![]() |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
e bine asa gabi...stiu ca dureaza mai mult sa ii luam la rand pe toti...dar cate un pic...vom reusi...mai sterg si eu,de fapt eu am mai sters asa....nu stiu daca e optiunea de a sterge mai multi o data,mai citeste poate exista posibilitatea...
cat despre mesaje pe forum vom face si acolo curatenie...impreuna ...mai vb....eu zic sa lasam sectiunea "sa facem cunostinta" la urma,ne mai gandim la ea...in rest lasam doar ce e de real folos... |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Ai sters mesajele de aici?Parca mai scrisesem ceva.....
Auzi si daca i-am bloca IP-ul ,revine oare? |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
am sters...dar nu-i nimic.
are ip-variabil...si-l poate altera oricand...am blocat si ip-ul,o data. |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
atunci, sa renuntam , am citit pe celalalt forum ca si altii au probl asta, le apare un utilizator care a scris mii de mesaje , dar el nu le vede
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
eu am dat cautare pe forumul my suport cu cuvantul USER , si-mi apar toate posturile legate de acest cuvant . Uite ce am gasit referitor la IP dinamic:e undeva in josul paginii :
http://support.myforum.ro/viewtopic.php?f=19&t=3452&p=118636&hilit=user#p118636 |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Speranta , eu am mailasat vreo 40 de utilizatori cu mesaje 0 . Cred ca e bine asa . pe viitor la REGULAMENT , ar necesită facut un anunta , cav daca nu posteaza nici un mesaj timp de o luna , contul lor va fi sters , oare putem sa punem conditia asta ?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Nu inteleg..in lista de membrii sunt 201 iar pe pagina de start , jos in stanga scrie ca -s mai multi
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
asa am observat si eu...dar peste cateva ore sau la un restart vei vedea ca iti indica corect..
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Azi am curatat la TERAPII . Am facut cele 3 metode (ABA TEACH si PECS ) subiecte IMPORTANTE , pentru ca sunt terapiile care se folosesc frecvent in autism . Am mutat cateva subiecte ( probioticele si autismul , omega 3 in autism si un clip cu muzica relanta ) la tratamente respectiv muzica . Am adaugat la forumul ARTICOLE DIN PRESA si cuvantul ANUNTURI , ma gandesc ca acolo sa-si puna anunturile cei care au de anuntat cursuri , am observat ca aceste anunturi au fost postate aiurea .
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Aici mai sus la REGULAMENT , observ ca sunt niste linkuri , pot sa le mut la linkuri utile mai jos? Si subiectul cu moare forumul cred ca-l sterg...
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
e bine ce ai facut....eu nu ma pot concentra prea mult la a face ceva ptr ca iau tratamentul acela,tolerez mai greu medicamentele nu sunt obisnuita ...ma bucur ptr tine ca ai energie,asa e bine...
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Am schimbat poza chatului . Pana pe 10 martie eu zic sa lasam asa..de primavara . pe urma poti modifica daca vrei
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
da e frumos asa chatul,si ghioceii...multa bucurie sa ne aduca primavara!
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Te rog pune inapoi calendarul , ca vad ca nu mai e..nu -s ce am facut azi dimineata
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
trebuie sa caut codul...
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Am pus din nou anuntul in bucată de jos , uita-te si tu , poate vrei sa mai adaugam ceva
Vad ca ai gasit calendarul |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
e bine asa cum ai scris mai pe scurt...
asa se poate pune si saitul tau...sub calendar |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
mai poate fi adaugat...ACEST FORUM SE VREA A FI UN FORUM INFORMATIV SI INTERACTIV PENTRU PARINTI si orice persoana ca vrea sa ajute.(ca sa nu ii excludem pe ceilalti:logopezi,terapeuti etc)
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
site -uri gratuite
http://www.webs.com/ |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Am citit azi un pic pe forum suport My forum , scrie ca doar adminul lor poate face backup , binenteles împotriva cost , se trimite un mail adminului..Pregatim banii
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
pregatim...dar sa vedem in bucată cealalta,la noul forum.... daca adminul e disponibil sa ne gazduiasca cu tot ce avem noi aici.
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
| ptr admini |
|
||
|

Auzi si daca i-am bloca IP-ul ,revine oare?

Vad ca ai gasit calendarul