Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Schema de remedii a Andreei
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Raspunde cu citat (quote)
Pentru ca , Angela m-a intrebat , o sa postez aici schema de remedii a Andreei . Mentionez ca tratamentul este individual , fiecare copil avand remedii variate , se aseamana doar remediile antivaccin , care sunt la fel la toti copiii , in rest ceea ce iau dimineata si la amiaza difera.

Luni : Dimineata -GINKO BILOBA 9 CH ; Amiaza : IGNATIA 15 CH ; seara TRIMOVAX CH 200( ANTIVACCIN )

MARTI : Dimineata -CALCAREA FLUORICA 15CH ; Amiaza-IGNATIA 15CH; seara- DRENOR HEPATO-RENAL

Miercuri: dimi -GINKO BILOBA 9CH ; ami : CANDIDA 30CH ;seara STRAMONIUM 15 CH

JOI: dimi-STAPHISAGRIA 30CH ; ami-IGNATIA 15CH ;seara- TRIMOVAX 200CH

Vineri : dimi-GINKO BILOBA 9CH; ami- IGNATIA 15CH ; seara- DRENOR

Sambata : CALCAREA FLUORICA 15CH ;amiaza: IGNATIA 15CH ;seara-STRAMONIUM 15CH

Duminica - dimi:STAPHISAGRIA 30CH; amiaza -IGNATIA 15CH ; seara- DRENOR

De asemenea avem vitamina B comlex timp de 20 de zile pe luna , vitamina C zilnic si Omega 3 zilnic . Restul de 10 zile , luam TONOTIL , care sunt aminoacizi pentru creier .
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
nico_g

Data inscrierii: 12/Feb/2008
E o schema "draguta", sa stii! La Razvan este foarte-foarte incarcata, de numeroase ori ma gandesc daaca nu cumva sunt prea multe. Oricum, fiecare medic are schemele lui de tratament si Razvan are complicații si cu imunitatea, asa ca se aduna... E o idee buna ca ai postat schema, e interesant, asa de curiozitate, daca si din punct de vedere al caracteristicilor "homeopate", copiii nostri se aseamana...
Si Razvan ia Ignatia, Stramonium si Calcarea fluorica. A luat si drenor hepato-renal si biliar dupa fiecare cura de antibiotice. In plus mai ia in fiecare dimineata Echinacea, Calendula si Phytolacca pentru imunitate. Pentru agresivitate i-a dat Anacardium orientale in dilutii preogresive pana la 200 ( si acum e parca prea "bland"). Pentru somn i-a dat Kalium bromat (asa cred eu ca pentru tulburarile de somn, ca dr. a spus ca la un copil care nu vorbeste, bineinteles cu caracteristice lui, este obligatoriu sa ia Kalium si Agaricus. Pentru negativism i-a dat Chamomila... Mai ia Natrium muriaticum, Barita iodata, Heleborus, Apis melifica (asta cred ca tot pentru infectiile in gat sau cele urinare)... sunt vreo 18 remedii, am mai uitat din ele pentru ca de vreo luna am inceput sa le termin si nu i-am mai cumparat altele ca ar trebui sa mergem la control. De-a lungul timpului au mai fost si altele (multe) pe care le-a schimbat. Noi mergem dn aprilie 2007. Desi am impresia ca dr. nostru merge putin pe "bajbaite" (nu stiu daca sunt schemele cele mai potrivite, dar ma bazez pe principiul ca "daca bine nu fac, rau nici atat") si desi medicul a spus dupa al doilea consult "doamna, pana in august (2007) copilul va vorbi" (a trecut si august 2008 si el tot nu vorbeste) , copilul meu a facut progrese extraordinare in ceea ce priveste comportamentul, socializarea, atentia, raportul vizual, progrese pe care nici nu indraznesc sa cred ca le-ar fi facut fara tratament.
gabi.b
gabi.b
Si noi am mai schimbat , in functie de cum se comporta Andreea . Cat despre bajbaiala , stii ce cred? Cred ca atunci cand se dau mai numeroase remedii deodata , incearca , sa vada care sunt reactiile , si eu aveam aceeasi impresie la inceput ca bajbaie ...dar dupa ce s-a inrautatit dispoziția Andreei , l-am sunat din 2 in 2 zile si am incercat distincte remedii , in final am ajuns sa-i dau Ignatia la mijlocul zilei si asta a fost solutia salvatoare . Am avut inainte de Dr Naghiu un alt homeopat din oradea , Dr Baba , care mergea pe remediul unic . Aici nu ai cum sa te inseli , adica stii exact care sunt efectele pentru ca le vezi dupa utilizare , ori in celalalt caz , efectele pot fi ,,incurcate,, din cauza ca sunt mai multe remedii intr-o zi . De exemplu de la Dr Baba am avut TARANTULA HISPANA CH 30 , 5 granule pe zi , timp de 3 zile consecutiv , dupa simplu timp au aparut efectele . Dupa 3 saptamani mi-a dat STRAMONIUM CH30 tot asa de 3 ori pe zi timp de 3 zile , dupa care Andreea , in întâia faza a dormit mult , apoi a fost cateva saptamani( fusesem avertizata) extrem de agresiva , ca dupa inca o saptamana sa fie foarte bine .....Binele a durat cateva luni , si in februarie a avut din nou o criza agresiva , in urma careia am primit BELADONNA , apoi in Mai am fost la Bucuresti la Dr Naghiu . Nu am schimbat medicul pentru ca d-rul meu nu era bun , ci pentru ca citind de vreo un an de zile posturile parintilor despre tratamentul Dr-lui Naghiu , am inteles ca el face un alt gen de tratament , desi remediile clasice sunt aceleasi , difera doar partea cu detoxifierea si de asemenea am marele avantaj de a putea vorbi telefonic cu medicul in orice clipă al zilei ceea ce nu era posibil la celalt medic fiindcă era extraordinar de solicitat ( il sunam dimineata si primeam raspuns dupa ora 18 ),. Astea au fost pe scurt ,,motivele ,, pentru care am apelat la Dr Naghiu , si binenteles nu in ultimul rand faptul ca e de meserie medic neuropsihiatru de copii , avand sub tratament homeopat sute de copii din tara . Apoi am citit si despre Tinus Smits , cel care trateaza autismul in Olanda de 20 de ani , Dr Naghiu fiind in prezent singurul care foloseste ,,metodele ,,acestuia .
nico_g

Data inscrierii: 12/Feb/2008
Uitasem de Belladona... si Razvan a luat in seria asta si am observat la el ca transpira foarte mult; mai ales in timp ce bea apa, parca ii iese apa aceea prin toti porii, are toata dermă umeda, chiar dezbracat fiind (nu mai zic de posterior sau ceafa, parca a iesit de sub dus). Pentru el este ceva perfect diferit, pentru ca pana sa ia remediul (a mai luat putin anul trecut), nu transpira deloc, era uscat - uscat, chiar si cand erau 40 grade sau cand il adormeam in brate si eu eram lac de sudoare. Si in plus nici nu vroia sa bea apa, daca lua 20-30 ml pe zi era sarbatoare, niciodata nu ii era sete. In plus, acum daca raceste e plin de secretii in nas si gat, ceea ce nu s-a mai intamplat niciodata la o raceala. La Razvan efectul acesta a fost "ca la carte", asa cum i s-a intamplat lui Hahnemann cu chinina cand a pus bazele homeopatiei: asa cum atropina alopata (derivata tot din Belladona) data unui pacient normal determina scaderea secretiilor de tot felul, inclusiv a transpiratiei, usuca tegumentele si mucoasele, Belladona homeopata data unui pacient care nu transpira si nu are secretii (cand ar necesită sa transpire si sa aiba secretii), determina efectul invers formei alopate. întâia data a luat Belladona in cadrul unei scheme pentru febra de la vaccin dtp de la 2,7 ani. Atunci aveam de ales intre Beladona (daca e febra fara transpiratii) si Aconitum (daca e cu transpiratie). Initial l-am evaluat gresit: avea febra 39 si era putin umed la ceafa si m-am gandit ca e suficient pentru a-l considera transpirat si sa ii dau Aconit. Am vazut ca nu are niciun efect (trebuia sa i scada in urmatoarele 5 minute) si am reluat schema cu Beladona. In 5 minute era lac de transpiratie si temperatura scazuse la 37,5, ceea ce in general nu prea reusesc nici cu antitermice alopate si impachetari. De atunci am mai incercat cu schema respectiva cand a mai racit, dar nu a avut efect, poate trebuia si altceva asociat...
Ideea este ca sunt multumita in general de schemele dr. noastre, spuneam ca se vad progrese extraordinare. Ceea ce m-ar tenta sa apelez si eu la dr. Naghiu sunt exact motivele pe care le-ai spus tu, Gabi: ca face dezintoxicare pt. fiecare vaccin (noi am facut dezintoxicare "la comun" pentru antibiotice, vaccinuri etc. cu drenor biliar si hepatorenal, cu Mercurius solubilis si alte metale grele) si faptul ca are experienta mare pe patologia NPI.
Dr. nostru a spus initial ca va fi "rezolvat" in maxim 1 an. Cand am fost dupa un an, a spus ca poate dura tratamentul si 2-3 ani. Inclin sa cred a doua varianta, indiferent la ce medic as merge si cred ca a spus despre "un an" prima data ca sa nu ne descurajam, sa renuntam din start temandu-ne ca e prea indelungat. Asa ca, oricum o sa mai mergem aici pana prin primavara si apoi vedem incotro... Ea spune ca a "scos" multi copii din asa-zisul autism (ea spune ca nu exista autism, sunt doar blocaje pe care le-a numit asa medicina alopata tocmai pentru ca nu gaseste cale de rezolvare) si este foarte optimista in ceea ce il priveste pe Razvan.
Vom vedea...
gabi.b
gabi.b
Acum suntem la vaccinul BCG pe care il ia de 2 ori pe saptamana si am observat ca e mai agitata in ziua urmatoare administrarii remediului . Luni il sun pe medic sa vedem ce zice flowers
Schema de remedii a Andreei
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje