![]() |
| SERVICII ABA |
|
pro_aba
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
OFER SERVICII DE TERAPIE ABA PENTRU COPIII CU AUTISM, PENTRU MAI NUMEROASE INFORMATII ACCESATI MAILUL pro_aba_86@yahoo.com
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
IN CE LOCALITATE ?!!!!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
e prea departe.N-e deplasam la timisoara in luna iulie(prima sapt) la casa faenza. Da-ne mai multe detalii! Vin si de la Oradea , dar vin la un anumit centru sau .......
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Pe mine m-ar interesa cine esti PRO ABA ? Asa poate scrie oricine ca ofera servicii...si mai întocmai ce fel de servicii oferi ? aici e un forum deschis pentru toata mulțimea , sau mai exact pentru parinti cu copii autisti si s-a intamplat , nu odata, sa mai apara anunturi ca ale tale , in urma carora parinti disperati si-au luat o mare teapa...Poate daca ti-ai scrie numele aici ar fi mai perfect , exista pe autism.ro o lista a supervizorilor , care e pusa de parinti . Nu vreau sa fiu prea insistenta in a-ti afla identitatea , dar cred ca asa ar fi corect fata de parinti .
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
pro_aba
![]()
|
E ADEVARAT CA AU EXISTAT CAZURI IN CARE PARINTII AU LUAT "TZEAPA" SI NU E INTERESUL MEU SA ADUC PE NIMENI INTR-O ASEMENEA SITUATIE....DE ACEEA IN SCURT TIMP IMI VOI MODIFICA DATELE PENTRU CA SA SE ELIMINE ORICE SUSPICIUNE. MULTUMESC PENTRU NOTIFICARE.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
pro_aba
![]()
|
NU E UN CENTRU SPECIAL, ESTE UN CABINET PSIHOLOGIC, IN CARE SE LUCREAZA SI CU COPII CU AUTISM.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Oricum multumim pentru intentiile bune
Din pacate printre noi nu exista , sau cel putin eu nu am intalnit, parinti din Arad , dar poate cine stie...Din pacate nu cred ca exista nici o asociatie de parinti cu copii autisti , asa cum sunt in alte orase din vestul tarii , cel putin pana acum eu nu am aflat sa fie .Dar anuntul e binevenit , si poate, pe viitor , daca aveti un cabinet psihologic care ofera astfel de servicii , ar necesită sa-i treceti o adresasi un numar de telefon , din proprie experienta va marturisesc ca unii parinti care nu au internet s-ar putea sa nu ajunga la dumneavoastra , si atunci o adresa in Arad sau un numar de telefon , postat la vedere aici pe forum precum si pe celalalt forum www.autism.ro , ar circula mai usor printre parinti . Avantajul forumurilor este ca mesajele dumneavoastra sau al uricarui centru raman aici si peste cativa ani , pe cand o adresa de mail ramane undeva ascunsa printre mesaje , fiind mai greu de gasit . Multumim pentru intelegere , si mai mult curaj ! ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| psiholog,terapeut ABA |
|
Alina_alexa
![]()
|
Sunt terapeut ABA de un an si jumatate,lucrez momentan cu doi copii si caut sa mai fac terapie cu inca un copil.Daca doriti,ma puteti contacta la nr:0742649180.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| SERVICII ABA |
|
||
|

deocamdata in Arad, insa au fost cazuri in care parintii au venit cu copiii chiar din Oradea