![]() |
| REMEDII HOMEOPATE |
|
formykid
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Noi nu prea avem chestia cu frica, din contra, nu i-e frica de intuneric, bau-bau etc...nu stiu cum sa o fac sa empatizeze in privinta asta...despre ce frici spuneti voi exact? As vrea sa intreb mamicile mai experimentate in ale remediilor dar cu copii mici si incapatanatzi...cum e totusi mai bine sa incercam administrarea granulelor daca nu intelege/vrea sa le tina in gura? Daca in cele din urma le crantane... efectul e chiar 0 sau cum?Sa incerc o dizolvare in apa fiarta si racita mai bine, asa cum am facut la oscilococcinum mai demult? Multumesc
![]() |
||||||||||||
|
_________________ http://soferderomania.promotor.ro/NoMAD76 |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Remediile , lasa-le in gura sa le rontaie , e bine si asa . Daca nu le poti dizolva intr-un pahar de plastic , pui apa plata , ff putin si pui remediile in ea direct , fara sa le atingi cu mana . Au trebuință cam de 15 minute sa se topeasaca . Cand vorbesc de frici , vorbesc de incapatanarea Andreei de a intra intr-o sala mare cu multi oameni , ii e frica de multime ( nu si la supermarket) , se teme de microfon , de fapt absolut orice spectacol in aer lăsat o deranjeaza , isi pune mainile la urechi si spune ca o doare urechea . Toate astea vin tocmai din incapacitatea unui copil autist de a filtra sunetele care ajunga la urechile ei 9 aude totul la aceeasi intensitate , ceea ce nu e placut deloc , de aici , frica ) Atunci cand era mica nu avea aceste manifestari , ele au aparut odata cu varsta , ca sa spun asa . Am reusit sa scapam de frica de animale , de latrat , mieunat , papagal , multimea din magazin , intunericul niciodata n-a fost o problema , datul cu leaganul a fost o placere ;a varsta mica , apoi a realizat ceva imposibil ( odata cu maturizarea simtului vestibular ) , acum e din nou dornica de a se legana . De numeroase din ele am scapat cu susținerea remediilor combinate cu stimularea senzoriala .
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
la noi a fost vorba de frica de persoane invarsta
frica de topogan frica de cobarat scarile - nici acum nu le coboara fara sa ma tina de mana in toate avea retineri mai mari sau mai mici frica nu inseamna intuneric la copii autisti e vorba mai degraba si de fobii poti sa o lasi sa le sfarame intre dintii granulele ca si a mea fetita tot asa face inca de la inceput se pare ca ai inca o retinere sa-i faci un jurnal al fetitei tale..... |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
| REMEDII HOMEOPATE |
|
||
|