|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 07/Dec/2006 |
| Mesaje: 841 |
| Localitate: Galati |
|
 |
Doamne, daruieste-mi sa primesc cu liniste sufleteasca tot ce imi va asigură ziua de azi. Invredniceste-ma sa ma dau intru totul Sfintei Voii Tale. In tot ceasul astazi, povatuieste-ma si in toate ma sprijineste.
Oricare vor fi vestile pe care le voi primi in momentul zilei, invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si intarit in credinta ca peste toate este Sfanta Voia Ta.
In toate faptele si cuvintele mele, Tu calauzeste-mi gandurile si simtirile. In toate intamplarile neasteptate, nu ma lasa sa uit ca totul vine de la Tine.
Invata-ma sa fiu deschis si intelept cu fiecare din madularele familiei mele duhovnicesti, pe nimenea amarand, pe nimenea intristand.
Doamne, da-mi putere sa port osteneala zilei de astazi si toate intamplarile din vremea ei.
Calauzeste-mi voia si invata-ma sa ma rog, sa nadajduiesc, sa cred, sa iubesc, sa rabd si sa iert.Amin!
|
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim.
|
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 07/Dec/2006 |
| Mesaje: 841 |
| Localitate: Galati |
|
 |
Doamne , nu ştiu ce să cer de la Tine. Tu unul ştii de ce am nevoie, Tu mă iubeşti pe mine mai mult decât pot să Te iubesc eu pe Tine. Părinte, dă robului Tău cele ce singur nu ştie a le cere. Nu îndrăznesc să cer nici cruce , nici atingere : numai stau înaintea Ta. Inima mea e deschisă Ţie ; Tu vezi trebuinţele mele pe care nu le ştiu eu. Vezi şi fă pe urmă mila Ta. Loveşte-mă şi mă tămăduieşte , doboară-mă şi mă ridică. Mă cutremur şi tac cu evlavie anterior voinţei Tale sfinte şi a căilor Tale celor nepătrunse pentru mine. Mă aduc Ţie jertfă , nu am altă dorinţă decât numai să fac voia Ta ; învaţă-mă să mă rog !
Amin ! +
|
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim.
|