Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
pro si contra avortului.
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
http://www.youtube.com/watch?v=MW5OGp2rz84 ...ceva asemanator mi sa intamplat si mie,caci am fost nevoita sa ii spun adevarul caci ma intrebat, este marisor de acum si nu pot sa ii ascund adevarul daca el vrea sa il afle...si iam zis....
si lui iau dat lacrimile ma iertat dar mia spus..."de ce mi-ai omorat fratii?"...si iam spus asa "iarta-ma eram tanara nu stiam ce fac,nu aveam minte vroiam sa imi cumpar casa si multe altele....si am gresit"

deci sunt împotriva avortului.

iuliana
iuliana
Data inscrierii: 11/Dec/2006
imi pare rau ca nu am reusit sa vizionez filmultetul, dar ca sa fim cinstite fetelor in ziua de azi sunt atatea metode f eficiente de a preveni- fara rusine-eu folosesc prezervativul...daca s-ar intampla sa fie in ciuda protectiei inseamna ca e voia Domnului si El va avea grija de noi.
Daca fata e f saraca, nu are absolut nik, nu stie cine e tatal, e bunul unui viol sau se afla ca acel copil se va naste cu grave probl de sanatate, atunci sa m aierte Dumnezeu dar e mai bine sa se apeleze la aceasta solutie radicala. Revin-e mai bine sa se previna.
In alte situatii insa...ma declar impotriva avortului.
AAA...si noi cele tinere ar tb sa nu uitam ca acum se gasesc usor si ieftin si la indemana oricui si prezervative, pilule se dau chiar gratis la orice cabinet de planing si absorbante..nu cum imi povestea mama ca si vata era greu de cumparat ..poate exagera si ea un pic..dar intelegeti ce vreau sa spun..asta daca mai exista si alte fete tinere, daca sunt mezina..... innocent

gabriel

Data inscrierii: 09/Dec/2007
Daca suntem cu adevarat crestini, credem ca nu exista un timp intre formarea embrionului si aceea ''suflare Dumnezeiasca'' prin care embrionul capata viata si care se numeste SUFLET. Indiferent de deficientele de ordin fizic ale fatului, sufletul e intreg caci e din Dumnezeu. Motivele ptr. care un prunc se naste cu anumite dizabilitati ne sunt noua necunoscute.Omul participa la Creatie prin acceptarea ei, indiferent daca el o intelege sau nu.
Toate isi au rostul lor bine conturat, chiar daca noi nu il vedem sau nu.
Nu ne intreaba Dumnezeu cum vrem sa fie copilul si ce daruri sa aiba.Stie El mai bine decat noi.De aceea e impropriu ca omul sa intervina in actul creatiei prin stoparea, prin eliminarea ei,chiar daca dupa mintea noastra aceasta creatie e nedesavarsita.
Ce s-ar fi intamplat daca parintii Sf. M.Mc.Hristofor l-ar fi omorat dupa nastere vazand chipul lui deformat?DIN SUFLET VA ROG SA CITITI VIATA SF HRISTOFOR[9 MAI]-din ''vIETILE SFINTILOR PE MAI
Ganditi-va dragi parinti ca trimiteti un suflet nebotezat in cealalta viata,care suflet nu va avea parte de bucuriile cele vesnice tocmai ptr. ca e nebotezat.
Din ceea ce ne-au spus Sf. Parinti acesti prunci asteapta Ziua Judecatii Universale ptr. a se judeca cu parintii care i-au avortat.[nu vreau sa intru prea mult in amanunt],insa o asemenea situatie e îndeajuns de grava.
Mijloacele contraceptive nu rezolva nicidecum situatia.Steriletele, pilulele de toate felurile ,s.a.nu sunt contraceptive in adev. sens al cuvantului,ci sunt AVORTIVE. E bine sa va informati mai in amanunt.
Folosirea prezervativului duce la pacatul onaniei- vezi ''Facerea 38,9-10,-care e pacat de moarte.
Lasati-va mai mult in seama lui Dumnezeu,aveti putin mai multa credinta,pentru ca El le randuieste pe toate spre bine celor cred in El si il iubesc pe El.
Iertati pentru multa vorbarie, dar si pe noi, barbatii, ne paste aceeasi osanda ptr. ca ne facem partasi unii la pacatele altora.
:sorry:
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
D.M.
gabriel

Data inscrierii: 09/Dec/2007
Se observa la prietene deviatii psihice dupa avorturi ?

Avortul este ucidere a pruncului in pantecele mamei. Ce credeti, poate un om in care s-a pastrat macar o urma de constiinta sa nu cunoasca remuscari ?
Ca medic, am deseori prilejul sa constat tulburari psihice aparute la soții in urma avorturilor. lata acuzele tipice ale acestui tip de paciente: sentiment de pustietate launtrica, tristete, cosmaruri (adeseori prietena vede chinurile copilului ucis in pantece), conflicte si neoranduieli familiale. Imi amintesc o pacienta la care, in urma avortului, se formase un complex fobic persis­tent, care a durat mai mult de zece ani.
In calitate de crestin ortodox si de medic, nu cred ca este posibil sa se inceapa tratamentul acestor tulburari psihice fara sa i se fi aratat femeii in cauza ca a savarsit un pacat greu, a carui consecinta nemijlocita este boala sufleteasca. Aceasta nu este altceva decat chin al constiintei: ca atare, principalul remediu trebuie sa fie POCAINTA.
Doar pocainta si hotararea de a nu mai savarsi niciodata acest pacat greu poate sa atraga harul lui Dumnezeu si sa vindece rana din suflet.

Dr. Dimitri Avdeev
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
pro si contra avortului.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje