Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
REMEDII HOMEOPATE
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Raspunde cu citat (quote)
Veti gasi aici cate ceva despre IGNATIA , un remediu pentru frici care in mod frecvent copiii nostrii le au . Am o singura precizare , Copilului i se administreaza ACEL remediu care ii declanseaza aceste frici , pentru ca organismul sau sa invete sa se apere solitar , de aceea in prima parte a tratamentului apar accentuari ale simtomelor , apoi in timp organismul se ,,vindeca,, singur .

http://starchoicesrl.webs.com/ignatiahomeopatiecurs.htm
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
formykid
formykid
Data inscrierii: 28/Ian/2009
Noi nu prea avem chestia cu frica, din contra, nu i-e frica de intuneric, bau-bau etc...nu stiu cum sa o fac sa empatizeze in privinta asta...despre ce frici spuneti voi exact? As vrea sa intreb mamicile mai experimentate in ale remediilor dar cu copii mici si incapatanatzi...cum e totusi mai bine sa incercam administrarea granulelor daca nu intelege/vrea sa le tina in gura? Daca in cele din urma le crantane... efectul e chiar 0 sau cum?Sa incerc o dizolvare in apa fiarta si racita mai bine, asa cum am facut la oscilococcinum mai demult? Multumesc flowers

gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Remediile , lasa-le in gura sa le rontaie , e bine si asa . Daca nu le poti dizolva intr-un pahar de plastic , pui apa plata , ff putin si pui remediile in ea direct , fara sa le atingi cu mana . Au trebuință cam de 15 minute sa se topeasaca . Cand vorbesc de frici , vorbesc de incapatanarea Andreei de a intra intr-o sala mare cu multi oameni , ii e frica de multime ( nu si la supermarket) , se teme de microfon , de fapt absolut orice spectacol in aer lăsat o deranjeaza , isi pune mainile la urechi si spune ca o doare urechea . Toate astea vin tocmai din incapacitatea unui copil autist de a filtra sunetele care ajunga la urechile ei 9 aude totul la aceeasi intensitate , ceea ce nu e placut deloc , de aici , frica ) Atunci cand era mica nu avea aceste manifestari , ele au aparut odata cu varsta , ca sa spun asa . Am reusit sa scapam de frica de animale , de latrat , mieunat , papagal , multimea din magazin , intunericul niciodata n-a fost o problema , datul cu leaganul a fost o placere ;a varsta mica , apoi a realizat ceva imposibil ( odata cu maturizarea simtului vestibular ) , acum e din nou dornica de a se legana . De numeroase din ele am scapat cu susținerea remediilor combinate cu stimularea senzoriala .
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
angela
angela
Data inscrierii: 04/Sep/2008
la noi a fost vorba de frica de persoane invarsta
frica de topogan
frica de cobarat scarile - nici acum nu le coboara fara sa ma tina de mana
in toate avea retineri mai mari sau mai mici
frica nu inseamna intuneric
la copii autisti e vorba mai degraba si de fobii
poti sa o lasi sa le sfarame intre dintii granulele ca si a mea fetita tot asa face inca de la inceput
se pare ca ai inca o retinere sa-i faci un jurnal al fetitei tale.....

REMEDII HOMEOPATE
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje