am vazut...cred ca era atat de serios...
nu i-am pomenit nimic , oare trebuia sa-l cert putin sa nu mai faca altu sau cum sa procedez? mi-a fost tare drag ca s-a descurcat in felul lui dar poate trebuia sa-i spun ca am descoperit ce a facut... |
||||||||||||
|
_________________ vreau sa impartasesc din experianta mea in legatura cu , copilul meu care sufera de autism si la rindul meu sa invat lucruri noi de la alti parinti care sunt in situatia mea... |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
eu in cazul crinutei,daca ar fi facut asa ceva nu as mai certa-o...
oricum e un fapt bun incheiat si de numeroase ori ei nu stiu de ce ii certi daca nu este atunci pe loc cu fapta ....si mai tare ii putem deruta. |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
luana
![]()
|
copilul meu e harnic foc.... am facut salata de vinete, Raul a stat langa mine sa vada cum fac maioneza ba chiar ma ajutat, a pus el vinetele , a pus ceapa , l-am lasat sa puna sare , sa amestece, si gata.... am vazut ca-i face placere sa manance din castron si l-am lasat.... pana am spalat eu vasele cu spatele la masa ,copilul meu a luat borcanul de dulceata si a pus dulceata in vinete...amesteca tacticos si gusta din cand in cand.... am crezut ca mor cand am vazut ce face... el saracul din nou a fost bine intentionat dar de data asta si-a primit morala cuvenita ... mi-a parut rau pe urma dar mi-a stricat vinetele...
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
dar le-ai gustat ?poate baiatului tau ii placea...de exemplu am invata de la sotul meu sa mananc gem de prune cu branza sarata...si e foarte bun.
baiatul tau e harnic...
fata mea a pus tot uleiul in maioneza, mai era cam cam un sfert de sticla...noroc ca am facut salata beouf mai multa si sa facut buna. ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Fetelor , lasti copii sa gateasca O sa fiti uimite cat de rapid invata indiferent ce . Andreea mea impacheteaza sarmale , ii pun intr-un castromel carene pentru chiftele sa o framante , face maioneza , adica ea tine mixerul si din cand in cand imi zice sa pun ulei , face pireul , o las sa-l bata , bate snitele , toaca vinete , pune totul in frigider ...ce mai , de toate a invatat stand langa mine . Si sa nu credeti ca la inceput stia ce are de facut , nu , ii ziceam ca sa faca , ii luam manuta si faceam impreuna cu ea ceea ce era de facut . A meritat avand in vedere ca pe la 5 ani daca ii ziceam ,, pune asta in frigider,, nu intelegea ce-i cer , acum stie tot , Cel mai mult ii place sa spele vasele din chiuveta , o las sa faca asta chiar daca le mai spal eu odata . MI-i asa de draga cand vad cat se straduie si cum le pune in uscator dupa aia , n-a spart pana acum nimic !!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
lili
![]()
|
Astăzi e ajunul Bobotezei și a fost preotul să sfintească casa .când a venit în fața Denisei a întrebat-o de ce plânge la biserică.Bineînțeles că ea nu-l băga în seamă....,a pupat crucea la insistența mea apoi îi mângâia barba preotului și râdea
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Pozne hazlii... |
|
||
|