![]() |
| RUGACIUNI PENTRU COPII |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Doamne, Tu ne-ai ajutat
Si vigoare iar ne-ai dat Ziua-ntreaga sa lucram Si ce-i bine sa-nvatam Varsa, Doamne indurator Darul Tau ocrotitor Din lacasul tau ceresc Peste cei care ne cresc Ca pe noi sa ne ingrijeasca Si de rau sa ne fereasca Si ne -ajuta sa traim Voia ta sa o implinim! |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
| Doamne ajuta! |
|
gabriel
![]()
|
Un copil compunand o rugaciune, a spus asa:
''Doamne, in seara asta te rog ceva special... .Transforma-ma intr-un televizor, ca sa-i pot lua locul. Mi-ar placea sa traiesc cum traieste televizorul in casa mea. Cu alte cuvinte, sa am o camera speciala, unde sa se reuneasca toata familia in jurul meu. Fa sa fiu luat in serios. Sa fiu in centrul atentiei, astfel incat toti sa ma asculte, fara sa ma intrerupa sau sa discute. Mi-ar placeasa mi se dea atentia deosebitacare este acordata televizorului, atunci cand ceva nu functioneaza... Si sa-i tin de urat tatei cand se intoarce acasa, chiar si atunci cand vine obosit de la munca. Si mama in loc sa ma ignore, sa stea cu mine cand e singura si plictisita. Iar fratii si surorile mele sa se certe ca sa poata sta cu mine... Si sa distrez toata familia, chiar daca uneori nu spun nimic. Mi-ar placea sa simt ca lasa totul deoparte, ca sa stea cateva minute alaturi de mine. Doamne nu-ti cer prea mult. Doar sa traiesc cum traieste orice televizor. ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Copilasi din toata lumea,
Stiti voi cum se roaga mama, Pentru voi in orice seara? Nu stiti?Sigur n-ati luat seama, Cand cu ochii plini de lacrimi, La icoana Maicii Sfinte, Isi sopteste-n blande soapte Rugaciunea ei fierbinte... Uite-asa graieste dansa: "Maica Sfanta,Preacurata Vezi-i ce elegant dorm dansii? Ei imi sunt averea toata. Pentru ei traiesc pe lume Si indur intreg noianul De dureri fara de nume. I-am culcat si-acum spre tine Vin,ca ei sa nu ma vaza, Si te rog,Maicuta Sfanta, Sa cobori o blanda raza. Raza bunatatii Tale, Pe frumoasele lor plete, Ca sa n-aiba vise rele, Si nici pleopele muiete. Si le-adu in suflet raiul Linistit al vietii tale Si mi-i fa,ca-n zori de ziua, Cand or fi ca sa se scoale, Sa-i vad blanzi,cuminti si veseli, Indreptand spre mine pasii, Cum indreapta catre , Colo-n cer,sus,ingerasii!" |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Multumim, sunt frumoase !
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||